- Provedte aktualizaci - treti zalozka
- Provedte uplny sken - nic nemazte

- MBAM miva obcas falesne detekce, proto vlozte log do prispevku a pockejte na posouzeni

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
mám problém s načítáním www stránek.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: mám problém s načítáním www stránek.
Zdravim a pekny den preji
Nejak mi chybi v logu antivir - jaky pouzivate? Pokud zadny, tak si tam dejte Avast nebo MSE
Stahnete Malwarebytes' Anti-Malware (zkracene MBAM) (viz muj podpis)
- Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTL pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Pokud pouzivate 64bitovy OS, zkontrolujte, zda-li je zaskrtnuty ctverecek u Pro 64 bitové OS, pokud ne, zaskrtnete jej
- Zaskrtnete okenko Pro vsechny uzivatele
- Zaskrtnete okenko Kontrola na havet "LOP"
- Zaskrtnete okenko Kontrola na havet "Purity"
- Stari souboru zmente z 30 dnu na 7 dnu
- Do spodniho okenka Vlastni skenovani/opravy vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
netsvcs drivers32 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /s c:\windows\*.* /U %SYSTEMDRIVE%\*.exe %ALLUSERSPROFILE%\Application Data\*. %ALLUSERSPROFILE%\Application Data\*.exe /s %APPDATA%\*. %APPDATA%\*.exe /s /md5start adp3132.sys AGP440.sys ahcix86.sys ahcix86s.sys atapi.sys autochk.exe cdrom.sys cngaudit.dll cryptsvc.dll eNetHook.dll eventlog.dll explorer.exe hal.dll Changer.sys iaStor.sys iastorv.sys IdeChnDr.sys isapnp.sys JakNDis.sys KR10N.sys logevent.dll lsass.exe mv61xx.sys ndis.sys netlogon.dll ntelogon.dll nvata.sys nvatabus.sys nvgts.sys nvraid.sys nvrd32.sys nvstor.sys nvstor32.sys scecli.dll sceclt.dll smss.exe svchost.exe symmpi.sys tcpip.sys userinit.exe vaxscsi.sys viamraid.sys viasraid.sys ViPrt.sys winlogon.exe ws2_32.dll /md5stop %systemroot%\*. /mp /s %systemroot%\system32\*.dll /lockedfiles %systemroot%\Tasks\*.job /lockedfiles %systemroot%\system32\drivers\*.sys /lockedfiles %systemroot%\System32\config\*.sav %systemroot%\system32\*.dll /lockedfiles %systemroot%\system32\drivers\*.sys /3 %systemroot%\system32\*.* /3 CREATERESTOREPOINT- Kliknete na tlacitko Prohledat
- Po dokonceni skenu (cca 5 az 10 min) se objevi logy OTL.txt a Extras.txt, oba sem vlozte
- Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTL pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Do spodniho okenka Vlastni skenovani/opravy vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
:otl SRV - File not found [Disabled | Stopped] -- -- (gupdate1c98fa28e326f70) Služba Google Update (gupdate1c98fa28e326f70) IE - HKLM\..\URLSearchHook: {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046} - Reg Error: Key error. File not found IE - HKU\.DEFAULT\..\URLSearchHook: - Reg Error: Key error. File not found IE - HKU\.DEFAULT\..\URLSearchHook: {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046} - Reg Error: Key error. File not found IE - HKU\S-1-5-18\..\URLSearchHook: - Reg Error: Key error. File not found IE - HKU\S-1-5-18\..\URLSearchHook: {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046} - Reg Error: Key error. File not found FF - prefs.js..browser.search.defaultengine: "Ask.com" FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "Ask.com" FF - prefs.js..browser.search.defaulturl: "" FF - prefs.js..browser.search.order.1: "Ask.com" FF - prefs.js..browser.search.param.yahoo-fr: "chr-greentree_ff&type=302398" FF - prefs.js..browser.startup.homepage: "http://cs.start3.mozilla.com/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:cs:official" [2011.01.27 08:00:06 | 000,002,397 | ---- | M] () -- C:\Documents and Settings\dharma\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\u4anjg9u.default\searchplugins\askcom.xml [2011.02.13 16:20:10 | 000,001,056 | ---- | M] () -- C:\Documents and Settings\dharma\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\u4anjg9u.default\searchplugins\icqplugin.xml File not found (No name found) -- C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\DHARMA\DATA APLIKACĂ\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\U4ANJG9U.DEFAULT\EXTENSIONS\{6236BA26-C117-4007-928C-DE0716C7FA96} File not found (No name found) -- C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\DHARMA\DATA APLIKACĂ\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\U4ANJG9U.DEFAULT\EXTENSIONS\{B9DB16A4-6EDC-47EC-A1F4-B86292ED211D} File not found (No name found) -- C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\DHARMA\DATA APLIKACĂ\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\U4ANJG9U.DEFAULT\EXTENSIONS\{D4DD63FA-01E4-46A7-B6B1-EDAB7D6AD389} File not found (No name found) -- C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\DHARMA\DATA APLIKACĂ\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\U4ANJG9U.DEFAULT\EXTENSIONS\FIREFOX@TVUNETWORKS.COM File not found (No name found) -- C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\DHARMA\DATA APLIKACĂ\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\U4ANJG9U.DEFAULT\EXTENSIONS\LINKYLOOK@DNIFLIMA.ABOUT.TC [2008.09.04 01:11:24 | 000,054,600 | ---- | M] (BitTorrent, Inc.) -- C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\npbittorrent.dll O6 - HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\control panel present O6 - HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\restrictions present [2011.02.12 01:18:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Documents and Settings\dharma\Nabídka Start\Programy\RAR Password Cracker @Alternate Data Stream - 121 bytes -> C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\TEMP:DFC5A2B2 :files %windir%\system32\*.tmp.dll /s %windir%\system32\SET*.tmp /s %windir%\*.tmp /s :commands [RESETHOSTS] [EMPTYTEMP] [EMPTYFLASH]- Nasledne kliknete na Opravit
- PC provede opravu, restartuje se a da Vam log, jeho obsah vlozte sem
Nastala nejaka zmena? Pripadne bych zkusil odinstalovat Sunbelt Personal Firewall, ale muze to byt chyba i na strane stranek serveru, pokud ostatni jedou bez problem
- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC
- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte
Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
Zkuste Avast preinstalovat a ten Subnel FW odinstalovat
A kdyz Avast odinstalujete 
Zkuste jeste preinstalovat ovladac k sitove karte a restartovat router - vypnout jej na cca 2 minuty z elektriny

Přispějete na provoz fóra?