Prosím pomoc, explorer.exe+vírusy
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Prosím pomoc, explorer.exe+vírusy
je kľudný procesor pracuje pod 10% a nestúpa nad, ešte by som sa chcel opýtať ohľadom antivírusu, môžem tu ? alebo PM?
Klidne muzete tady, pokud to chcete utajit tak klidne PMka
nechcem, ja len tú vec že aký antivírus mi potom odporúčate aby som si zakúpil, ten AVAST ? alebo ESET?
Avast je pro domaci pouziti zdarma, pokud chcete za zabezpeceni platit, tak si kupte NIS ci KIS - clanek o nami doporucenem zabezpeceni je zde http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=6152
chápem, tak dobre potom rozhodnem sa a uvidím že čo, a chcem sa Vám poďakovať za Váš čas a ochotu pomôcť mi, už som nevedel čo stým robiť
tak ďakujem ešte raz, dovidenia 
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy 

Přispějete na provoz fóra?