Pomalý notebook a kouše se
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Pomalý notebook a kouše se
tak tady jsou ty screeny podle návodu
motji napsal:start-spustit - napište chkdsk /f/r
-[enter]
souhlas - restartuje se pc a nechá se disk zkontrolovat
tady je ten screen v nouzovém režimu:
http://img146.imageshack.us/img146/3698 ... tachih.png
http://img146.imageshack.us/img146/3698 ... tachih.png
ten druhý krok dle kolegyně, postup jsem udělal, jen nechápu tu část nechá se pak zkontrolovat disk - to znamená opět to projet tím programem HD tune?
Melo by to vyhodit hlasku ze svazek je uzamknut a ze bude zkontrolovan pri dalsim spusteni (po restartu) - potvrdte A - tim dojde k restartu PC a disk se zkontroluje - takto to bylo mysleno
Tak to jsem udělal, jenom se restart nespustil sám, dal jsem restartovat, po restartu na chvilku vyskočilo okno a pak už nic
Vyskocilo okno - probihala kontrola disku 
To si nejsem jistý, vypadalo to, že ne, nikde žádná hláška, nic o tom, že probíhá kontrola disku.
Spustte to tedy znovu 
Právě proběhla kontrola, na závěr se objevila hláška že svazek neobsahuje chyby
no, dělal jsem nějaká cd po zakoupení notebooku dle návodu, předpokládám, že mne nemine přeinstalování os
Dobrý večer, vše jsem provedl, ale při spouštění z CD se neobjevila možnost automatické opravy, ale rovnou možnost té ruční. Na to si moc netroufám. Pokusím se stáhnout jiný soubor s W7 na to spuštění a uvidím.

Přispějete na provoz fóra?