Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

PSI 2.0

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petyn
Návštěvník
Návštěvník

PSI 2.0

#1 Příspěvek od petyn »

Dobrý den. Na úvodní stránce jsem našel doporučení na používání PSI 2.0, který jsem nainstaloval. Po scanu byl výsledek 97%,ty 3% způsobují Micr.Office 2003 /chtěl jsem ho odstranit,ale v seznamu programů jsem ho nenašel/ a Open Office 3x. Chtěl bych se zeptat,zda je možné první uvedený program nějak odstranit a druhý bezpečně používat? Díky.
PS:přikládám obrázek scanu.[attachment=0]PSI 2.0.png[/attachment]
Přílohy
PSI 2.0.png
(300.02 KiB) Staženo 71 x

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: PSI 2.0

#2 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
prvy program je akurat starsia verzia, druhy je bezne pouzivany SW - tie dve hlasky si nevsimaj a kludne ich pouzivaj :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

petyn
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od petyn »

Díky moc.Přeju hezký den,ahoj.

james008
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od james008 »

Zalezi na ceste k souboru, tu tam uvidite pri detailnim zkoumani. Muzete nechteny program odisntalovat...
ale secunia hleda i instalacky..tj. nemuite jej mit nainstalovany ale muze byt nekde na disku pohozen instalator,
klidne na jinem disku pri analyze. Musel by jste dohledat cestu a snamazat soubor pokud by slo jen o instalacku
a dat znovu analyzu. Dalsi reseni je stahnout novejsi verzi a preinstalovat dany program...pokud ho ovsem nechcete
byla by to hloupost ze. Je to tak trochu o paranoyi, nakonec zjistite ze vam udrzovani aktualizovaneho pc
secuniou sezere tolik casum ze se na to bud vykaslete, nebo to budete delat max 1x do mesice.
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Jsem v >>Obrázek :-)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cernohous13 »

james008 píše:Je to tak trochu o paranoyi, nakonec zjistite ze vam udrzovani aktualizovaneho pc
secuniou sezere tolik casum ze se na to bud vykaslete, nebo to budete delat max 1x do mesice.
:D A hlavně - co funguje se neopravuje!
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Odpovědět