Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Log pre motji
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Log pre motji
Mám Comodo. Vypol som ho keď som spúšťal RSIT
Já jsem slepá

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
No po x-krát sa mi podarilo správne napáliť CD z iso. Keď potom načítalo systém z CD v závere sa objavilo okno s týmto obsahom.
Keď som potom spustil Start - System Tools - System Files Repair
vyskočilo mi okno s nasledujúcim obsahom
Keď som potom spustil Start - System Tools - System Files Repair
vyskočilo mi okno s nasledujúcim obsahom
To vypadá, jako by to nenašlo ani operační systém
.
Já Vám sem radši pošlu kolegu.
Jen nevím, kdy se tu dostane

Já Vám sem radši pošlu kolegu.
Jen nevím, kdy se tu dostane

Dobre. Dám sem ešte screeny, ako to vypadá pri štarte Windows.
Úvodná hláška o možnosti spôsobu spustenia Win po zapnutí PC
Po vybratí možnosti spustiť Win normálnym spôsobom sa objaví okno s voľbami
Z týchto možností som vyskúšal STAV NUDZE, POSLEDNI ZNAMA FUNKCNI KONFIGURACE, SPUSTIT SYSTEM BEZNYM SPUSOBEM.
Pri všetkých možnostiach sa Windows začne načítavať, ale po čase sa v priebehu štartu reštartuje. Pri možnosti
SPUSTIT SYSTEM BEZNYM SPUSOBEM začiatok načítania Windows vyzerá v poriadku, v priebehu sa rešt.
Úvodná hláška o možnosti spôsobu spustenia Win po zapnutí PC
Po vybratí možnosti spustiť Win normálnym spôsobom sa objaví okno s voľbami
Z týchto možností som vyskúšal STAV NUDZE, POSLEDNI ZNAMA FUNKCNI KONFIGURACE, SPUSTIT SYSTEM BEZNYM SPUSOBEM.
Pri všetkých možnostiach sa Windows začne načítavať, ale po čase sa v priebehu štartu reštartuje. Pri možnosti
SPUSTIT SYSTEM BEZNYM SPUSOBEM začiatok načítania Windows vyzerá v poriadku, v priebehu sa rešt.
Ak si vyberiem možnosť spustiť cez Konzolu cez zotavenie, začne pracovať a po čase vyskočí modrá obrazovka
Tak po poradě s kolegou
-Pak se znovu zkuste dostat do konzoly zotavení a udělat příkaz Fixboot

-pak se v průzkumníku podívejte jaké písmeno má svazek se systémem a spustťe chkdsk X: /f (X - písmeno toho svazku)Naughty píše:Stahni z http://www.hirensbootcd.net/ (aktivni odkaz download)
- po stazeni rozbal, najdi iso soubor (ma nejvetsi velikost)
- v neru ci jinem vypalovacim programu "vypal z image" (v neru: klik na Otevrit -> vybrat soubor Hiren's.BootCD.10.0.iso -> vypalit)
- ponech vypalene CD v mechanice, restaruj pc
- nabootuj z CD (pokud nemas nastaveno v BIOSe first CDboot, zmen)
- zvol start miniXP,
-Pak se znovu zkuste dostat do konzoly zotavení a udělat příkaz Fixboot

Ten odkaz na stiahnutie Hiren s Boot cd http://www.hirensbootcd.net/mi vyhadzuje, že je chybný. Mám ale Hiren s Boot CD 11.0
Môže byť aj táto verzia? Pripravil som si ju posledne, keď sme testovali PC.
Môže byť aj táto verzia? Pripravil som si ju posledne, keď sme testovali PC.
Spustil som Hiren s Boot CD 11.0. V prieskumníku mi ukázalo oba zväzky C, D. Avšak pri zväzku "C", kde je nainštalovaný systém mi neukazuje veľkosť zväzku ani adresáre, ktoré sú na ňom. U zväzku "D" mi ukazuje veľkosť aj adresáre, ktoré sa ňom. Mám teda spustiť spustiť chkdsk?
Ano,spusťte.

Super! Systém nabehol.
Vďaka.
Mám s tým ešte niečo urobiť?

Mám s tým ešte niečo urobiť?
A se systémem vše v pořádku?
Poprosím pro jistotu o log ze Rsitu.
http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
stáhněte CrystalDiskInfo (portable edition)
- spusťte ho a v nabídce zvolte Kopírovat.
-Data ze schránky sem pak vložte pomocí Ctrl+V
Poprosím pro jistotu o log ze Rsitu.
http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/

- spusťte ho a v nabídce zvolte Kopírovat.
-Data ze schránky sem pak vložte pomocí Ctrl+V

Systém vyzerá byť v pohode.
