Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nejde spustit pc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
nejde spustit pc
dobre odpoledne, segra si zavirovala pocitac, tak jsem to chtel zkontrolovat ale neustale se restartuje jeste kdyz nabiha logo windows xp, co mam delat, dekuju predem za rady
Re: nejde spustit pc
Hezké odpoledne
Nefunguje ani poslední známá funkční konfigurace nebo nouzový režim? (po restartu mačkejte F8)
Máte instalační cd? Jsou tam data, které potřebujete zachránit?

Nefunguje ani poslední známá funkční konfigurace nebo nouzový režim? (po restartu mačkejte F8)
Máte instalační cd? Jsou tam data, které potřebujete zachránit?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
dobry vecer, vse uz je vyreseno, pc sme dali do opravy i kvuli hardwaru, tak mame zkrku 2 mouchy jednou ranou 

Dobře, kdyby ale byli nějaké problémy, klidně se ozvěte.
Hezký večer
Hezký večer

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!