Prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Prosím o kontrolu logu
Ok, pak dejte prosim vedet at jsme i my o neco moudrejsi 
Jistěě, podělím se. 
Takže se hlásím - mám novej disk, kterej má po několika hodinách běhu cca 33°C, ještě ho v servisu přemístili nějak víc do prostoru bedny, aby kolem líp proudil vzduch (ještě sem ho nekuchala, takže nevím jak přesně to vypadá). úmrtí předchozího disku bylo odhadnuto na únavu materiálu - táhlo mu na šestej rok a jel prakticky denně...furt no. Jinak bylo prý všechno včetně systému na svý roky v pořádku a dobrým stavu.
Ještě jednou děkuju za záchranu a přeji hezký den
Ještě jednou děkuju za záchranu a přeji hezký den
33°C to je zlaza hodnota...Obcas to zkontrolujte ale
Jinak nemate zac, radi jsme pomohli
Jinak nemate zac, radi jsme pomohli
Jj, určitě to budu kontrolovat, mám tu na to i program co mi to ukazuje, takže jsem v obraze. 

Přispějete na provoz fóra?