Tu je log z RSIT :
Logfile of random's system information tool 1.08 (written by random/random)
Run by Kováčik at 2011-01-22 21:50:48
Systém Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
System drive C: has 19 GB (42%) free of 45 GB
Total RAM: 1023 MB (64% free)
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 21:51:35, on 22.1.2011
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\RALINK\Common\RaUI.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\WINDOWS\system32\oodag.exe
D:\Programy\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
C:\Documents and Settings\Kováčik\Plocha\RSIT.exe
C:\Program Files\trend micro\Kováčik.exe
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Canon Easy-WebPrint EX BHO - {3785D0AD-BFFF-47F6-BF5B-A587C162FED9} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexbho.dll
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: Canon Easy-WebPrint EX - {759D9886-0C6F-4498-BAB6-4A5F47C6C72F} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexhlp.dll
O4 - HKLM\..\Run: [OODefragTray] C:\WINDOWS\system32\oodtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "D:\Programy\Abdobereader\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] "C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe" /nogui
O4 - HKLM\..\Run: [COMODO Internet Security] "C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe" -h
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [tscuninstall] %systemroot%\system32\tscupgrd.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [tscuninstall] %systemroot%\system32\tscupgrd.exe (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Ralink Wireless Utility.lnk = C:\Program Files\RALINK\Common\RaUI.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovať do programu Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Zdroje informácií - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - AppInit_DLLs: C:\WINDOWS\system32\guard32.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Proces mezipaměti kategorií součástí - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: AshampooDefragService - Unknown owner - D:\Programy\Ashampoo Magic Defrag\bin\aDefragService.exe (file missing)
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: COMODO Internet Security Helper Service (cmdAgent) - COMODO - C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Canon Inkjet Printer/Scanner/Fax Extended Survey Program (IJPLMSVC) - Unknown owner - C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: MagicTuneEngine - Samsung Electronics, Inc. - (no file)
O23 - Service: Machine Debug Manager (MDM) - Samsung Electronics, Inc. - (no file)
O23 - Service: O&O Defrag - O&O Software GmbH - C:\WINDOWS\system32\oodag.exe
O23 - Service: XIII Century Drivers Auto Removal (pr2aqn8b) (pr2aqn8b) - Cenega Czech - C:\WINDOWS\system32\pr2aqn8b.exe
O23 - Service: StarWind iSCSI Service (StarWindService) - Rocket Division Software - D:\Programy\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
--
End of file - 6192 bytes
======Scheduled tasks folder======
C:\WINDOWS\tasks\1-Click Maintenance.job
C:\WINDOWS\tasks\Úklid 1 kliknutím.job
======Registry dump======
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3}]
Adobe PDF Link Helper - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll [2010-06-19 75200]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{3785D0AD-BFFF-47F6-BF5B-A587C162FED9}]
Canon Easy-WebPrint EX BHO - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexbho.dll [2009-11-25 202080]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6}]
Windows Live Sign-in Helper - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll [2006-04-17 323904]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9}]
Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll [2009-11-03 41760]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C}]
JQSIEStartDetectorImpl Class - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll [2009-11-03 73728]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar]
{759D9886-0C6F-4498-BAB6-4A5F47C6C72F} - Canon Easy-WebPrint EX - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexhlp.dll [2009-11-25 1496408]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"OODefragTray"=C:\WINDOWS\system32\oodtray.exe [2009-02-25 2553088]
"Adobe ARM"=C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe [2010-09-21 932288]
"Adobe Reader Speed Launcher"=D:\Programy\Abdobereader\Reader\Reader_sl.exe [2010-06-20 35760]
"avast5"=C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe [2011-01-13 3396624]
"COMODO Internet Security"=C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe [2011-01-11 2548040]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"CTFMON.EXE"=C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe [2008-04-14 15360]
C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Po spuštění
Ralink Wireless Utility.lnk - C:\Program Files\RALINK\Common\RaUI.exe
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows]
"AppInit_DLLs"=" C:\WINDOWS\system32\guard32.dll"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon]
C:\WINDOWS\system32\WgaLogon.dll [2009-03-10 265096]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\aawservice]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\aawservice]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"dontdisplaylastusername"=0
"legalnoticecaption"=
"legalnoticetext"=
"shutdownwithoutlogon"=1
"undockwithoutlogon"=1
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoDriveAutoRun"=67108863
"NoDrives"=0
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoDrives"=0
"HonorAutoRunSetting"=1
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\authorizedapplications\list]
"%windir%\system32\sessmgr.exe"="%windir%\system32\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"
"C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe"="C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe:*:Enabled:Windows Messenger"
"D:\Stano\Torent\uTorrent\utorrent.exe"="D:\Stano\Torent\uTorrent\utorrent.exe:*:Enabled:µTorrent"
"D:\Game\Return to Castle Wolfenstein\WolfMP.exe"="D:\Game\Return to Castle Wolfenstein\WolfMP.exe:*:Enabled:WolfMP"
"D:\Game\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe"="D:\Game\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe:*:Enabled:CoD2MP_s"
"D:\Game\Call of duty\CoDMP.exe"="D:\Game\Call of duty\CoDMP.exe:*:Disabled:CoDMP"
"D:\Game\Age of Empire\Age Of Empire 2\empires2.exe"="D:\Game\Age of Empire\Age Of Empire 2\empires2.exe:*:Disabled:Age of Empires II"
"D:\Game\Mooha Assault\MOHAA.EXE"="D:\Game\Mooha Assault\MOHAA.EXE:*:Disabled:Medal of Honor Allied Assault"
