Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Flash disk

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
nurder
Návštěvník
Návštěvník

Re: Flash disk

#16 Příspěvek od nurder »

Zkusim jsem nejdříve teda ty nižší body a ty stále nefungují ...ted zkouším ten anglický postup ... ale mám obavy,že tam je postup pomocí regedit...mám vytvořit nějaký klíč atd....je to jednoduché, poté mám restartovat pc, ale nestane se nic ? :) když jde o regedit tak se radši zeptám ... :)

motji
VIP
VIP

#17 Příspěvek od motji »

Měl jste právě zkusit nejdřív tento postup, protože jiným zabral víc, než ty ostatní :) .

Zazálohujte si regedit
Soubor-exportovat - někde si ho uložte :) . Pokud by se objevil po restartu problém, můžete registry přehrát ze zálohy.
Obnovu systému máte zapnutou? Pokud ne, zapněte ji, kdyby něco, můžete obnovit systém :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

nurder
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od nurder »

Ano tak už jsem si ten soubor zálohoval, obnovu systému jsem už puštěnou měl ... :) tak snad se nic nestane :-D ...A nevadí že tu zálohu jsem si dal jen do dokumentů ? :) ...ono kdyby náhodou se něco stalo, tak jí nahraju jak ? :-D ..děkuji

motji
VIP
VIP

#19 Příspěvek od motji »

tak předpokládám, že si nebouráte systém :D , takže se pak do pc zase dostanete. Ale nebojte, přes různé livecd by to šlo :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět