Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Preposielanie emailov na Gmaili

Návody, recenze, diskuze, řešení problémů

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
kuntakinte
Návštěvník
Návštěvník

Preposielanie emailov na Gmaili

#1 Příspěvek od kuntakinte »

Zdravím

Mám problém s účtom na gmaili, schránka slúži naraz pre asi 30 ľudí, a potreboval by som nastaviť aby každý email bol preposielaný každému z nich automaticky. Skúšal som ísť cez nastavenia-Posielanie ďalej, ale aj keď som poslal žiadosť o potvrdenie všetkým užívateľom účtu, aj keď ju potvrdili a bolo im napísané že budú dostávať odteraz všetky maili automaticky, prichádza to vždy len jednému. Ten jeden sa dá určiť tým že na jeho mail v zozname preposielaných kliknem, a uložím (označený ako "používa sa") Viacerý sa však označiť nedajú, aj keď sú v zozname, a je tam jasne napísane "Poslať kópiu prichádzajúcej pošty ďalej na adresy", kde zdôrazňujem množné číslo "adresy" :D Viete mi teda pomôcť, poradiť ako to nastaviť pre všetkých, alebo mi aspoň vysvetliť prečo to nejde a nikdy nepôjde? :)

Vďaka moc

mackousko
Návštěvník
Návštěvník

Re: Preposielanie emailov na Gmaili

#2 Příspěvek od mackousko »

Dobrý deň!Nebude výhodnejšie aby si každý účastník nastavil vo svojej schránke príjmanie mailov z onej ,konkrétnej schránky na gmail?Neviem či to ide na našich poštových serveroch,ale na gmail,yahoo či hotmail je táto možnosť štandardom

kuntakinte
Návštěvník
Návštěvník

Re: Preposielanie emailov na Gmaili

#3 Příspěvek od kuntakinte »

Ďakujem pekne za radu, presne takto som to nakoniec vyriešil :)

Zamčeno