"D:\Game\Medal of honor\MOHAA.exe"="D:\Game\Medal of honor\MOHAA.exe:*:Disabled:Medal of Honor Allied Assault"
"D:\Game\Mooha Assault\moh_spearhead_server.exe"="D:\Game\Mooha Assault\moh_spearhead_server.exe:*:Disabled:Medal of Honor Allied Assault(tm) Spearhead"
"%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe"="%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"
"C:\Program Files\MagicTune Premium\MagicTune.exe"="C:\Program Files\MagicTune Premium\MagicTune.exe:*:Disabled:MagicTune"
"D:\Game\XIII CENTURY\engine.exe"="D:\Game\XIII CENTURY\engine.exe:*:Disabled:engine"
"C:\Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe"="C:\Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe:*:Enabled:Java(TM) Platform SE binary"
"D:\Game\SNIPER\Sniper Elite\SniperElite.exe"="D:\Game\SNIPER\Sniper Elite\SniperElite.exe:*:Enabled:SniperElite"
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe"="C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe:*:Enabled:Skype"
"D:\Game\Blitzkrieg\Bin\Game.exe"="D:\Game\Blitzkrieg\Bin\Game.exe:*:Enabled:Game"
"D:\Game\airborne\EMPIRESX.EXE"="D:\Game\airborne\EMPIRESX.EXE:*:Enabled:Age of Empires, the Rise of Rome"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\domainprofile\authorizedapplications\list]
"%windir%\system32\sessmgr.exe"="%windir%\system32\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"
"C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe"="C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger 8.0"
"C:\Program Files\MSN Messenger\msncall.exe"="C:\Program Files\MSN Messenger\msncall.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger 8.0 (Phone)"
"%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe"="%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"
======List of files/folders created in the last 1 months======
2011-01-22 21:34:37 ----ASH---- C:\pagefile.sys
2011-01-12 14:42:08 ----HDC---- C:\WINDOWS\$NtUninstallKB2419632$
======List of files/folders modified in the last 1 months======
2011-01-22 21:51:34 ----D---- C:\WINDOWS\Prefetch
2011-01-22 21:51:06 ----D---- C:\Program Files\trend micro
2011-01-22 21:50:05 ----D---- C:\WINDOWS\Temp
2011-01-22 21:48:16 ----D---- C:\Program Files\SeaMonkey
2011-01-22 21:34:51 ----D---- C:\WINDOWS\system32\CatRoot2
2011-01-19 17:39:38 ----A---- C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt
2011-01-19 11:12:08 ----A---- C:\AILog.txt
2011-01-19 10:38:47 ----A---- C:\WINDOWS\win.ini
2011-01-18 08:02:22 ----D---- C:\WINDOWS\system32
2011-01-18 08:02:22 ----D---- C:\WINDOWS
2011-01-17 13:37:02 ----D---- C:\Program Files\Mozilla Thunderbird
2011-01-17 09:22:25 ----A---- C:\WINDOWS\VPlayer.INI
2011-01-13 09:47:32 ----A---- C:\WINDOWS\system32\aswBoot.exe
2011-01-12 14:42:34 ----D---- C:\WINDOWS\Debug
2011-01-12 14:42:22 ----A---- C:\WINDOWS\system32\MRT.exe
2011-01-12 14:42:17 ----HD---- C:\WINDOWS\inf
2011-01-12 14:42:12 ----RSHDC---- C:\WINDOWS\system32\dllcache
2011-01-12 14:39:56 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\COMODO
2011-01-12 14:34:45 ----HD---- C:\WINDOWS\$hf_mig$
2011-01-11 20:12:23 ----A---- C:\WINDOWS\system32\guard32.dll
2011-01-05 22:56:40 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\CanonIJPLM
======List of drivers (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======
R0 imagedrv;imagedrv; C:\WINDOWS\System32\Drivers\imagedrv.sys [2004-03-02 5504]
R0 imagesrv;imagesrv; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\imagesrv.sys [2004-03-02 125184]
R0 Inspect;COMODO Internet Security Firewall Driver; C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\inspect.sys [2011-01-11 94784]
R0 ohci1394;Hostitelský řadič IEEE 1394 dle standardu OHCI VIA; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ohci1394.sys [2008-04-13 61696]
R0 pe3aqn8b;XIII Century Environment Driver (pe3aqn8b); C:\WINDOWS\system32\drivers\pe3aqn8b.sys [2008-02-11 64632]
R0 ps7aqn8b;XIII Century Synchronization Driver (ps7aqn8b); C:\WINDOWS\system32\drivers\ps7aqn8b.sys [2008-02-11 68736]
R0 PxHelp20;PxHelp20; C:\WINDOWS\System32\Drivers\PxHelp20.sys [2006-08-25 36528]
R0 Vax347b;Vax347b; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\Vax347b.sys [2005-04-25 159616]
R0 Vax347s;Vax347s; C:\WINDOWS\System32\Drivers\Vax347s.sys [2004-04-30 5248]
R0 viaagp;Filtr VIA sběrnice AGP ; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\viaagp.sys [2008-04-13 42240]
R1 Aavmker4;avast! Asynchronous Virus Monitor; C:\WINDOWS\system32\drivers\Aavmker4.sys [2011-01-13 29392]
R1 AFS2K;AFS2k; C:\WINDOWS\system32\drivers\AFS2K.sys [2009-12-25 82380]
R1 aswRdr;aswRdr; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswRdr.sys [2011-01-13 23632]
R1 aswSP;aswSP; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswSP.sys [2011-01-13 294608]
R1 aswTdi;avast! Network Shield Support; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswTdi.sys [2011-01-13 47440]
R1 cmdGuard;COMODO Internet Security Sandbox Driver; C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\cmdguard.sys [2011-01-11 239368]
R1 cmdHlp;COMODO Internet Security Helper Driver; C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\cmdhlp.sys [2011-01-11 27576]
R1 intelppm;Řadič procesoru Intel; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\intelppm.sys [2008-04-14 40192]
R1 NCPro;NCPro; C:\WINDOWS\system32\drivers\MTictwl.sys [2008-01-17 13184]
R2 AegisP;AEGIS Protocol (IEEE 802.1x) v3.4.3.0; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\AegisP.sys [2008-12-14 20747]
R2 aswFsBlk;aswFsBlk; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswFsBlk.sys [2011-01-13 17744]
R2 aswMon2;avast! Standard Shield Support; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswMon2.sys [2011-01-13 100176]
R2 ElbyCDIO;ElbyCDIO Driver; C:\WINDOWS\System32\Drivers\ElbyCDIO.sys [2006-12-26 15440]
R3 Arp1394;Protokol 1394 ARP Client; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\arp1394.sys [2008-04-13 60800]
R3 ati2mtag;ati2mtag; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ati2mtag.sys [2004-08-17 701440]
R3 ElbyCDFL;ElbyCDFL; C:\WINDOWS\System32\Drivers\ElbyCDFL.sys [2006-12-26 34760]
R3 NIC1394;1394 Net Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nic1394.sys [2008-04-13 61824]
R3 RT73;RT73 USB Wireless LAN Card Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\rt73.sys [2006-03-08 255232]
R3 rtl8139;Realtek RTL8139(A/B/C)-based PCI Fast Ethernet Adapter NT Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\RTL8139.SYS [2004-08-03 20992]
