Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Netbook - špatné Wifi heslo
Moderátor: Moderátoři
Netbook - špatné Wifi heslo
Zdravím!
Poslední dobu mne trápí problém s netbookem, kde se při připojování na zaheslovanou školní Wifi síť nemůžu dostat. Stále mi to hází chybu, že zadávám špatné heslo, přitom je heslo správné. (Při kontrole vidím, že heslo není špatně zadáno) Ale přitom mi na mobilu i notebooku (a noteboocích dalších studentů také) funguje v pořádku.
Začalo to tím, že se mi u sítě objevila hláška "nastavení sítě uložené v tomto počítači neodpovídá požadavkům této sítě", postupoval jsem tedy podle tipů, jako smazat uložené informace sítě a připojit se na novo, hláška tím zmizela, ale zase mi to házelo hlášku, že heslo je špatné. Tak jsem zkusil projet netbook regeditem a hledal jsem název sítě (Sítí je 5 s názvy HU-283-AP1 až HU-283-AP5, takže jsem vyhledával HU-283-AP) a smazal jsem všechny údaje o sítích, ale nepomohlo.
Tak jsem si řekl, že si to i pořádně pročistím konečně, a přeinstaluju windows. Včera večer jsem ho tedy přeinstaloval a čekal jsem, že problém musí zmizet, ale nic. Stále to hází stejnou chybu, že zadávám špatné heslo. Heslo je "skola283" a hází pořád tu chybu, ale když zadám heslo jen "skola", tak ho přijme, začne se připojovat a pak hodí hlášku, že se nemohl připojit.
Jedná se o netbook Asus Eee PC 1000H s Windows 7 Professional.
Snad tady někdo má zkušenosti s tímto problémem, předem děkuji za pomoc.
Poslední dobu mne trápí problém s netbookem, kde se při připojování na zaheslovanou školní Wifi síť nemůžu dostat. Stále mi to hází chybu, že zadávám špatné heslo, přitom je heslo správné. (Při kontrole vidím, že heslo není špatně zadáno) Ale přitom mi na mobilu i notebooku (a noteboocích dalších studentů také) funguje v pořádku.
Začalo to tím, že se mi u sítě objevila hláška "nastavení sítě uložené v tomto počítači neodpovídá požadavkům této sítě", postupoval jsem tedy podle tipů, jako smazat uložené informace sítě a připojit se na novo, hláška tím zmizela, ale zase mi to házelo hlášku, že heslo je špatné. Tak jsem zkusil projet netbook regeditem a hledal jsem název sítě (Sítí je 5 s názvy HU-283-AP1 až HU-283-AP5, takže jsem vyhledával HU-283-AP) a smazal jsem všechny údaje o sítích, ale nepomohlo.
Tak jsem si řekl, že si to i pořádně pročistím konečně, a přeinstaluju windows. Včera večer jsem ho tedy přeinstaloval a čekal jsem, že problém musí zmizet, ale nic. Stále to hází stejnou chybu, že zadávám špatné heslo. Heslo je "skola283" a hází pořád tu chybu, ale když zadám heslo jen "skola", tak ho přijme, začne se připojovat a pak hodí hlášku, že se nemohl připojit.
Jedná se o netbook Asus Eee PC 1000H s Windows 7 Professional.
Snad tady někdo má zkušenosti s tímto problémem, předem děkuji za pomoc.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Netbook - špatné Wifi heslo
Zdravim,
v nastaveni sietovych pripojeni dane pripojenie uplne zmazte a vytvorte ho nanovo podla instrukcii jeho poskytovatela.
v nastaveni sietovych pripojeni dane pripojenie uplne zmazte a vytvorte ho nanovo podla instrukcii jeho poskytovatela.
Ahoj,sudanec píše:Zdravim,
to už jsem samozřejmě zkoušel, několikrát. A taky jsem i přeinstaloval windows. A heslo jsem zadával i přes klávesnici na obrazovce, pokaždé mi to napíše, že heslo "skola283" je špatné heslo. Přitom je to to správné heslo a když zadám heslo "skola", tak mne to pustí a pak mi to napíše, že se nedá připojit.
- Pavuk29
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ako uz som videl kadeco, ale ze niekto zverejnuje este aj hesla 
nbusr1234

nbusr1234

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

V pripadne akutnych problemov s chodom fora,

http://www.icq.com/people/267560078/

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Pavuk, prosim.. snazime sa to tu seriozne vyriesit, nie spamovat
vdaka

WPA2 - Osobní, AES šifrování.sudanec píše:Ake su nastavenia tej siete? Bezpecnostne nastavenia.
No jo, to jsem asi posral. Teďkom může kdokoliv přijít na naši školu a bez problému se připojit na wifi a koukat na net, nemusí se ani ptát na heslo profesorů, kteří by mu to hned řekliPavuk29 píše:ako uz som videl kadeco, ale ze niekto zverejnuje este aj hesla
nbusr1234

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Na inu WiFi siet s takouto infrastrukturou sa z notebooku prihlasite?
Ked ste reinstalovali windows, obnovovali ste potom nejaku zalohu alebo nieco, co by mohlo pokazit defaultne nastavenia wifi adapteru a sieti?
Ked ste reinstalovali windows, obnovovali ste potom nejaku zalohu alebo nieco, co by mohlo pokazit defaultne nastavenia wifi adapteru a sieti?
Ano, jsem na wifi připojený doma, zkoušel jsem kavárny atp. každá jede v pořádku a všechny jsou WPA2-Osobní s AES šifrováním. Neobnovoval jsem nic, dělalo mi to to stejné i před reinstallem windowsu.sudanec píše:Na inu WiFi siet s takouto infrastrukturou sa z notebooku prihlasite?
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Okay. Skuste si v nastaveniach adapteru nastavit nejaku inu MAC adresu a poslite tiez presne znenie chybovej hlasky pri spravne zadanom hesle.
Dobře, zkusím, ale na tu wifi budu moct až v úterý, takže se pak ozvu. Zatím moc děkuju 

Zdravím!
Tak jsem si našel ten návod na změnu MAC adresy přes regedit, změnil jsem to podle něj, ale ukázala se mi stejně stará MAC adresa, takže mi to asi nezměnilo, přitom jsem postupoval přesně a ujistil se. Hlášku to házelo pořád stejnou - skola283 jako špatné heslo a skola jako správné a pak, že se nedá připojit...
Tak jsem si našel ten návod na změnu MAC adresy přes regedit, změnil jsem to podle něj, ale ukázala se mi stejně stará MAC adresa, takže mi to asi nezměnilo, přitom jsem postupoval přesně a ujistil se. Hlášku to házelo pořád stejnou - skola283 jako špatné heslo a skola jako správné a pak, že se nedá připojit...
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
MAC adresu zmente tak, ze kliknete na Control panel -> Network and internet -> Network and sharing center -> Change adapter settings -> klik pravym mysidlom na wifi adapter -> Properties -> Configure -> Advanced -> Locally administred MAC address a nejaku si tam zadajte (inu ako mate)
Ach tak, takže já to zkusím zase zítra
Díky!