Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

sekání ntb, padá comodo

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Sezy
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: sekání ntb, padá comodo

#16 Příspěvek od Sezy »

jasně, jenom jsem nevěděla proč tam je.

CCleaner používám pravidelně. =)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Rudy »

Zbývá tedy defragmentace disku. Když ta nepomůže, bude to patrně problém systému, nebo sw konfliktu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sezy
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Sezy »

udělám ji přes noc a zítra dám vědět jestli se něco změní. ale od toho minulého příšpěvku zatím šlape v pořádku.

pokud se tluče SW, dá se to nějak odhalit?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

pokud se tluče SW, dá se to nějak odhalit?
Musela byste vědět, po instalaci čeho se objevil problém. Jinak je to hledání jehly v kupce sena.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sezy
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Sezy »

no, co můžu posoudit, zdá se mi to lepší - ikdyž je to zvláštní, protože to základní čištění (AV, CCleaner a defragmentaci) provádím pravidelně.

ještě jsem zlikvidovala KMPlayer, protože mi přišlo, že poslední dobou zlobí.

uvidím - pokud PC vydrží tak jak je, tak už nebudu otravovat, pokud ne, budu vzpomínat co jsem s ním tou dobou vyváděla =)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

OK. Bude-li třeba, ohlaste se.

Varování:

Odpovědět