R3 usbprint;Třída USB Printer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbprint.sys [2008-04-13 25856]
R3 USBSTOR;Ovladač velkokapacitního paměťového zařízení USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\USBSTOR.SYS [2008-04-13 26368]
R3 usbuhci;Ovladač Microsoft univerzálního hostitelského řadiče USB od společnosti Microsoft; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbuhci.sys [2008-04-13 20608]
R3 VIAudio;VIA AC'97 Audio Controller (WDM); C:\WINDOWS\system32\drivers\viaudio.sys [2003-10-20 73856]
R3 WmBEnum;Logitech Virtual Bus Enumerator Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmBEnum.sys [2002-06-20 10144]
R3 WmXlCore;Logitech WingMan Translation Layer Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmXlCore.sys [2002-06-20 39776]
S0 sptd;sptd; C:\WINDOWS\System32\Drivers\sptd.sys [2009-12-06 691696]
S1 kbdhid;Ovladač klávesnice standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys [2008-04-14 14592]
S3 61883;61883 Unit Device; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\61883.sys [2008-04-13 48128]
S3 Ad-Watch Connect Filter;Ad-Watch Connect Kernel Filter; \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\NSDriver.sys []
S3 Ad-Watch Real-Time Scanner;AW Real-Time Scanner; \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\AWRTPD.sys []
S3 Avc;AVC Device; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\avc.sys [2008-04-13 38912]
S3 catchme;catchme; \??\C:\ComboFix\catchme.sys []
S3 CCDECODE;Dekodér Closed Caption; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\CCDECODE.sys [2008-04-13 17024]
S3 cmuda;C-Media WDM Audio Interface; C:\WINDOWS\system32\drivers\cmuda.sys [2003-08-20 740992]
S3 HidUsb;Ovladač třídy standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\hidusb.sys [2008-04-13 10368]
S3 MagicTune;MagicTune; C:\WINDOWS\system32\drivers\MTiCtwl.sys [2008-01-17 13184]
S3 mouhid;Ovladač myši standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\mouhid.sys [2001-10-25 12160]
S3 MSDV;Microsoft DV Camera and VCR; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\msdv.sys [2008-04-13 51200]
S3 MSTEE;Microsoft Streaming Tee/Sink-to-Sink Converter; C:\WINDOWS\system32\drivers\MSTEE.sys [2008-04-13 5504]
S3 NABTSFEC;NABTS/FEC VBI Codec; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\NABTSFEC.sys [2008-04-13 85248]
S3 NdisIP;Microsoft TV/Video Connection; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\NdisIP.sys [2008-04-13 10880]
S3 SLIP;BDA Slip De-Framer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\SLIP.sys [2008-04-13 11136]
S3 streamip;BDA IPSink; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\StreamIP.sys [2008-04-13 15232]
S3 usbccgp;Obecný nadřazený ovladač Microsoft USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbccgp.sys [2008-04-13 32128]
S3 usbscan;Ovladač skeneru USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbscan.sys [2008-04-13 15104]
S3 WmFilter;Logitech WingMan HID Filter Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmFilter.sys [2002-06-20 20128]
S3 WmVirHid;Logitech Virtual Hid Device Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmVirHid.sys [2002-06-20 5728]
S3 WpdUsb;WpdUsb; C:\WINDOWS\System32\Drivers\wpdusb.sys [2005-01-28 18944]
S3 WSTCODEC;Dálnopisný kodek světového standardu; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\WSTCODEC.SYS [2008-04-13 19200]
======List of services (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======
R2 avast! Antivirus;avast! Antivirus; C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe [2011-01-13 40384]
R2 cmdAgent;COMODO Internet Security Helper Service; C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe [2011-01-11 1771288]
R2 IJPLMSVC;Canon Inkjet Printer/Scanner/Fax Extended Survey Program; C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE [2009-02-10 116104]
R2 JavaQuickStarterService;Java Quick Starter; C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe [2009-11-03 153376]
R2 O&O Defrag;O&O Defrag; C:\WINDOWS\system32\oodag.exe [2009-02-25 1352960]
R2 StarWindService;StarWind iSCSI Service; D:\Programy\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe [2005-04-02 217600]
R2 UMWdf;Sada ovladačů pro uživatelský režim systému Windows; C:\WINDOWS\system32\wdfmgr.exe [2005-01-28 38912]
R2 UxTuneUp;TuneUp Theme Extension; C:\WINDOWS\System32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
S2 AshampooDefragService;AshampooDefragService; D:\Programy\Ashampoo Magic Defrag\bin\aDefragService.exe []
S2 Ati HotKey Poller;Ati HotKey Poller; C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe [2003-06-03 282624]
S2 ATI Smart;ATI Smart; C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe [2003-06-05 114688]
S2 pr2aqn8b;XIII Century Drivers Auto Removal (pr2aqn8b); C:\WINDOWS\system32\pr2aqn8b.exe [2008-02-11 411000]
S3 aspnet_state;ASP.NET State Service; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_state.exe [2008-07-25 34312]
S3 clr_optimization_v2.0.50727_32;.NET Runtime Optimization Service v2.0.50727_X86; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe [2008-07-25 69632]
S3 FontCache3.0.0.0;Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0.0.0; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v3.0\WPF\PresentationFontCache.exe [2008-07-29 46104]
S3 IDriverT;InstallDriver Table Manager; C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe [2005-04-04 69632]
S3 ose;Office Source Engine; C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Source Engine\OSE.EXE [2003-07-28 89136]
S4 TuneUp.Defrag;TuneUp Drive Defrag Service; C:\WINDOWS\System32\TuneUpDefragService.exe [2010-02-08 360192]
S4 TuneUp.ProgramStatisticsSvc;TuneUp Program Statistics Service; C:\WINDOWS\System32\TUProgSt.exe [2010-02-08 603904]
-----------------EOF-----------------
Na tom ďalšom pracujem.
Tu je log z RSIT :
Logfile of random's system information tool 1.08 (written by random/random)
Run by Kováčik at 2011-01-22 21:50:48
Systém Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
System drive C: has 19 GB (42%) free of 45 GB
Total RAM: 1023 MB (64% free)
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 21:51:35, on 22.1.2011
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\RALINK\Common\RaUI.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\WINDOWS\system32\oodag.exe
D:\Programy\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
C:\Documents and Settings\Kováčik\Plocha\RSIT.exe
C:\Program Files\trend micro\Kováčik.exe
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Canon Easy-WebPrint EX BHO - {3785D0AD-BFFF-47F6-BF5B-A587C162FED9} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexbho.dll
