Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Firewall na notebook
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Firewall na notebook
Zdravím, chcel by som sa opýtať, aký je dobrý (vhodný) firewall na notebook. Mám Toshiba L505-13D a firewall mi chýba.
Re: Firewall na notebook
Dobrý den, máte již nainstalovaný nějaký antivirový, popř. antispy program?SyncMaster píše:Zdravím, chcel by som sa opýtať, aký je dobrý (vhodný) firewall na notebook. Mám Toshiba L505-13D a firewall mi chýba.
-
- Návštěvník
Áno, mám ESET.
Pokud máte Eset smart security, ten již firewall obsahuje. Instalace dalšího fw by byla nežádoucí.
-
- Návštěvník
Ano, viem že ho obsahuje, len som si nebol istý, či je dostatočne silný ako stiahnutý samotný firewall.
Tak Vám ďakujem za radu.
Tak Vám ďakujem za radu.
Fw není zrovna nejsilnější komponentou tohoto is balíku, pokud by jste nárokoval vyšší zabezpečení, pak je doporučovaný Nod jako antivir v kombinaci se ZoneAlarmem či Comodem (freeware), nebo nasadit NIS(ideální volba), popř. KIS..
Nemáte zač
Nemáte zač

-
- Návštěvník
Tak teraz neviem, či mám dať NIS alebo ZoneAlarm. Ale viac sa mi pozdáva NIS, na to čo som čítal.
S NIS 100% chybu neuděláte 

-
- Návštěvník
Tak ho vyskúšam.
Ďakujem za radu.

Ďakujem za radu.
-
- Návštěvník
A NIS neovplyvní rýchlosť NTB?
Systémové nároky jsou malé, máme NIS na ntb se slabší konfigurací než uvádíte a žádný problém..
Před zakoupením máte možnost stáhnout zkušební verzi a ověřit si, zda vám bude vyhovovat.
Před zakoupením máte možnost stáhnout zkušební verzi a ověřit si, zda vám bude vyhovovat.
-
- Návštěvník
Tak skusím teda tu zkúšobnú verziu a uvidím.