Dobrý den, chtěl bych požádat o radu. Používáme u nás v pekárně program Vyraex který slouží pro řízení výroby, expedice atd. Na jednom PC, když si vytvořím v tomto programu sestavu a chci ji vytisknout přímo z toho programu, tak se mi objeví chybová hláška Floating point overflow. Pokud tuto sestavu tisknu z tohoto PC na jinou tiskárnu, tak to projde. Pokud z tohoto PC tisknu na tu tiskárnu s chybou dokument z wordu nebo excelu, tak je to OK. Pokud na tu samou tiskárnu tisknu z jiného PC tak je to taky OK. Problém je pouze z konkrétního PC na konkrétní tiskárnu. Tiskárna (HP LJ 2600n) je síťová. Domnívám se, že by na tom PC na kterém se objevuje chyba mohla chybět nějaká knihovna, která spolupracuje s FPP, jenom nevím jaká. Zase mi to ale nesedí v tom, že tisk z toho programu na jinou tiskárnu funguje. Vím, že je to specifický problém a nevím, jestli by mi v tom mohl někdo poradit. Nicméně Vám děkuji za každý tip.
Cernto

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Floating point overflow
Moderátor: Moderátoři
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Floating point overflow
Dobry den,
bohuzial, firemnym zakaznikom rady neposkytujeme. Vo vseobecnosti Vam vsak mozem poradit kontaktovat technicku podporu daneho programu, ktory pouzivate - floating point exception je zvacsa chyba v programovani samotneho programu.
bohuzial, firemnym zakaznikom rady neposkytujeme. Vo vseobecnosti Vam vsak mozem poradit kontaktovat technicku podporu daneho programu, ktory pouzivate - floating point exception je zvacsa chyba v programovani samotneho programu.
Ti to taky neví. Na chybu v programu mi to nepřipadá, protože to z jiných PC funguje. Mi to ukazuje na tu chybějící knihovnu, ale těch jsou desítky a nevím,která slouží pro FPP. Na to jsem směřoval svůj dotaz.
Cernto
Cernto
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Tych sou taky desítky.
Ako pisem, firemne poradenstvo neposkytujeme.. na to sluzia firmy, ktore poskytuju IT poradenstvo. Tak teda dufam, ze to coskoro vyriesite.
Ako pisem, firemne poradenstvo neposkytujeme.. na to sluzia firmy, ktore poskytuju IT poradenstvo. Tak teda dufam, ze to coskoro vyriesite.