Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosim o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
justrideit
- Návštěvník

Re: Prosim o kontrolu
No to som skusal, ale kedze vypadava siet, tak nie je mozne ich stiahnut..rozmyslal som aj nad inou sietovou kartou, ze to skusim, no problem je ze je to desktop pc a je uz tam teraz dost malo miesta..ale tak za pokus to snad stoji preinstalovat aspon tie ovladace, dik za pomoc
aspon ze havede tam nebolo vela 
Ty ovladače musíte zkusit přeinstalovat, bez toho se dál nehneme 
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
-
justrideit
- Návštěvník

Po dlhej dobe konstatujem, PC v poriadku, preinstaloval som ovladace - nepomohlo, preinstaloval win - nepomohlo, vymenil sietovu kartu - nepomohlo, vymenil pouzivatela PC - pomohlo
a problem vyrieseny heh nakoniec to bol zly switch..dakujem pekne za pomoc
a obraciam sa s dalsim problemom v dalsom prispevku
toto ale fakt uz bude problem..aj ked sa hovori ze kazdy problem ma riesenie a ak ho nema tak to nie je potom problem
ci? 
Dobře, kdyby byli problémy, víte kde nás najdete 
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Přispějete na provoz fóra?