Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu
Jak se chova PC 

Jako normálně, řekla bych. Trošku mi de šejdrem myš, ale to bude spíš tím, že je bezdrátová, s tím mám problémy pořád. Že všechno nejede fofrem je u tohohle starouška taky klasika... Jediný co mně poslední dobou leze na nervy je, že nechodijou některý maily, nebo dojdou opožděně ale to bude spíš problém seznamu a zrovna dnes to nedělá. Měla bych něco pozorovat?

- Start - Spustit (nebo pouzijte klavesobou zkratku Win+R)
- Napiste ComboFix /Uninstall
- Stisknete Enter
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

- Nejjednodussi (ale nejmene ucinny) zpusob je pomoci utility ve windowsech
- Kliknete na Tento pocitac, dale na disk kliknete pravym tlacitkem, vyberte Vlastnosti
- prepnete se do zalozky Nastroje
- Nyni vidite pomucky Defragmentace - spustte ji kliknutim na Defragmentovat
- Toto provedte se vsemi disky
- Dalsi moznosti (a mnou doporucenou) je pres programek Defraggler http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... efraggler/
- Program stahnete, nainstalujte (dejte fajfku pryc u yahoo toolbaru) a spustte
- Kliknete na Analyzovat
- Pokud je ve sloupci Fragmentováno vice jak 5%, doporucuji provest defragmentaci (klik na Defragmentovat)
- Postup provedte se vsemi disky
- Posledni moznost je pres jednoduchy programek JKDefrag http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /jkdefrag/
- Vyhodou programku je, ze se neinstaluje
- Staci tedy jen stahnout dle verze vaseho OS a rozbalit
- Nasledne spustit pomoci souboru JKDefrag pripadne JKDefrag64
- Probehne analyza disku a nasledne i defragmentace

Děkuju za instrukce, zítra se na to vrhnu!
Ok, budu vyhlizet novy RSIT a hodnoceni chovani PC
Tak jelikož PC furt hrozně šrotil a trochu se sekal při provozu, tak sem ho zrestartovala, všechno znova najelo a najednou se zrestartoval sám bez jakékoliv hlášky
Hlásil pak nějakou chybu... Teď jede víceméně bez problému i když občas furt trošku šrotí...možná sem ho namohla tou péčí co mu poslední dny věnuju...

- Udelejte testy Benchmark a Error Scan - dejte screeny
- Dejte screen ze zalozky Health
- Scree udelate kdyz klilknete na tu modrou disketku a pak jej sem dejte dle tohoto navdou http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114 - zajima Vas jen cast "zaslani na forum" samozrejme
Kolik má mít teplotu HD? Mi to tu začalo hlásit, že má 65-66°C a já ani nevím, jestli ju to nemá běžně. Asi to hlásí ten HD Tune... (Po stupínku klesá - a já tu mrznu...) Větráky sice nedávno vrčely hnusně, ale já to vysávala a nebylo tam ani moc prachu a vypadaly, že jedou...možná už dojely...
[IMG=http://img819.imageshack.us/img819/672/hdtunebenchmarkwdcwd250e.th.png][/IMG]
[IMG=http://img171.imageshack.us/img171/5183/hdtunehealthwdcwd2500ks.th.png][/IMG]
Mám jen tohle, při Error scan mi začne vybíhat teplota hrozně nahoru a já nevím, jestli to tak mám nechat...Jinak se mi daří srazit na 60.
[IMG=http://img171.imageshack.us/img171/5183/hdtunehealthwdcwd2500ks.th.png][/IMG]
Mám jen tohle, při Error scan mi začne vybíhat teplota hrozně nahoru a já nevím, jestli to tak mám nechat...Jinak se mi daří srazit na 60.
No ten Error neni ani treba, Healt ukazal ze disk Vam odesel do kyticek - zazalohujte dulezita data a uvazujte o koupi noveho disku...Teplota disku by mela byt cca 55°C, Vy mate 64...
Disk je po smrti a je jen otazkou casu kdy Vam nenajede PC vubec...
Disk je po smrti a je jen otazkou casu kdy Vam nenajede PC vubec...
Včera už byla pořád ta teplota 60 a teď při rozjezdu je 52...asi nějakej multirozehřívací.
Takže předpokládám nemám dělat ty procesy na čistění?
A asi trochu blbej dotaz, ale stačí pořídit jen HD?
Takže předpokládám nemám dělat ty procesy na čistění?
A asi trochu blbej dotaz, ale stačí pořídit jen HD?

Jestli podivný hlasitý klapání byl HD tak tak funguje už...měsíce...takže bych se nedivila, kdyby skolaboval hned.
Chápu
Teplota stoupá, jen mě zarazilo, že už od rozjezdu je tak vysoká. Na internetu se píše o teplotách pod třicet...a to má kolem sebe prostor a nemám tu ani přetopený. Zřejmě je to tím poškozením.
Do servisu pude určitě, sama si HD nevyměním, spíš sem chtěla vědět co vše se s HD mění (grafické karty?), abych se podívala na orientační cenu na netu.
Chápu

Do servisu pude určitě, sama si HD nevyměním, spíš sem chtěla vědět co vše se s HD mění (grafické karty?), abych se podívala na orientační cenu na netu.

Disk byl poskozen (prehrival se) a tim se poskodila i jeho funkce a PC nefungovalo tak jak melo...pod 40 stupňů - vhodná teplota, ale málokdy dosažitelná bez aktivního chlazení
nad 40 stupňů - snesitelné, pokud disk není používán nepřetržitě nebo na ukládání cenných dat
nad 45 stupňů - již znatelné riziko
nad 50 stupňů - velké riziko poškození disku
nad 60 stupňů - často nastává chyba čtení / zápisu, selhává elektronika, neodpovídá provozním specifikacím drtivé většiny
Budu tedy doufat..a zálohovat... Jak všechno poukládám, vrhnu se na to čištění. Asi nebude od věci pobavit se v servisu o systému větrání a jeho funkčnosti. Děkuji!