Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Je tam ještě? Win32:Warezov-BDJ

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
jose.tx
Návštěvník
Návštěvník

Re: Je tam ještě? Win32:Warezov-BDJ

#31 Příspěvek od jose.tx »

Tady je ještě malý log

GMER 1.0.15.15530 - http://www.gmer.net
Rootkit quick scan 2011-01-11 16:09:48
Windows 5.1.2600 Service Pack 3 Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP0T0L0-3 SAMSUNG_MP0603H rev.UD100-14
Running: gmer.exe; Driver: C:\DOCUME~1\Pepa\LOCALS~1\Temp\kxliypow.sys

---- System - GMER 1.0.15 ----

SSDT \SystemRoot\System32\Drivers\aswSnx.SYS (avast! Virtualization Driver/AVAST Software) ZwEnumerateKey [0xF26EE036]
SSDT \SystemRoot\System32\Drivers\aswSnx.SYS (avast! Virtualization Driver/AVAST Software) ZwEnumerateValueKey [0xF26EDEA1]

Code \SystemRoot\System32\Drivers\aswSP.SYS (avast! self protection module/AVAST Software) ZwCreateProcessEx [0xF273675E]
Code \SystemRoot\System32\Drivers\aswSP.SYS (avast! self protection module/AVAST Software) ObInsertObject
Code \SystemRoot\System32\Drivers\aswSP.SYS (avast! self protection module/AVAST Software) ObMakeTemporaryObject

---- Devices - GMER 1.0.15 ----

Device \FileSystem\Ntfs \Ntfs aswSP.SYS (avast! self protection module/AVAST Software)

AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs aswMon2.SYS (avast! File System Filter Driver for Windows XP/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Ip aswFW.SYS (avast! Filtering TDI driver/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Ip aswTdi.SYS (avast! TDI Filter Driver/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp aswFW.SYS (avast! Filtering TDI driver/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp aswTdi.SYS (avast! TDI Filter Driver/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Udp aswFW.SYS (avast! Filtering TDI driver/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Udp aswTdi.SYS (avast! TDI Filter Driver/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\RawIp aswFW.SYS (avast! Filtering TDI driver/AVAST Software)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\RawIp aswTdi.SYS (avast! TDI Filter Driver/AVAST Software)

---- EOF - GMER 1.0.15 ----

vyosek
VIP
VIP

#32 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Logy vypadaji ciste :wink:

:arrow: OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
  • Stahnete a spustte
  • Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
  • Program uklidi a restartuje PC
:arrow: Mate instalacni CD, vypada to na naboreny system a bude zrejme treba opravne instalace - data Vam zustanou
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

jose.tx
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od jose.tx »

Dobrý den,
děkuji Vám za trpělivost se mnou. Ten program jsem stáhnul, rozjel, a restartovalo se tak jak píšete, ale vše proběhlo v několika vteřinách, není to nějak rychle? Na ploše nějaký programy nejsou, takže je docelá možný že něco vyčistil, ale fakt to netrvalo déle než 10 vteřin.

vyosek
VIP
VIP

#34 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Rychloste je v poradku, OTC se jen poohlidne po cisticich utilitach a pripadne je smazne

:arrow: Mate instalacni CD ze bychom zkusili opravnou instalaci, jelikoz to vypada ze mate naboreny samotny system...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

jose.tx
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od jose.tx »

Tak jsem myslel, že už to bude běžet, dvě hodiny jsem si užil krásného pocitu kdy to všechno bezvadně funguje, pak zas, jako mávnutím proutku, téměř nemožné něco dělat, promrkává kurzor, čekám až se objeví písmeno když píšu, hudbu jsem užraděj vypnul. Když sem ten notbook koupil, byli windowsi už tam, a doma sme jako první věc nějaký cd vypalovali, že to by teda měli být ty xpecka, no snad to bude ono, prohlédnu to večer, ale abych to poznal ..., děkuji Vám za tu nesmírnou pomoc a rady, snad to dopadne ok.

vyosek
VIP
VIP

#36 Příspěvek od vyosek »

Je mozny ze je taky chyba v notesu jako kusu - nejaky vadny dil...

jose.tx
Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od jose.tx »

Dobrý den, omlouvám se, já jsem skolabova též, tři dny jsem byl na šrot, ani jsem to nepouštěl, a instalační cd nět, nikde. No je to prostě na houby.

vyosek
VIP
VIP

#38 Příspěvek od vyosek »

Jakou tam mate verzi windows :???:

Odpovědět