Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zpomalení internetu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Daidalos117
Návštěvník
Návštěvník

Zpomalení internetu

#1 Příspěvek od Daidalos117 »

Dobrý den,

poslední dobou se mi hrozně zpomaluje internet. Je dost možné že si za to můžu sám, občas vypínám Firewall. Normálně mi internet stahuje třeba 300-400kb/s ale teď odkudkoliv maximálně 30kb/s. Navíc mi widget ukazující internetové připojení ukazuje trrafic třeba 500-1000 kb/s a přitom nic nestahuji ani nemám zapnuté žádné programy na internet.
Navíc včera mi furt padal explorer.exe (explorer přestal pracovat)

Proto logy:
DDS: DDS / Attach
RSIT: log / info
Combofix Log (btw celý sken zabral asi 50minut)

Po skenu Combofixu se zdá být rychlost v pohodě, ale nechci to zakřiknout. Nakonec je taky možné že to nemusí být virem, poslední dobou jsem se dost vrtal v nastavení routeru, třeba jsem tam něco zmrvil :roll:
Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zpomalení internetu

#2 Příspěvek od Rudy »

CF asi 4 položky smazal. Ve zbytku logu nic nebezpečného není vidět.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Daidalos117
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Daidalos117 »

Děkuji, stejně sem byl moc optimistický. Rychlost zas nejede víc jak 70 kb/s což je děs. Možná za to bude moct i O2, těžko říct. Ale asi budu muset hledat problém jinde.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Dotaz na providera by nebyl od věci.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět