Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Černá obrazovka a vlevém rohu bliká kurzor??
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Re: Černá obrazovka a vlevém rohu bliká kurzor??
Zdravím chci jen podotknout že se mi stalo to samé.
Při surfování na google pictures něco jsem hledala možná jsem otevřela pochybnou stránku to nevím ale otevřelo se mi nové okno kde začal nabíhat g-mail netuším proč, při jeho otvírání se zasekal PC nešlo okno zrušit, totálně to zamrzlo, pak černo, restart, logo siemens comp. a místo nabíhání win jen černé okno s blikající čárkou vlevo nahoře...
mám win xp a rozdíl je v tom že jsem nic nestahovala, nechápu o co jde. zatímco to bliká tak se točí HDD jak blázen a taktéž nejde absolutně nic dělat. pouze vypnout
Při surfování na google pictures něco jsem hledala možná jsem otevřela pochybnou stránku to nevím ale otevřelo se mi nové okno kde začal nabíhat g-mail netuším proč, při jeho otvírání se zasekal PC nešlo okno zrušit, totálně to zamrzlo, pak černo, restart, logo siemens comp. a místo nabíhání win jen černé okno s blikající čárkou vlevo nahoře...
mám win xp a rozdíl je v tom že jsem nic nestahovala, nechápu o co jde. zatímco to bliká tak se točí HDD jak blázen a taktéž nejde absolutně nic dělat. pouze vypnout
-
- Návštěvník
áá, podařilo se mi dostat do biosu, poradíte mi prosím někdo co mám zkusit udělat? moc tomu nerozumím
Dobrý večer
Příště si prosím založte vlastní topic.
Bios je Vám v tuto chvíli na nic. Dostanete se aspon do nouzového režimu ?
(po restartu mačkejte F8)
Máte instalační cd?
Máte tam data, která potřebujete zachránit a možnost jinde vypálit cd?

Příště si prosím založte vlastní topic.

Bios je Vám v tuto chvíli na nic. Dostanete se aspon do nouzového režimu ?
(po restartu mačkejte F8)
Máte instalační cd?
Máte tam data, která potřebujete zachránit a možnost jinde vypálit cd?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
-
- Návštěvník
data potřebuju zachránit, ale software ne, windows můžu klidně přeinstalovat. mám ještě jiný počítač na vypálení CD. Myslíte, že by se dalo nějakým způsobem rozjet mechaniku a spustit CD? do nouzového režinu se nedostanu
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
zaskok za kolegynu.
1:Reštartujeme alebo zapneme počítač.
2:Pri reštartovaní počítača stlačte kláves F8 a podržte ho stlačený.Kláves F8 musíte stlačiť predtým, než sa zobrazí logo systému Windows.
3:V ponuke vyberieme núdzový režim so systémom MS-DOS (Príkazový riadok)
Zadaj prikaz
%Systemroot%/system32/restore/rstrui.exe
a obnov system, vyber datum ,ked este system fungoval korektne
1:Reštartujeme alebo zapneme počítač.
2:Pri reštartovaní počítača stlačte kláves F8 a podržte ho stlačený.Kláves F8 musíte stlačiť predtým, než sa zobrazí logo systému Windows.
Zadaj prikaz
-
- Návštěvník
do nouzového režimu se nedostanu, to bylo první co jsem zkoušela. logo windows se nezobrazí, jen černá obrazovka v momentě kdy by měl win nabíhat. jediné co funguje je asi BIOS a restart... dostanu se do nějakého boot menu, to je vše.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Ja som ti nepisal nudzovy rezim, takze restartuj pocitac a hned DRZ stale F-8, a vydrz, potom napis ze co sa objavi.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
No tu si vyber sipkamy, Hard disk>.stlac ENTER>>ale okamzite znavu stlac f-8>>tu sa dostanes do menu, kde budes mat vypisane, kopec moznosti, a tu sprav to co som napisal.dostanu se do nějakého boot menu, to je vše.
Zadaj prikaz