Dobrý den,
mám problém s počítačem. Když ho zapnu tak po úvodní bootovací tabulce zůstane viset v černé obrazovce a dál nepokračuje. Zkusil jsem ho nabootovat z CD, ale vyskočí hláška (modrá smrt) Byly zjisteny potize a system Windows byl ukoncen, aby nedoslo k poskozeni pocitace. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Pak jsou nějaké informace o možném řešení (zakázat paměti BIOS ...) a nakonec technické informace. STOP: 0x0000000A (0x0A27001D, 0x00000002, 0x00000000, 0x8081AB7C). Nejde ani recovery ani nová instalace (i když tu bych nerad kvůli datům na disku). Vždycky vyskočí BLUE DEATH.
Děkuju za pomoc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modrá smrt - prosím o pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Modrá smrt - prosím o pomoc
Hezké poledne
Nemáte možnost zapojit disk do jiného počítače?

Nemáte možnost zapojit disk do jiného počítače?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Dobrý den,
možná by to i šlo, ale přiznám se, že nevím, jak se k tomu disku dostat. Mám notebook ACER Aspire 3690. Spíš jsem zkoušel zachránit data přes USB klíčenku programem NTFS recovery for DOS, ale zjistil jsem, že oba disky jsou FAT32. Abych aspoň zachránil data, existuej nějaká utilita?
Děkuji za pomoc.
možná by to i šlo, ale přiznám se, že nevím, jak se k tomu disku dostat. Mám notebook ACER Aspire 3690. Spíš jsem zkoušel zachránit data přes USB klíčenku programem NTFS recovery for DOS, ale zjistil jsem, že oba disky jsou FAT32. Abych aspoň zachránil data, existuej nějaká utilita?
Děkuji za pomoc.
Ano, bud nějaké cd s linuxem, nebo třeba Hirents boot cd a z něj vytáhnout data
Máte na tom notasu dvd romku? Pokud ano, vytvořte si cd/dvd s hirents
Stáhněte Hirensbootcd
http://www.hirensbootcd.net/ (aktivni odkaz download)
- po stažení rozbalte a najděte ISO soubor
- v Neru nebo jiném vypalovacím programu vypalte Image obrazu
- vypálené cd vložte do pc, restartujte a nechte z něj nabootovat
(možná budete muset v Biose změnit, aby se z cd romky bootovalo jako první)
- zvolte start miniXP
-vytáhněte data na USB
až budete přes hirents boot na disku, zkuste se podívat do složky windows / minidump, zda tam nemáte nějaký *.dmp. Pokud ano, tak mi ho někde uložte a pošlete link k němu
. Poprosím kolegu, at se podívá, kde je chyba 

Máte na tom notasu dvd romku? Pokud ano, vytvořte si cd/dvd s hirents

http://www.hirensbootcd.net/ (aktivni odkaz download)
- po stažení rozbalte a najděte ISO soubor
- v Neru nebo jiném vypalovacím programu vypalte Image obrazu
- vypálené cd vložte do pc, restartujte a nechte z něj nabootovat
(možná budete muset v Biose změnit, aby se z cd romky bootovalo jako první)
- zvolte start miniXP
-vytáhněte data na USB

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Dobrý večer, zkuste bootnout z toho Hirens Boot CD, myslím ale, že to bude nějaká závada hardwaru.
Jak k té závadě došlo a co ji předcházelo? Projevuje se to při napájení z baterie i ze sítě?
Pokud se vám nepovede spustit počítač ani pomocí HBCD, stáhněte si GoldMemory, vypalte ISO na CD, bootněte z nějo a spusťte test paměti.
Jak k té závadě došlo a co ji předcházelo? Projevuje se to při napájení z baterie i ze sítě?
Pokud se vám nepovede spustit počítač ani pomocí HBCD, stáhněte si GoldMemory, vypalte ISO na CD, bootněte z nějo a spusťte test paměti.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde