Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pad windowsu disk v neznamo kde...
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- 5. stupeň - BAN
- Kontaktovat uživatele:
Pad windowsu disk v neznamo kde...
Dobrý deň mam problém potreboval by som pomôcť pri bežnej kontrole diskov ktorá sa spúšťa ešte pred štartom windowsu mi to padlo...asi hardisk vždycky po reštarte nejak podivne zaškripal nasledne to buď zamrzlo alebo napisalo nejaku hlašku typu že nevie sa nabootovať mam vložiť cd ...nasledne som vypol pc a skušal som vyfukať prach a popritlačať spoje na črevach no potom mi už ani nešiel monitor zapnuť po polhodine trapenia sa nakonec spustil ale teraz nechce už ani windows naskočiť ..neda sa dostať ani do nudzoveho režimu...počitač sa štartuje a pri načitavani uvodneho okna windows sa to hned reštartne a dookola sa to na tom istom reštartuje ...podarilo sa mi cez Hirens boot cd 13 nabotovať cez mini windows xp ale na disk C kde bol aj windows sa neda dostať piše že je poškodeny ..je ešte nejaky sposob ako by sa daly obnoviť data z toho disku či to mam rovno formatovať a preinštalovať? ostalo mi tam ešte par veci sice aj potrebnych ale keď už to nepojde inak tak to rovno preinštalujem
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pad windowsu disk v neznamo kde...
Je možnost ho dát do jiného PC jako druhý disk a pokusit se do něj dostat. Pokud ho systém uvidí, bude možné z něj soubory přetáhnout jinam, případně provést kontrolu s opravou chyb. Pak ho zkuste zformátovat. Většinou ale bývá poškozen fyzicky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
-
- 5. stupeň - BAN
- Kontaktovat uživatele:
tak som to nakoniec sformatoval a nainštaloval windows...naštastie disk neni poškodeny dufam ....snad všetko pojde ako ma...ajtak dakujem za pomoc...
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: