Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
KDO TO ZKOUKNE? ASI CELKEM PEKLO.. díky
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: KDO TO ZKOUKNE? ASI CELKEM PEKLO.. díky
tak...
po "trošce" práce zmizelo vše co bylo předtím na ploše. Operační systém jede OK. Objevily se ale dvě nové zprávy, které dle mě souvisí s odinstalací a reinstalací NET Framework. Zde odkaz [IMG=http://img403.imageshack.us/img403/3674/ukzka2.th.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Zároveň to asi souvisí s tím, že nejde nabít baterie, i když je nonstop v síti, tak i když hlásí 100% nabití, po odpojení NB okamžitě spadne. A taky možná s tím, že strašně trvá, než se PC restartuje, či vypne. Pokud Vás ještě něco napadá, budu vděčný. Děkuji
P.S. - CCleaner jsem projel, registry by měly být čisté.
Uploaded with ImageShack.us
Zároveň to asi souvisí s tím, že nejde nabít baterie, i když je nonstop v síti, tak i když hlásí 100% nabití, po odpojení NB okamžitě spadne. A taky možná s tím, že strašně trvá, než se PC restartuje, či vypne. Pokud Vás ještě něco napadá, budu vděčný. Děkuji
P.S. - CCleaner jsem projel, registry by měly být čisté.
- Nejjednodussi (ale nejmene ucinny) zpusob je pomoci utility ve windowsech
- Kliknete na Tento pocitac, dale na disk kliknete pravym tlacitkem, vyberte Vlastnosti
- prepnete se do zalozky Nastroje
- Nyni vidite pomucky Defragmentace - spustte ji kliknutim na Defragmentovat
- Toto provedte se vsemi disky
- Dalsi moznosti (a mnou doporucenou) je pres programek Defraggler http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... efraggler/
- Program stahnete, nainstalujte (dejte fajfku pryc u yahoo toolbaru) a spustte
- Kliknete na Analyzovat
- Pokud je ve sloupci Fragmentováno vice jak 5%, doporucuji provest defragmentaci (klik na Defragmentovat)
- Postup provedte se vsemi disky
- Posledni moznost je pres jednoduchy programek JKDefrag http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /jkdefrag/
- Vyhodou programku je, ze se neinstaluje
- Staci tedy jen stahnout dle verze vaseho OS a rozbalit
- Nasledne spustit pomoci souboru JKDefrag pripadne JKDefrag64
- Probehne analyza disku a nasledne i defragmentace
- Rozbalte nejlepe na plochu a spustte
- Kliknete pravym mysidlem do okna a klik na Vybrat vše - text bude na bilem pozadi a pak stisknout Enter - text bude na cernem pozadi (pokud po enteru pozadi nezcerna, tak stisknete Ctrl+C)
- Stisknete libovolnou klavesu pro ukoceni utility
- Sem pak vlozte log pomoci tradicni zkratky Ctrl+V
zatím se pořád trápím s epower management. zkusil jsem odinstalovat .net frame 4.0 z odkazu od Vás a vrátil verzi 2.0. po restartu epower běžel normálně, ale vrátily se předchozí chybové hlášky. Vrátil jsem teda 4.0 verzi a opět nejede epower a ostatní je OK. Dle mě není epower připraven na verzi frameworku 4.0. Problém je, že menůžu nikde na netu najít upgrade, nebo odkaz na stažení instalace tohoto driveru. Začínám být v koncích.
Práci na PC to neomezuje, akorát že to není NB, ale stolní PC.
Zkusím zbytek postupu a dám se poté ten log.
Tak tam nainstalujte i verzi 2 http://www.microsoft.com/downloads/deta ... b15c5e04f5
a nebude se to bít?

Přispějete na provoz fóra?