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: Canon Easy-WebPrint EX - {759D9886-0C6F-4498-BAB6-4A5F47C6C72F} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexhlp.dll
O4 - HKLM\..\Run: [OODefragTray] C:\WINDOWS\system32\oodtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "D:\Programy\Abdobereader\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] "C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe" /nogui
O4 - HKLM\..\Run: [COMODO Internet Security] "C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe" -h
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [tscuninstall] %systemroot%\system32\tscupgrd.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [tscuninstall] %systemroot%\system32\tscupgrd.exe (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Ralink Wireless Utility.lnk = C:\Program Files\RALINK\Common\RaUI.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovať do programu Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Zdroje informácií - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - AppInit_DLLs: C:\WINDOWS\system32\guard32.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Proces mezipaměti kategorií součástí - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: AshampooDefragService - Unknown owner - D:\Programy\Ashampoo Magic Defrag\bin\aDefragService.exe (file missing)
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: COMODO Internet Security Helper Service (cmdAgent) - COMODO - C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Canon Inkjet Printer/Scanner/Fax Extended Survey Program (IJPLMSVC) - Unknown owner - C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: MagicTuneEngine - Samsung Electronics, Inc. - (no file)
O23 - Service: Machine Debug Manager (MDM) - Samsung Electronics, Inc. - (no file)
O23 - Service: O&O Defrag - O&O Software GmbH - C:\WINDOWS\system32\oodag.exe
O23 - Service: XIII Century Drivers Auto Removal (pr2aqn8b) (pr2aqn8b) - Cenega Czech - C:\WINDOWS\system32\pr2aqn8b.exe
O23 - Service: StarWind iSCSI Service (StarWindService) - Rocket Division Software - D:\Programy\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
--
End of file - 6192 bytes
======Scheduled tasks folder======
C:\WINDOWS\tasks\1-Click Maintenance.job
C:\WINDOWS\tasks\Úklid 1 kliknutím.job
======Registry dump======
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3}]
Adobe PDF Link Helper - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll [2010-06-19 75200]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{3785D0AD-BFFF-47F6-BF5B-A587C162FED9}]
Canon Easy-WebPrint EX BHO - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexbho.dll [2009-11-25 202080]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6}]
Windows Live Sign-in Helper - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll [2006-04-17 323904]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9}]
Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll [2009-11-03 41760]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C}]
JQSIEStartDetectorImpl Class - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll [2009-11-03 73728]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar]
{759D9886-0C6F-4498-BAB6-4A5F47C6C72F} - Canon Easy-WebPrint EX - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexhlp.dll [2009-11-25 1496408]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"OODefragTray"=C:\WINDOWS\system32\oodtray.exe [2009-02-25 2553088]
"Adobe ARM"=C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe [2010-09-21 932288]
"Adobe Reader Speed Launcher"=D:\Programy\Abdobereader\Reader\Reader_sl.exe [2010-06-20 35760]
"avast5"=C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe [2011-01-13 3396624]
"COMODO Internet Security"=C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe [2011-01-11 2548040]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"CTFMON.EXE"=C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe [2008-04-14 15360]
C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Po spuštění
Ralink Wireless Utility.lnk - C:\Program Files\RALINK\Common\RaUI.exe
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows]
"AppInit_DLLs"=" C:\WINDOWS\system32\guard32.dll"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon]
C:\WINDOWS\system32\WgaLogon.dll [2009-03-10 265096]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\aawservice]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\aawservice]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"dontdisplaylastusername"=0
"legalnoticecaption"=
"legalnoticetext"=
"shutdownwithoutlogon"=1
"undockwithoutlogon"=1
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoDrives"=0
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoDrives"=0
"HonorAutoRunSetting"=1
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\authorizedapplications\list]
"C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe"="C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe:*:Enabled:Windows Messenger"
"D:\Stano\Torent\uTorrent\utorrent.exe"="D:\Stano\Torent\uTorrent\utorrent.exe:*:Enabled:µTorrent"
"D:\Game\Return to Castle Wolfenstein\WolfMP.exe"="D:\Game\Return to Castle Wolfenstein\WolfMP.exe:*:Enabled:WolfMP"
"D:\Game\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe"="D:\Game\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe:*:Enabled:CoD2MP_s"
"D:\Game\Call of duty\CoDMP.exe"="D:\Game\Call of duty\CoDMP.exe:*:Disabled:CoDMP"
"D:\Game\Age of Empire\Age Of Empire 2\empires2.exe"="D:\Game\Age of Empire\Age Of Empire 2\empires2.exe:*:Disabled:Age of Empires II"
"D:\Game\Mooha Assault\MOHAA.EXE"="D:\Game\Mooha Assault\MOHAA.EXE:*:Disabled:Medal of Honor Allied Assault"
"D:\Game\Medal of honor\MOHAA.exe"="D:\Game\Medal of honor\MOHAA.exe:*:Disabled:Medal of Honor Allied Assault"
"D:\Game\Mooha Assault\moh_spearhead_server.exe"="D:\Game\Mooha Assault\moh_spearhead_server.exe:*:Disabled:Medal of Honor Allied Assault(tm) Spearhead"
"C:\Program Files\MagicTune Premium\MagicTune.exe"="C:\Program Files\MagicTune Premium\MagicTune.exe:*:Disabled:MagicTune"
"D:\Game\XIII CENTURY\engine.exe"="D:\Game\XIII CENTURY\engine.exe:*:Disabled:engine"
"C:\Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe"="C:\Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe:*:Enabled:Java(TM) Platform SE binary"
"D:\Game\SNIPER\Sniper Elite\SniperElite.exe"="D:\Game\SNIPER\Sniper Elite\SniperElite.exe:*:Enabled:SniperElite"
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe"="C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe:*:Enabled:Skype"
