Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
No jo, Vy máte win7, TY zas nemám já .
Zkuste se podívat po té složce minidump C:\WINDOWS\Minidump
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
sorry ze sem skacem aj ja ale mam 7 a teda viem poradit ako tak.. tie automaticke restarty sa daju vypnut tak ze v ovladacom panely - system - naboku treba dat uplne posledne Advanced system settings (pokrocile systemove nastavenia alebo take daco/mam EN/) a tam uz je karta pokrocile- tam uplne dole - startup and recovery / po spusteni a obnova/ - treba kliknut na nastavenia a tam to uz len odskrknut.
co sa tyka tej zlozky minidump ja ju tam mam v c:windows normalne tak isto
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Start - Počítač. do cesty vložit: Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Systém
-Tam v levém sloupci "Upřesnit nastavení systému"
-vyškrtněte políčko automaticky restartovat
A pak jak bude BSOD, zkontrolujte jestli už máte složku Minidump
Omlouvám se,ale mel jsem velmi důležitou práci.Modrou obrazovku sem dám za chvíli,jen po spuštění PC a zmáčknutí F8 jsem se nedostal do nouzového režímu,ale opět na tu modrou obrazovku.
Tak vám Bsod něco vyvolává , do pc se nedostanete vůbec?
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED
If this the first time you´ve seen this stop error screen,restart your computer. If this screen appears again,follow these steps:
Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue,disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe Mode to remove or disable components,restart your computer,press F8 to select Advanced Startup Options,and then select safe Mode.
Technical information:
STOP:0x0000006B(0x00000000,0x00000000,0x00000000,0x00000000)
Překlad
Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače.
PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED
Pokud to poprvé, co jste viděli tuto obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu, postupujte podle následujících kroků:
Zkontrolujte, zda nový hardware nebo software správně nainstalován. Pokud se jedná o novou instalaci, požádejte výrobce hardwaru či softwaru pro všechny aktualizace systému Windows byste mohli potřebovat. Pokud problémy pokračují, zakázat nebo odebrat všechny nově nainstalovaný hardware nebo software. Zakažte možnosti paměti BIOS, například ukládání do mezipaměti nebo stínování. Pokud potřebujete použít nouzový režim odebrat nebo zakázat součásti, restartujte počítač, stiskněte klávesu F8 vyberte Upřesnit možnosti spuštění a poté vyberte položku Nouzový režim.
Technické informace:
STOP: 0x0000006b (0x00000000, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)
Takže ho zase opravte přes inst.cd.
Zkuste ted najít složku minidump, ty soubory jsou docela důležité, určí příčinu pádů systému.
C:\WINDOWS\Minidump
No jo, Vy máte win7, TY zas nemám já .
Zkuste se podívat po té složce minidump C:\WINDOWS\Minidump