Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zmizeli vsechny ikony

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
motji
VIP
VIP

Re: Zmizeli vsechny ikony

#16 Příspěvek od motji »

Podívejte se, jsme na bezpečnostním foru,myslíte že nelegální antivir je vhodné zabezpečení?
Navíc NOd2.7 už nemá aktualizace, není podporovaný.

Já jsem měla dříve na xp 512MB ram, a stačilo mi to a to mám Avast a Zone alarm, i když skype tomu dával zabrat :D , takže na 1GB musíte fungovat v pohodě.
Když zapnu skype, mám něco kolem 500MB, neříkejte mi, ž eby Vám pc s jiným antivirem nefungoval v pohodě.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Alfajk
4. Stupeň Varování

#17 Příspěvek od Alfajk »

aktualizace na nej normalne fungujou,denne 2-3 novy...s pameti jsem na tom takhle http://img407.imageshack.us/i/pamet.jpg/ a to vicemene bezi jen to,co je potreba,tendle starej pc momentalne slouzi jen k hrani hry leagues of legend,ktera neni nijak graficky extra,graficka karta problem nema( i kdyz je 5 let stara) ale seka se kvuli nedostatku ram,kazdej kilobajt navic bolí

/e> na boku je videt ze volna pamet je jen 270MB,nevim co a proc si ji kde zabralo pro sebe,protoze soucet vsech programu ve spravci uloh tolik neda...

motji
VIP
VIP

#18 Příspěvek od motji »

Nezlobte se, ale já tu skutečně nebudu řešit nelegální antivir, a ještě zastaralý :roll: .
Prostě si Vás pohlídám, jestli ho příště uvidím v logu, nechám topic zamknout :) :closed:
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Caroprd111 »

Zamykám :closed:
Obrázek

Zamčeno