"D:\Game\Blitzkrieg\Bin\Game.exe"="D:\Game\Blitzkrieg\Bin\Game.exe:*:Enabled:Game"
"D:\Game\airborne\EMPIRESX.EXE"="D:\Game\airborne\EMPIRESX.EXE:*:Enabled:Age of Empires, the Rise of Rome"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\domainprofile\authorizedapplications\list]
"C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe"="C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger 8.0"
"C:\Program Files\MSN Messenger\msncall.exe"="C:\Program Files\MSN Messenger\msncall.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger 8.0 (Phone)"
======List of files/folders created in the last 1 months======
2011-01-22 21:34:37 ----ASH---- C:\pagefile.sys
2011-01-12 14:42:08 ----HDC---- C:\WINDOWS\$NtUninstallKB2419632$
======List of files/folders modified in the last 1 months======
2011-01-22 21:51:34 ----D---- C:\WINDOWS\Prefetch
2011-01-22 21:51:06 ----D---- C:\Program Files\trend micro
2011-01-22 21:50:05 ----D---- C:\WINDOWS\Temp
2011-01-22 21:48:16 ----D---- C:\Program Files\SeaMonkey
2011-01-22 21:34:51 ----D---- C:\WINDOWS\system32\CatRoot2
2011-01-19 17:39:38 ----A---- C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt
2011-01-19 11:12:08 ----A---- C:\AILog.txt
2011-01-19 10:38:47 ----A---- C:\WINDOWS\win.ini
2011-01-18 08:02:22 ----D---- C:\WINDOWS\system32
2011-01-18 08:02:22 ----D---- C:\WINDOWS
2011-01-17 13:37:02 ----D---- C:\Program Files\Mozilla Thunderbird
2011-01-17 09:22:25 ----A---- C:\WINDOWS\VPlayer.INI
2011-01-13 09:47:32 ----A---- C:\WINDOWS\system32\aswBoot.exe
2011-01-12 14:42:34 ----D---- C:\WINDOWS\Debug
2011-01-12 14:42:22 ----A---- C:\WINDOWS\system32\MRT.exe
2011-01-12 14:42:17 ----HD---- C:\WINDOWS\inf
2011-01-12 14:42:12 ----RSHDC---- C:\WINDOWS\system32\dllcache
2011-01-12 14:39:56 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\COMODO
2011-01-12 14:34:45 ----HD---- C:\WINDOWS\$hf_mig$
2011-01-11 20:12:23 ----A---- C:\WINDOWS\system32\guard32.dll
2011-01-05 22:56:40 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\CanonIJPLM
======List of drivers (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======
R0 imagedrv;imagedrv; C:\WINDOWS\System32\Drivers\imagedrv.sys [2004-03-02 5504]
R0 imagesrv;imagesrv; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\imagesrv.sys [2004-03-02 125184]
R0 Inspect;COMODO Internet Security Firewall Driver; C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\inspect.sys [2011-01-11 94784]
R0 ohci1394;Hostitelský řadič IEEE 1394 dle standardu OHCI VIA; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ohci1394.sys [2008-04-13 61696]
R0 pe3aqn8b;XIII Century Environment Driver (pe3aqn8b); C:\WINDOWS\system32\drivers\pe3aqn8b.sys [2008-02-11 64632]
R0 ps7aqn8b;XIII Century Synchronization Driver (ps7aqn8b); C:\WINDOWS\system32\drivers\ps7aqn8b.sys [2008-02-11 68736]
R0 PxHelp20;PxHelp20; C:\WINDOWS\System32\Drivers\PxHelp20.sys [2006-08-25 36528]
R0 Vax347b;Vax347b; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\Vax347b.sys [2005-04-25 159616]
R0 Vax347s;Vax347s; C:\WINDOWS\System32\Drivers\Vax347s.sys [2004-04-30 5248]
R0 viaagp;Filtr VIA sběrnice AGP ; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\viaagp.sys [2008-04-13 42240]
R1 Aavmker4;avast! Asynchronous Virus Monitor; C:\WINDOWS\system32\drivers\Aavmker4.sys [2011-01-13 29392]
R1 AFS2K;AFS2k; C:\WINDOWS\system32\drivers\AFS2K.sys [2009-12-25 82380]
R1 aswRdr;aswRdr; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswRdr.sys [2011-01-13 23632]
R1 aswSP;aswSP; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswSP.sys [2011-01-13 294608]
R1 aswTdi;avast! Network Shield Support; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswTdi.sys [2011-01-13 47440]
R1 cmdGuard;COMODO Internet Security Sandbox Driver; C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\cmdguard.sys [2011-01-11 239368]
R1 cmdHlp;COMODO Internet Security Helper Driver; C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\cmdhlp.sys [2011-01-11 27576]
R1 intelppm;Řadič procesoru Intel; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\intelppm.sys [2008-04-14 40192]
R1 NCPro;NCPro; C:\WINDOWS\system32\drivers\MTictwl.sys [2008-01-17 13184]
R2 AegisP;AEGIS Protocol (IEEE 802.1x) v3.4.3.0; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\AegisP.sys [2008-12-14 20747]
R2 aswFsBlk;aswFsBlk; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswFsBlk.sys [2011-01-13 17744]
R2 aswMon2;avast! Standard Shield Support; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswMon2.sys [2011-01-13 100176]
R2 ElbyCDIO;ElbyCDIO Driver; C:\WINDOWS\System32\Drivers\ElbyCDIO.sys [2006-12-26 15440]
R3 Arp1394;Protokol 1394 ARP Client; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\arp1394.sys [2008-04-13 60800]
R3 ati2mtag;ati2mtag; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ati2mtag.sys [2004-08-17 701440]
R3 ElbyCDFL;ElbyCDFL; C:\WINDOWS\System32\Drivers\ElbyCDFL.sys [2006-12-26 34760]
R3 NIC1394;1394 Net Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nic1394.sys [2008-04-13 61824]
R3 RT73;RT73 USB Wireless LAN Card Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\rt73.sys [2006-03-08 255232]
R3 rtl8139;Realtek RTL8139(A/B/C)-based PCI Fast Ethernet Adapter NT Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\RTL8139.SYS [2004-08-03 20992]
R3 usbprint;Třída USB Printer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbprint.sys [2008-04-13 25856]
R3 USBSTOR;Ovladač velkokapacitního paměťového zařízení USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\USBSTOR.SYS [2008-04-13 26368]
R3 usbuhci;Ovladač Microsoft univerzálního hostitelského řadiče USB od společnosti Microsoft; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbuhci.sys [2008-04-13 20608]
R3 VIAudio;VIA AC'97 Audio Controller (WDM); C:\WINDOWS\system32\drivers\viaudio.sys [2003-10-20 73856]
R3 WmBEnum;Logitech Virtual Bus Enumerator Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmBEnum.sys [2002-06-20 10144]
R3 WmXlCore;Logitech WingMan Translation Layer Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmXlCore.sys [2002-06-20 39776]
S0 sptd;sptd; C:\WINDOWS\System32\Drivers\sptd.sys [2009-12-06 691696]
S1 kbdhid;Ovladač klávesnice standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys [2008-04-14 14592]
S3 61883;61883 Unit Device; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\61883.sys [2008-04-13 48128]
S3 Ad-Watch Connect Filter;Ad-Watch Connect Kernel Filter; \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\NSDriver.sys []
S3 Ad-Watch Real-Time Scanner;AW Real-Time Scanner; \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\AWRTPD.sys []
