Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Prosím o kontrolu logu
Dobré ráno. Mám stolní pc. Takže říkáte, že asi zdroj. Nemohla by to být i grafická karta? Respektivě, jestli na ní nechybí taková ta pasta? Dá se to nějak poznat, aniž bych musel lést do boxu a odšroubovat větrák, co je na kartě, abych se podíval? Oni mě to asi opravěj v krámě( raději se do toho nebudu montovat-minule jsem urval právě ten větrák na kartě a musel jsem koupit novej), ale obávám se toho, že to třeba není HW závada a já zbytečně vyhodim peníze oknem za opravu
.

Vysledujte to pokud je to vždy ve stejnou dobu je to ve windows
Nebo v biosu Pc ale tam by to nějkdo musel nastavit o čemž pochybuji
Podívejte se do Start - Všechny programy -Příslušenství -Systémové nástroje -Naplánované úlohy
Zda tam něco není
Nebo v biosu Pc ale tam by to nějkdo musel nastavit o čemž pochybuji
Podívejte se do Start - Všechny programy -Příslušenství -Systémové nástroje -Naplánované úlohy
Zda tam něco není
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
-
- Návštěvník
Dobré odpoledne! Následující den po poslední mnou přidané zprávě mě pc nešlo už vůbec zapnout. Donesl jsem ho k opravě a byl to zdroj. Už je snad vše v pořádku. Děkuju za pomoc.
Nemáte zač
Hlavně že ten zdroj sebou nic nevzal s ostatního Pc železa a že to bylo jen zdrojem

Hlavně že ten zdroj sebou nic nevzal s ostatního Pc železa a že to bylo jen zdrojem
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA