Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

network crime

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
asellaa
Návštěvník
Návštěvník

network crime

#1 Příspěvek od asellaa »

Zdravím.
Prosím o pomoc, vždy se mi jí tu dostalo, tak prosím znovu :-)
Po zapnutí PC mi naběhne obrazovka s tím že mám nelegální software a chce to po mně odeslat nějaký telefonní hovor.
Do windows se vůbec nedostanu abych mohla dát třeba nouzový režim apod... prostě hned mi tam vlítne tahle hláška.
Pomůže někdo?
Díky předem.

vyosek
VIP
VIP

Re: network crime

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

:arrow: Takovy dotaz na uvod - windows mate legalni :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

asellaa
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od asellaa »

nevím, snad ano :-) už jsem pc tak koupila od pána... ale už to mám snad vyřešeno, pohledala jsem ještě více na netu a snad to bude o.k. i tak vám děkuju za váš čas ;-)

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Nemate tedy zac :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět