Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

neotvírají se příloha pps ve WinLive Mail

Návody, recenze, diskuze, řešení problémů

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Hana Hubálková
Návštěvník
Návštěvník

neotvírají se příloha pps ve WinLive Mail

#1 Příspěvek od Hana Hubálková »

Dobrý den, nedávno jsem zprovoznila pošt. klienta WindowsLiveMail, nemůžu v něm ale otevřít přílohy s pps, PowerPoint Wiewer 2007 stažený mám, takže je otvírám zdlouhavě a to tak, že si přílohu stáhnu na hd a pak je v PowerPW otevřu.
Ostatní přílohy Word nebo soubory s fotkama se mi otevřou a to mám V možnostech zabezpečení zakázané neukládat ani neotvírat přílohy, které by mohly obsahovat viry.
Ve webovém klientovi pps přílohy otevřu bez problémů.
Dík.
Hanka

vyosek
VIP
VIP

Re: neotvírají se příloha pps ve WinLive Mail

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

Zde navod jak na to http://www.winhelponline.com/blog/unabl ... il-or-wlm/ pokud byste nevedela jak na to, tak napiste
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Hana Hubálková
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Hana Hubálková »

dík za info, nevím jak na to..., neumím so good english

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Stahnete OTL (viz muj podpis) a ulozte jej na plochu
  • Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTL pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Zaskrtnete okenko Pro vsechny uzivatele
  • Kliknete na tlacitko NEKONTROLOVAT - zmeni se na Vychozi - nechte tak
  • Do spodniho okenka Vlastni skenovani/opravy vlozte skript nize
  • Kód: Vybrat vše

reg query "HKEY_CLASSES_ROOT\PowerPointViewer.SlideShow.11\shell\Show"  /c
    reg query "HKEY_CLASSES_ROOT\PowerPointViewer.SlideShow.12\shell\Show" /c
    CREATERESTOREPOINT
  • Kliknete na tlacitko Prohledat
  • Po dokonceni skenu (cca 5 az 10 min) se objevi log OTL.txt, vlozte mi jej sem
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Hana Hubálková
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Hana Hubálková »

Dík za ochotu, nakonec jsem to strachy zvládla. Změnila jsem Show za Open a šlape to. Dík.

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Sikulka :clapping:

Nemate zac, sama jste si to opravila :)

Hana Hubálková
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Hana Hubálková »

Tak jsem se netěšila z otvírání soborů pps v PowerPW 2007 v mém wml dlouho, neopatrností jsem klikla u tentokrát uloženého pps souboru v Dokumentech v Obrázcích na Otevřít v programu a nechtě jsem klikla na ms office 2010, které nemám zakoupené, mám jen verzi na měsíc, a už se mi místo PowerPW nas...l MS Offce 2010, čili je neotevřu, nebot´si ms office 2010 nechci koupit a ani stahovat další Powerpw, tentokrát 2010.
Také ve Výchozích programech došlo ke změně ikony pps PowerPW na ikonu MS Office.
Nevím, jak tu dominaci přetlačit.
Dík za radu.

Hana Hubálková
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od Hana Hubálková »

Zapomněla jsem říct, že když jsem chtěla pro ten soubor pps ve Výchozích programech provést Změnu programu, tj. dát tam zpět PowePW místo Ms. Office, tak mi to nabídne všechny možné programy, jen ne, PowerPW, prostě zmizel, mám odinstalovat tu měsíční verzi Ms Office, ten jejich dominantní přístup, který mě nutí si to koupit..., tak ten mi docela vadí.
Dík.

vyosek
VIP
VIP

#9 Příspěvek od vyosek »

Asi bych ten MS Office 2010 odinstaloval a winy by tak meli zjitit ze tam jsou ty starsi a mely by to otvirat v nem...

Hana Hubálková
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od Hana Hubálková »

Dík za odpověd´. Já jsem PPW našla v Otevřít v programu-Procházet až v P. Files a provedla jsem Změnu programu, takže ted´ten pps zatím fachčí v PPW, ale tuším, že se tam Office zase někdy natlačí, dokud je neodinstaluju. Neexistuje náhodou nějaká Předvolba programů, at´s nimi "nezápasím"?
Dík.
Hanka

vyosek
VIP
VIP

#11 Příspěvek od vyosek »

Myslim ze neco takoveho neexistuje a pokud ano, tak ucinnost nevim nevim, spise by to bylo neco co vytvoril nekdo "doma na koleni"...Snad se tam ty office nenacpou :D

Zamčeno