Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zavirované PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zavirované PC
Zkuste ten SW odinstalovat pomoci Revo Uninstalleru http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... installer/
Večer zkusím, bo jsem dneska dlouho ve faše. 

Jasny, vecer tu budu 

Tak se mi to podařilo odstranit. PC už běží rychleji. Stále mi chybí na liště v Panelu nástrojů zobrazení aktuální klávesníce (CZ - ENG), ale tohle asi odladím opravou přes instalační DVD.
Jinak, děkuji za pomoc. DMS jsem poslala už v neděli, pro zichr, bo mám skříplý krční nerv a trnou mi z toho ruce a mívám mžitky před očima, takže nemůžu dlouho sedět před PC.
Jinak, děkuji za pomoc. DMS jsem poslala už v neděli, pro zichr, bo mám skříplý krční nerv a trnou mi z toho ruce a mívám mžitky před očima, takže nemůžu dlouho sedět před PC.
Tak jeste uklidime
Odinstalujte Combofix
T-Cleaner http://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
MBAM muzete odinstalovat nebo nechat na obcasny sken - v pripade nalezu velmi doporucuji dat sem log na posouzeni, at si neodstrelite neco legitimniho
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner (viz muj podpis)
Panel čistič
Za podporu fora jmenem celeho tymu dekuji a preji brzke uzdraveni
A pokud nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse 

- Start - Spustit (nebo pouzijte klavesobou zkratku Win+R)
- Napiste ComboFix /Uninstall
- Stisknete Enter
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

To je daň za 20 let sezení před PC a sobotní umývání oken u otce. Přispívání by snad mělo být samozřejmostí, obzvlášť, když vidím, jak se tu stále řeší desítky zavirovaných počítačů denně. Už několikrát jste mi tu pomohli. Škoda jen, že provozovatel DMS si nechává tolik peněz.
Snad to zabere a už nebudu muset obtěžovat. I když mám dojem, že pro vás je to adrenalin.....
Snad to zabere a už nebudu muset obtěžovat. I když mám dojem, že pro vás je to adrenalin.....

Bohuzel, DMSky moc nevynasi, ale jsme radi za kazdou korunu
Adrenalin nikoliv, relax a odpocinek

Adrenalin nikoliv, relax a odpocinek

Tak, jak to tak vypadá, už je OS v pořádku. Ještě jsem včera spustila upgrade Woken, takže se vrátily i všechny funkce dolní lišty a jdou spustit další součásti OS, které před tím nešly.
Ještě jednou děkuji.
Ještě jednou děkuji.
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy