Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
malware
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: malware
Nalezl pouze e-Safe, což není AV světového významu. Kdyby byly nálezy od několika AV, nebo kdyby tohle hlásil třeba Kaspersky, Norton, nebo NOD (příkladně), nechal bych ho smazat. Tomuhle přikládám nulový význam.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Soubor Internet.ink není nebezpečný soubor sám o sobě, nýbrž je to odkazující soubor.
Nejpravděpodobnější infiltrace bývá v souborech exe, dll.
Nejpravděpodobnější infiltrace bývá v souborech exe, dll.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
A kde ho vůbec uživatel má uložený.cernohous13 píše:docela rád bych viděl kam ten neškodný "Internet.lnk" vlastně odkazuje