Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Služba zvuku není spuštěna

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lu1
Návštěvník
Návštěvník

Služba zvuku není spuštěna

#1 Příspěvek od lu1 »

Dobrý den, od včerejška mi nejede zvuk. Ikona je přeškrknuta červeným křížkem s nápisem Služba zvuku není spuštěna. Zkoušela jsem Spustit / services.msc / zvuk systemu windows . Poté pravé tlačítko myši spustit ale objeví se tabulka Systém windows nemohl v počítači Local Computer spustit službu zvuk..chyba 1068: Nepodařilo se zahájit závislou službu nebo skupinu

A ještě mám jeden problém který mě až tak netrapí ale chci ho vyřešit. Normálně jako jindy dělam na kompu a z ničeho nic to úplně zamrzne. Počítač poté musím na tvrdo vypnout a to asi 8 sekund držet startovací tlačítko. (viz obrázek)
Přílohy
IMG_0226.JPG
seknutá obrazovka
(181.13 KiB) Staženo 127 x

motji
VIP
VIP

Re: Služba zvuku není spuštěna

#2 Příspěvek od motji »

Dobrý večer :)
Podívejte se do správce zařízení, zda tam nemáte nějaké žluté otazníky.

ten problém se seknutím by mohl být problém s grafikou, zkuste přeinstalovat ovladač od grafiky.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět