Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Jo a po tom updatu je to lepší, teplota nejde tak rychle nahoru, ale už mi to jednou stejně zamrzlo. Kolik myslíte, že by měla být normální provozní teplota? Děkuji za Vaši péči!
Max. povolená teplota procesoru mobile Athlon 64 X2 je 100°C. Takže bych doporučoval tak 80°C.
Problém bude spíše s teplotou chipsetu. Jestli HardwareMonitor ukazuje dobře, 90°C je dost.
Mrknu se, zda někde najdu max. doporučené teploty.
Nakonec se ale může ukázat, že je to způsobeno úplně něčím jiným. Důvody těchto "zámrzů" se velmi špatně zjišťují.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dobrý den, jsem tu po hoodně dlouhé době. Chtěla jsem jen napsat jak to dopadlo.
Ntb dosahoval 90°C, zamrzával a po násilném restartu nešel ani do Biosu. Později nešel ani zapnout. Šla jsem s ním do servisu Hp. Výsledek: výměna základní desky, update Biosu, výměna termálního modulu, vyčištění zařízení...
Nyní vše v pořádku, teploty zatím do 65°C...snad to vydrží.
Tímto ještě zpětně děkuji za pomoc zúčastněným rádcům vyosek a MiliNess.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.