Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zmena systemoveho casu

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Plazzer
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Zmena systemoveho casu

#1 Příspěvek od Plazzer »

Dobry den.. mam mensi problem s programom Allplan Nemetschek 2008.. je to sice cracknuta verzia, ale o to nejde.. slapal mi 3 mesiace v pohode.. no neviem ako ale zacal mi blbnut notebook.. znicoho nic sa mi prehodil cas a datum na rok 2009.. aj v biose.. no a idem pustit ten program a napise mi nasledovne: System time was modified! Please check the time setting of your system! (1032)
... no a prehodil som cas s5 na povodny.. aj v biose aj vo wine no a pise mi to stale.. a potom nasledne ziada o aktializaciu Licencneho suboru.. lenze Exe subor cez ktory sa licencie instaluju tiez nejde pustit a vyhodi tu istu chybu.. neviem ako to mam spravit.. reinstaloval som program a nepomohlo.. mozete pls poradit ako vratit do normalu nastavenia toho systemoveho casu ak tam mam nieco zle alebo ako odstranit tento proble?.. som Stavbar a PC je mojou sucastou a tento program obzvlast tak by som to potreboval rozchodit.. rysujem na tom baraky no nejde mi ten program pustit tak asi ani nezmaturujem :/ .. ak mi poradite mozeme sa potom dohodnut na nejakom projekte :P .. diky moc.. caute
Radsej budem nenavideny za to co som, ako milovany za to co niesom!

<script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 84_10_2_13" type="text/javascript"></script>

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Zmena systemoveho casu

#2 Příspěvek od sudanec »

Zdravim,
odinstalujte cracknuty program, nastavte cas a zakupte si legalnu kopiu. Ak budete mat problemy s tou, kontaktujte technicku podporu dodavatela.
Obrázek

Plazzer
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Plazzer »

no takto aby sme sa rozumeli.. nieje to piratska kopia.. odinstaloval som to a nastavil cas.. no znovu to nejde.. je to program ktory v plnej verzii pracuje v poriadku. ked neni cracknuty tak pracuje len 30 dni.. na oficialnej stranke ked sa zaregistrujete a poziadate o crack tak vam ho poslu zdarma a program funguje ako skolska verzia. je to crack alebo licencia pre studentov. plny program stoji strasne vela penazi

<script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 84_10_2_13" type="text/javascript"></script>

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sudanec »

Okay. Co znovu nejde? Znovu sa cas prestavi, aj ked program nemate nainstalovany?
Obrázek

Plazzer
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Plazzer »

nie nie.. cas uz je nastaveny.. aj datum.. aj v biose aj vo Windowse.. uz sa neprehadzuje. spravilo mi to len raz.. znovu som nainstaloval program.. hodil licenciu a stale mi pise to iste,, ze systemovy cas sa zmenil a ze si mam skontrolovat nastavenia.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od sudanec »

Okay.. takto. Ak to robi ten program, vela s tym nespravime - jedine ze by ste ho spustali bez administratorskych prav, aby nemal pristup k zmene casu.
Obrázek

Odpovědět