Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefungujici Internet explorer ani google chrome
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Nefungujici Internet explorer ani google chrome
-
Schacherlova
- Návštěvník

Jestli je anglicky nouzovy rezim safe mode, tak mi to pise stale stejnou chybu i v nouzovem rezimu.
Po stisknuti F8, kde volim nouzovy rezim, mi to nabidlo i opravy PC, ale nejsem si jista, jestli mam neco z toho spoustet.
Startup repair, System restore, System Image Recovery, Windows Memory Diagnostic, Command Prompt and Dell DataSafe Restore and Emergency Backup
Tak nevim, jestli by mi z toho neco nepomohlo..
Po stisknuti F8, kde volim nouzovy rezim, mi to nabidlo i opravy PC, ale nejsem si jista, jestli mam neco z toho spoustet.
Startup repair, System restore, System Image Recovery, Windows Memory Diagnostic, Command Prompt and Dell DataSafe Restore and Emergency Backup
Tak nevim, jestli by mi z toho neco nepomohlo..
-
Schacherlova
- Návštěvník

Tak uz pisi ze sveho PC, dnes prisel manzeluv kamarad a opravil mi to. Moc Vam vsak dekuji za Vase rady a hlavne trpelivost.
Jen Vas chci jeste poprosit, jaky antivirus by jste mi prosim doporucil?? Moc dekuji!!!
Jen Vas chci jeste poprosit, jaky antivirus by jste mi prosim doporucil?? Moc dekuji!!!

Přispějete na provoz fóra?