Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Floating point overflow

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
cernto
Návštěvník
Návštěvník

Floating point overflow

#1 Příspěvek od cernto »

Dobrý den, chtěl bych požádat o radu. Používáme u nás v pekárně program Vyraex který slouží pro řízení výroby, expedice atd. Na jednom PC, když si vytvořím v tomto programu sestavu a chci ji vytisknout přímo z toho programu, tak se mi objeví chybová hláška Floating point overflow. Pokud tuto sestavu tisknu z tohoto PC na jinou tiskárnu, tak to projde. Pokud z tohoto PC tisknu na tu tiskárnu s chybou dokument z wordu nebo excelu, tak je to OK. Pokud na tu samou tiskárnu tisknu z jiného PC tak je to taky OK. Problém je pouze z konkrétního PC na konkrétní tiskárnu. Tiskárna (HP LJ 2600n) je síťová. Domnívám se, že by na tom PC na kterém se objevuje chyba mohla chybět nějaká knihovna, která spolupracuje s FPP, jenom nevím jaká. Zase mi to ale nesedí v tom, že tisk z toho programu na jinou tiskárnu funguje. Vím, že je to specifický problém a nevím, jestli by mi v tom mohl někdo poradit. Nicméně Vám děkuji za každý tip.

Cernto

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Floating point overflow

#2 Příspěvek od sudanec »

Dobry den,

bohuzial, firemnym zakaznikom rady neposkytujeme. Vo vseobecnosti Vam vsak mozem poradit kontaktovat technicku podporu daneho programu, ktory pouzivate - floating point exception je zvacsa chyba v programovani samotneho programu.
Obrázek

cernto
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od cernto »

Ti to taky neví. Na chybu v programu mi to nepřipadá, protože to z jiných PC funguje. Mi to ukazuje na tu chybějící knihovnu, ale těch jsou desítky a nevím,která slouží pro FPP. Na to jsem směřoval svůj dotaz.

Cernto

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sudanec »

Tych sou taky desítky.
Ako pisem, firemne poradenstvo neposkytujeme.. na to sluzia firmy, ktore poskytuju IT poradenstvo. Tak teda dufam, ze to coskoro vyriesite.
Obrázek

Zamčeno