Dobry den,
chtel jsem obnovit Windows 7 pomoci bodu obnoveni k jistemu datu, po restartu windows nabehne pouze cerna obrazovka, plocha nenabehne, nelze spustit ani nouzovy rezim, nevite nekdo, co s tim prosim?
chcete Live KDE, staci 32bit. Nabootujete, je to velmi intuitivne a hovori po slovensky alebo cesky. Po spusteni systemu zapojite prenosny USB disk (alebo USB kluc alebo pocitac pripojite do siete) a vykonate zalohu. Naozaj je to velmi jednoduche, netreba sa toho bat - ak by bol s cimkolvek cestou problem, zakricte.
Nasledne (po zazalohovani) mozte cely system preinstalovat.
Nastavil jsem tedy bootovani jako primarni z USB Floppy, kam jsem nahral zmineny program, presto opet se OS nespusti (cerna obrazovka), delam neco spatne?
Nabehl mi zjednoduseny OS, nicmene soubory z disku nevidim, tento "OS" pro zalohu se musi jeste nejak instalovat?
Pokud kliknu na install, tak zde vidim polozky jako Time Zone, Disk, User Settings atd.
Edit: V prvnotni obrazovce jsem jiz klikl na install a nabehl mi jiz zmineny zjednoduseny OS
Nie, nemusi. Ak ste stiahli LiveCD, tak sa nic neinstalovalo, iba spustilo (instalaciou by ste si prepisali vsetky data na disku, ako by Vam to program povedal). Na zaciatku by to malo vyzerat takto nejak:
Rozkliknete vlavo hore My computer a mali by ste tam vidiet Vas disk, po jeho rozkliknuti data na nom.
Asi jsem hodne velkej blbec, zadny soubory zde nemam, v prvnim jsem asi omylem kliknul na install (2. polozka) a vse si teda smazal, protoze kdyz kliknu na my computer, tak tam mam OS: Linux