Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zamrznutí pc po cca 2 h nepřítomnosti

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Baus
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Zamrznutí pc po cca 2 h nepřítomnosti

#31 Příspěvek od Baus »

takže nic, dala jsem 1dvd do mechaniky restartovala pc a f8 nezabíralo , a dole bylo napsáno možnosti f2 setup nebo f12 boot , tak jsem dala boot a pak z dvd/cd mechaniky , začalo to psát windows loading .... dojelo to do konce a objevila se tabulka chcete nainstalovat systém windows vista cz velikost 119 gb ? tak jsem dala zrušit ,protože mi došlo,že by se mi přepsaly všechny soubory v pc ,prostě by se mi udělal reinstal os . Ani to po mě nechtělo to druhé dvd co ještě mám . A žádná ta oprava jak jste psal tam psaná nebyla.
Chci se jen zeptat zda je možné nějak udělat tu opravu jen z toho co mám uložené na hdd č.2 v pc - je to to samé co je na tich dvd (záloha systému -bylo to tam už při koupy ,říkaly že to nahradí orig.dvd - tzv.recovery dvd). díky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Rudy »

Zde je stručný návod, jak na opravu systému: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=41036 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Baus
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#33 Příspěvek od Baus »

jj,ten článek o vistách pomohl, dala jsem pouze dlouze f8 a už tam byla psaná oprava ,tak jsem to dala přesně podle návodu na té stránce , ale zdá se mi ,že je vše pořád stejné -ted vidím,že se ty náhledy neopravily , co se týče toho zamrzávání tak nevím, a aktualizace až budu příště instalovat nějaké tak uvidím( nevím ,ale ten firewall mám nastavený pořád stejně ,tak proč s ním začaly být problémy až ted ...) ,každopádně děkuji ,alespoň ted znám nějakou novou funkci :wink:
btw:dělala jsem to bez dvd , to v tom článku bylo také a tak mě zajímá jestly si to tu zálohu našlo na disku d v pc nebo jsetly to načítalo z c kde mám systém ? dík - právě že mi vrá hlavou ,že to nechtělo žádné upřesnění,kde se záloha nachází,nebo to už najde automaticky?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Rudy »

Pokud nemáte instal. DVD, načítá se oprava ze zálohy, která je ve vašem případě na disku D:\. Pokud se oprava nezdařila, znamená to, že máte nějaký sw konflikt, nebo je systém natolik poškozen, že nejde opravit. Hledání sw konfliktu se podobá hledání jehly v kupce sena, pokud si nepamatujete, po které instalaci se problém objevil.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Baus
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#35 Příspěvek od Baus »

jj tohle mě zajímalo...
bohužel, (před 5 měsíci jsem měla pc v servisu na poslední záruční kontrolu ntb než mi vyprší záruka a už se mi vrátil přeinstalovaný a problémy s zamrznutím už tam byly -takže nejspíše tam zvoraly instalaci,ikdyž tomu se mi u profesionálů nechce věřit-ledaže by to odflákly) - každopádně mi bylo řečeno ,že veškerý hw mám ok a že jsem v pc neměla ani viry..
každopádně někde jsem četla ,že přeinstal.os se má dělat jednou za 2 roky ... v případě menších problémů jednou za rok .... takže přemýšlím,že za cca 6 měsíců si sama pomocí dvd přeinstaluji os :wink: a mělo by být vše ok - nebudu to dělat poprvé
no nic,takže moc děkuji za všechny rady ....je škoda ,že jsme to nemohly vyřešit,ale jelikož to není nic hrozného tak s tím tich pár měsíců můžu žít (doufám,že pak nebudu mít žádné problémy s tou přein.os -páč z tohoto dvd jsem to ještě nedělala,jsem zvyklá z originálních .... tímto končím a myslím,že se může toto téma uzavřít, děkuji :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)

Varování:

Odpovědět