S3 Avc;AVC Device; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\avc.sys [2008-04-13 38912]
S3 catchme;catchme; \??\C:\ComboFix\catchme.sys []
S3 CCDECODE;Dekodér Closed Caption; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\CCDECODE.sys [2008-04-13 17024]
S3 cmuda;C-Media WDM Audio Interface; C:\WINDOWS\system32\drivers\cmuda.sys [2003-08-20 740992]
S3 HidUsb;Ovladač třídy standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\hidusb.sys [2008-04-13 10368]
S3 MagicTune;MagicTune; C:\WINDOWS\system32\drivers\MTiCtwl.sys [2008-01-17 13184]
S3 mouhid;Ovladač myši standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\mouhid.sys [2001-10-25 12160]
S3 MSDV;Microsoft DV Camera and VCR; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\msdv.sys [2008-04-13 51200]
S3 MSTEE;Microsoft Streaming Tee/Sink-to-Sink Converter; C:\WINDOWS\system32\drivers\MSTEE.sys [2008-04-13 5504]
S3 NABTSFEC;NABTS/FEC VBI Codec; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\NABTSFEC.sys [2008-04-13 85248]
S3 NdisIP;Microsoft TV/Video Connection; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\NdisIP.sys [2008-04-13 10880]
S3 SLIP;BDA Slip De-Framer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\SLIP.sys [2008-04-13 11136]
S3 streamip;BDA IPSink; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\StreamIP.sys [2008-04-13 15232]
S3 usbccgp;Obecný nadřazený ovladač Microsoft USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbccgp.sys [2008-04-13 32128]
S3 usbscan;Ovladač skeneru USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbscan.sys [2008-04-13 15104]
S3 WmFilter;Logitech WingMan HID Filter Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmFilter.sys [2002-06-20 20128]
S3 WmVirHid;Logitech Virtual Hid Device Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\WmVirHid.sys [2002-06-20 5728]
S3 WpdUsb;WpdUsb; C:\WINDOWS\System32\Drivers\wpdusb.sys [2005-01-28 18944]
S3 WSTCODEC;Dálnopisný kodek světového standardu; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\WSTCODEC.SYS [2008-04-13 19200]
======List of services (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======
R2 avast! Antivirus;avast! Antivirus; C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe [2011-01-13 40384]
R2 cmdAgent;COMODO Internet Security Helper Service; C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe [2011-01-11 1771288]
R2 IJPLMSVC;Canon Inkjet Printer/Scanner/Fax Extended Survey Program; C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE [2009-02-10 116104]
R2 JavaQuickStarterService;Java Quick Starter; C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe [2009-11-03 153376]
R2 O&O Defrag;O&O Defrag; C:\WINDOWS\system32\oodag.exe [2009-02-25 1352960]
R2 StarWindService;StarWind iSCSI Service; D:\Programy\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe [2005-04-02 217600]
R2 UMWdf;Sada ovladačů pro uživatelský režim systému Windows; C:\WINDOWS\system32\wdfmgr.exe [2005-01-28 38912]
R2 UxTuneUp;TuneUp Theme Extension; C:\WINDOWS\System32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
S2 AshampooDefragService;AshampooDefragService; D:\Programy\Ashampoo Magic Defrag\bin\aDefragService.exe []
S2 Ati HotKey Poller;Ati HotKey Poller; C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe [2003-06-03 282624]
S2 ATI Smart;ATI Smart; C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe [2003-06-05 114688]
S2 pr2aqn8b;XIII Century Drivers Auto Removal (pr2aqn8b); C:\WINDOWS\system32\pr2aqn8b.exe [2008-02-11 411000]
S3 aspnet_state;ASP.NET State Service; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_state.exe [2008-07-25 34312]
S3 clr_optimization_v2.0.50727_32;.NET Runtime Optimization Service v2.0.50727_X86; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe [2008-07-25 69632]
S3 FontCache3.0.0.0;Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0.0.0; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v3.0\WPF\PresentationFontCache.exe [2008-07-29 46104]
S3 IDriverT;InstallDriver Table Manager; C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe [2005-04-04 69632]
S3 ose;Office Source Engine; C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Source Engine\OSE.EXE [2003-07-28 89136]
S4 TuneUp.Defrag;TuneUp Drive Defrag Service; C:\WINDOWS\System32\TuneUpDefragService.exe [2010-02-08 360192]
S4 TuneUp.ProgramStatisticsSvc;TuneUp Program Statistics Service; C:\WINDOWS\System32\TUProgSt.exe [2010-02-08 603904]
-----------------EOF-----------------
Na tom ďalšom pracujem.
No dúfam, že som to správne pochopil tu je log z CrystalDiskInfo
----------------------------------------------------------------------------
CrystalDiskInfo 3.10.0 (C) 2008-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
Date : 2011/01/22 22:13:43
-- Controller Map ----------------------------------------------------------
+ Řadič VIA rozhraní IDE ke sběrnici PCI v režimu Bus Master [ATA]
+ Primární kanál IDE (0)
- Hitachi HDT725032VLAT80
+ Sekundární kanál IDE (1)
- ASUS CD-S520/A4
- HL-DT-ST DVDRAM GSA-H12N
+ Hostitelský řadič SCSI nebo RAID [SCSI]
- NERO IMAGEDRIVE2 SCSI CdRom Device
+ VAX347S SCSI Controller [SCSI]
- SCSIVAX DVD/CD-ROM SCSI CdRom Device
-- Disk List ---------------------------------------------------------------
(1) Hitachi HDT725032VLAT80 : 320.0 GB [0-0-0, pd1]
(1) Hitachi HDT725032VLAT80
Model : Hitachi HDT725032VLAT80
Firmware : V54OA42A
Serial Number : VF1200R2C8S0XA
Disk Size : 320.0 GB (8.4/137.4/320.0)
Buffer Size : 7372 KB
Queue Depth : 1
# of Sectors : 625142448
Rotation Rate : Neznámy údaj
Interface : Parallel ATA
Major Version : ATA/ATAPI-7
Minor Version : ATA/ATAPI-7 T13 1532D version 1
Transfer Mode : Ultra DMA/133
Power On Hours : 9650 hod.
Power On Count : 2130 krát
Temparature : 37 C (98 F)
Health Status : Pozor
Features : S.M.A.R.T., APM, AAM, 48bit LBA
APM Level : 0000h [OFF]
AAM Level : 80FEh [OFF]
-- S.M.A.R.T. --------------------------------------------------------------
ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
01 100 100 _16 000000000001 Počet chyb čtení
02 100 100 _50 000000000000 Průchodnost disku
03 118 118 _24 00060140013A Čas na roztočení ploten
04 100 100 __0 000000000AEF Počet spuštění/zastavení
05 100 100 __5 000000000000 Počet přemapovaných sektorů
07 100 100 _67 000000000000 Počet chybných hledání
08 100 100 _20 000000000000 Čas potřebný na vyhledání
09 _99 _99 __0 0000000025B2 Hodin v činnosti
0A 100 100 _60 000000000000 Počet opakovaných pokusů o roztočení ploten
0C 100 100 __0 000000000852 Počet cyklů zapnutí zařízení
C0 _98 _98 __0 000000000BC8 Počet vypnutí disku
C1 _98 _98 __0 000000000BC8 Počet cyklů načítání/vymazání
