Vy me tu doporucite a kolegove nebudou mit co lustit Jinak samozrejme nemate zac, rad jsem pomohl
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Dekuji za gratulaci ale povysit uz neni kam (moderator neni povyseni, ale spise pridani prace ). Jinak nemate zac, jsem rad ze jsme havet z PC dostali
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Trapil, ale Vy sam dobre vite proc PC je ted v poradku a legalni
Přidávám se k poděkování rádci vyosek ikdyž jsem samotný problém nakonec vyřešil sám, bez jeho rad by tomu tak nebylo. Vše bylo rychlé, stručné jasné, super spolupráce děkuji snad Vás ta 1SMS odemě potěší.
Dekuji za chvalu a za podporu fora jmenem celeho tymu dekuji jeste vice
Byl jsem zrovna online a Vy taktez, navic spoluprace s Vami byla velmi fajn, takze vysledky rad a pomoci se rychle dostavili
Také se chci připojit a strašně moc poděkovat kouzelníkovi Vyoskovi Takovým lidem líbat ručičky Díky němu mám zachráněný pc a ještě navíc mi doporučil i něco navíc. Díky moc!!!!!!
Ja kouzelnik nejsem Likvidace haveti nejsou kouzla a magie, jsou to cilene utoky primo do srdce tech potvor A jak jsem psal v threadu, nemate zac
Nemate zac, rado se stalo rychle komunikace se da lehce dosahnout pokud jsou oba online a navody se snazim mit jednoduche, ale zas psane do podrobna, aby uzivatele nic neprekvapilo
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.
Neni zac, "praci" lektora ve skole pro novaccky mam jako oddych od relaxu, ktery mi prinasi lusteni logu
Jinak co se tyce vyuky, co jsme si rekli ve skole...Napodobne