Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dobrý den!
Prosím o radu.
Po spuštění počítače zahlásí Win Disk 5 kritických chyb.
Boot sector of the hard drive disk is damaged
Babd sectors on hard drive or damaged file allocation
Read time of hard drive clusters less than 500ms
Hard drive doesn't respond to system comands
40% of HDD space is unreadable - (zvyšuje se s každým restartem)
Avast zahlásí trojského koně - pokaždé jiného. První spuštění exe proběhne a další už ne. Ani do nouzového režimu se nedostanu. Ani na internet mě to nepustí.
Ráda bych s tím něco udělala, ale jak sem mám vložit log z RSIT - ikdyž ho na zavirovaném počítači mám - když se na net nedostanu
Díky i za vynadání
Naposledy upravil(a) bublanka dne 15 úno 2011 21:47, celkem upraveno 1 x.
To bude dost problém. Nejdříve zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval. Dál uvidíme. Jen by mne zajímalo, jak jste se dostala na fóru, když vás to na internet nepustí?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
caute, chlapi ja mam taky problem ze okrem exploreru mi nefunguje ziadny program a mam nieco take ze Szstem Tool co som ani neinstaloval, a pise mi 26 virusov a 6 spyware a neviem kolko wormsov.pomozte jako sa to da vymazat,skusal som rkill.com a rsitt.exe a nechce to povolit vypisuje mi ze je nainfikovane.
diky
attek007 píše:caute, chlapi ja mam taky problem ze okrem exploreru mi nefunguje ziadny program a mam nieco take ze Szstem Tool co som ani neinstaloval, a pise mi 26 virusov a 6 spyware a neviem kolko wormsov.pomozte jako sa to da vymazat,skusal som rkill.com a rsitt.exe a nechce to povolit vypisuje mi ze je nainfikovane.
diky
Ahoj,
prosím tě založ si vlastní topic, takto by se to pletlo.
V nouzovém režimu jsi rsit zkoušel pouštět?
Založ si topic a já na to hned mrknu
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Na tom druhém pc musíte vypnout autorun.
Musíte to risknout. Pokud nemáte v pc fileinfectora tipu virut,dále fleškové infekce, a budete kopírovat jen textový soubor, tak by se nic nemělo stát. A když ano, tak ten druhý odvirujeme .
Ten pc ze kterého píšete má jaký systém?
A ještě - co za viry hlásí Avast? V jakých souborech?
Vista: Spusťte (Start/Spustit) gpedit.msc, ve Konfigurace počítače/Šablony pro správu/Součásti systému Windows/Zásady automatického přehrávání, vpravo klepněte na "Vypnout automatické přehrávání" a nastavte Povoleno - všechny diskové jednotky.
Trochu jsem to musela obejít - gpedit.msc nemám v počítači.
Tady je ten log
Logfile of random's system information tool 1.08 (written by random/random)
Run by Hlavinková at 2011-02-15 22:34:27
Systém Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2
System drive C: has 164 GB (69%) free of 238 GB
Total RAM: 3036 MB (87% free)
Krásně zavirováno .
Prosím udělejte ještě ten crystaldisk info, odkaz je někde výš, potřebuji vidět, jak je na tom Váš disk.
Máte na disku nějaká důležitá osobní data?
Jinak pc je hoodně zavirované, a může se stát, že systém padne za vlast, přitom čištění . Proto chci i vědět stav disku, než se do toho pustíme.