C2 162 162 __0 002D00090025 Teplota
C4 100 100 __0 000000000000 Počet udalostí s číslem realokování sektorů
C5 100 100 __0 000000000001 Počet podezřelých sektorů
C6 100 100 __0 000000000000 Počet neopravitelných sektorů
C7 200 200 __0 000000000000 Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA
-- IDENTIFY_DEVICE ---------------------------------------------------------
+0 +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9 +A +B +C +D +E +F
000: 04 5A 3F FF C8 37 00 10 00 00 00 00 00 3F 00 00
010: 00 00 00 00 20 20 20 20 20 20 56 46 31 32 30 30
020: 52 32 43 38 53 30 58 41 00 03 39 98 00 33 56 35
030: 34 4F 41 34 32 41 48 69 74 61 63 68 69 20 48 44
040: 54 37 32 35 30 33 32 56 4C 41 54 38 30 20 20 20
050: 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 80 10
060: 00 00 2F 00 40 00 02 00 02 00 00 07 3F FF 00 10
070: 00 3F FC 10 00 FB 01 10 FF FF 0F FF 00 00 00 07
080: 00 03 00 78 00 78 00 F0 00 78 00 00 00 00 00 00
090: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0A0: 00 FC 00 1A 34 6B 7F E9 47 73 34 69 BC 01 47 63
0B0: 40 7F 00 40 00 00 00 00 FF FE 60 0D 80 FE 00 08
0C0: 00 CA 00 F9 27 10 00 00 EA B0 25 42 00 00 00 00
0D0: 00 CA 00 00 00 00 5A 87 50 00 CC A2 11 C3 F9 6B
0E0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 40 10
0F0: 40 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
100: 00 09 00 0B 00 00 00 00 29 82 0D B1 FE 20 00 01
110: 40 00 00 04 00 00 00 00 00 00 5D FF 27 9D 11 FB
120: 03 00 02 80 3F 7F 00 C0 00 40 2A 00 80 00 00 00
130: 34 4F 42 34 00 00 21 04 00 00 00 00 00 00 00 00
140: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
150: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
160: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
170: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
180: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
190: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 3F 00 00
1A0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1B0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1C0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1D0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1E0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 15 A5
CrystalDiskInfo 3.10.0 (C) 2008-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
Date : 2011/01/22 22:13:43
-- Controller Map ----------------------------------------------------------
+ Řadič VIA rozhraní IDE ke sběrnici PCI v režimu Bus Master [ATA]
+ Primární kanál IDE (0)
- Hitachi HDT725032VLAT80
+ Sekundární kanál IDE (1)
- ASUS CD-S520/A4
- HL-DT-ST DVDRAM GSA-H12N
+ Hostitelský řadič SCSI nebo RAID [SCSI]
- NERO IMAGEDRIVE2 SCSI CdRom Device
+ VAX347S SCSI Controller [SCSI]
- SCSIVAX DVD/CD-ROM SCSI CdRom Device
-- Disk List ---------------------------------------------------------------
(1) Hitachi HDT725032VLAT80 : 320.0 GB [0-0-0, pd1]
(1) Hitachi HDT725032VLAT80
Model : Hitachi HDT725032VLAT80
Firmware : V54OA42A
Serial Number : VF1200R2C8S0XA
Disk Size : 320.0 GB (8.4/137.4/320.0)
Buffer Size : 7372 KB
Queue Depth : 1
# of Sectors : 625142448
Rotation Rate : Neznámy údaj
Interface : Parallel ATA
Major Version : ATA/ATAPI-7
Minor Version : ATA/ATAPI-7 T13 1532D version 1
Transfer Mode : Ultra DMA/133
Power On Hours : 9650 hod.
Power On Count : 2130 krát
Temparature : 37 C (98 F)
Health Status : Pozor
Features : S.M.A.R.T., APM, AAM, 48bit LBA
APM Level : 0000h [OFF]
AAM Level : 80FEh [OFF]
-- S.M.A.R.T. --------------------------------------------------------------
ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
01 100 100 _16 000000000001 Počet chyb čtení
02 100 100 _50 000000000000 Průchodnost disku
03 118 118 _24 00060140013A Čas na roztočení ploten
04 100 100 __0 000000000AEF Počet spuštění/zastavení
05 100 100 __5 000000000000 Počet přemapovaných sektorů
07 100 100 _67 000000000000 Počet chybných hledání
08 100 100 _20 000000000000 Čas potřebný na vyhledání
09 _99 _99 __0 0000000025B2 Hodin v činnosti
0A 100 100 _60 000000000000 Počet opakovaných pokusů o roztočení ploten
0C 100 100 __0 000000000852 Počet cyklů zapnutí zařízení
C0 _98 _98 __0 000000000BC8 Počet vypnutí disku
C1 _98 _98 __0 000000000BC8 Počet cyklů načítání/vymazání
C2 162 162 __0 002D00090025 Teplota
C4 100 100 __0 000000000000 Počet udalostí s číslem realokování sektorů
C5 100 100 __0 000000000001 Počet podezřelých sektorů
C6 100 100 __0 000000000000 Počet neopravitelných sektorů
C7 200 200 __0 000000000000 Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA
-- IDENTIFY_DEVICE ---------------------------------------------------------
+0 +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9 +A +B +C +D +E +F
000: 04 5A 3F FF C8 37 00 10 00 00 00 00 00 3F 00 00
010: 00 00 00 00 20 20 20 20 20 20 56 46 31 32 30 30
020: 52 32 43 38 53 30 58 41 00 03 39 98 00 33 56 35
030: 34 4F 41 34 32 41 48 69 74 61 63 68 69 20 48 44
040: 54 37 32 35 30 33 32 56 4C 41 54 38 30 20 20 20
050: 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 80 10
060: 00 00 2F 00 40 00 02 00 02 00 00 07 3F FF 00 10
070: 00 3F FC 10 00 FB 01 10 FF FF 0F FF 00 00 00 07
080: 00 03 00 78 00 78 00 F0 00 78 00 00 00 00 00 00
090: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0A0: 00 FC 00 1A 34 6B 7F E9 47 73 34 69 BC 01 47 63
0B0: 40 7F 00 40 00 00 00 00 FF FE 60 0D 80 FE 00 08
0C0: 00 CA 00 F9 27 10 00 00 EA B0 25 42 00 00 00 00
0D0: 00 CA 00 00 00 00 5A 87 50 00 CC A2 11 C3 F9 6B
0E0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 40 10
0F0: 40 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
100: 00 09 00 0B 00 00 00 00 29 82 0D B1 FE 20 00 01
110: 40 00 00 04 00 00 00 00 00 00 5D FF 27 9D 11 FB
120: 03 00 02 80 3F 7F 00 C0 00 40 2A 00 80 00 00 00
130: 34 4F 42 34 00 00 21 04 00 00 00 00 00 00 00 00
140: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
150: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
160: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
170: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
180: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
190: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 3F 00 00
1A0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1B0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1C0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1D0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1E0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 15 A5
Já bych řekla že dobrý, udělejte ještě jednou kontrolu disku s opravou chyb.
Já jsem poněkud paranoidní tsloneček, vadil by Vám ještě jeden test na disk?
Já jsem poněkud paranoidní tsloneček, vadil by Vám ještě jeden test na disk?