Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Čistá instalace XP se vším všudy

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr0266
Návštěvník
Návštěvník

Čistá instalace XP se vším všudy

#1 Příspěvek od petr0266 »

Omlouvám se, patrně to sem nepatří, kdyžtak mě přesuntě, ale existuje někde na internetu návod, jak si nainstalovat OS se vším všudy, přesně jak by to mělo být? Např. prvně nainstalujete systém z disku, ovladače, aktualizace, potom stáhněte directx s nejnovějšími aktualizecmi, nejnvější .net framework. Lidé s W7 už tohle nemusí řešit, ale já mám rád pořád XP, Mám MS Windows XP Home Edition 32bit OEM.

Děkuji

W1ll.1.4M
Návštěvník
Návštěvník

Re: Čistá instalace XP se vším všudy

#2 Příspěvek od W1ll.1.4M »

Dobrý den, máte pravdu, tohle sem opravdu nepatří.

Návod na instalaci krok po kroku je například zde: http://blog.antonindanek.cz/clanek/inst ... -po-kroku/

Jinak přesně nechápu váš dotaz, když jste si vlastně sám odpověděl.

Po instalaci Windows samozřejmě instaluji první ovladače, které si předtím stáhnu z internetu, jelikož většinou po instalaci nefunguje síťová karta, právě díky tomu, že ve Windowsu nejsou ovladače.
Aktualizace Windowsu probíhají automaticky, pokud si je tak při instalaci nastavíte. Dále instaluji Javu, Shockwave, Framework a C++, zbytek je na vás.
Smrt jedince je tragédie, smrt milionu je statistika...

Stalin

Obrázek

Roli
VIP
VIP

Re: Čistá instalace XP se vším všudy

#3 Příspěvek od Roli »

Zdravím, jen doplním, po instalaci ovladačů ať už stažených z netu nebo z CD dodaném k PC

doporučuji nejdříve nahodit zabezpečení to znamená minimálně antivir.

S tou Javou bych se trošku přel, kdo používá internetové bankovnictví je třeba, jinak nee.

U NET Frameworku pozor, na XP dělá problém verze 4.0, tak že raději instaluj do verze 3.5
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět