dotaz

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
peter391
Návštěvník
Návštěvník

Re: dotaz

#46 Příspěvek od peter391 »

este som s nim nic nerobil iba preinstaloval ale ked ho pretiahnem na iny disk tak ho preformatujem linuxom a potom naspet do ntfc a potom sa uvidi co snim teraz hladam nieco na ten kluc ale za tial nic

motji
VIP
VIP

#47 Příspěvek od motji »

Zkuste ho zformátovat a pak znovu log z crystal disk info, ale nejspíš poputuje do koše :o
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

peter391
Návštěvník
Návštěvník

#48 Příspěvek od peter391 »

420Gb a stale jeden

peter391
Návštěvník
Návštěvník

#49 Příspěvek od peter391 »

HD Tune: SAMSUNG HD501LJ Error Scan

Scanned data : 476749 MB
Damaged Blocks : 0.0 %
Elapsed Time : 137:14
HDTune_Error_Scan_SAMSUNG_HD501LJ.png
HDTune_Error_Scan_SAMSUNG_HD501LJ.png (32.48 KiB) Zobrazeno 956 x

motji
VIP
VIP

#50 Příspěvek od motji »

Zkuste disk zformátovat a pak znovu kontrolu v crystal disk info, případně HD tune.
Ten disk může chvilku fungovat, ale rozhodně bych na něj nedávala nic důležitého. Ono taky záleží, v které části je poškozený. Vy už s ním teď problémy máte, takže bych ho asi vyřadila :o . každopádně může jít kdykoliv do kytek, zrovna když to budete nejmíň čekat. Mám s tím vlastní zkušenosti - můj disk se tvářil absolutně v pohodě, měl pár červených políček a najednou ze dne na den bylo po něm :(

Obrázek

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

peter391
Návštěvník
Návštěvník

#51 Příspěvek od peter391 »

bry vecer dlho som tu nebol.podnikanie podnikanie.disk som zatial neformatoval ale...asi nie vsetko je v poriadku neviem si vysvetlit niektore veci a tych nahod je nejak moc. bezim z ineho pc a nieco sa opakuje.tyka sa to prenosnych medii. dost casto pouzivam CF a flash a neviem si vysvetlit hlavne na CF preco by sa malo zapisovat na cf ked nie je poziadavka to za prve preco by sa nedalo kopcit z cf ked z kamery to ide (nevie najst pozadovany subor)to za druhe.a po tretie preco mi kolabuje system a zaberie az oprava sp3 ???tych novych nahod je trochu moc a hlavne ked si spomeniem ako som prisiel o disk o flesh a o data na cf.dochadza mi trpezlivost este par zaloh a pojde vsetko do zabudnutia.zacinam mat dojem ze nejaka dobra instrukcia vie sikovne manipulovat z mojimi datami.ake by to bolo jednoduche cele formatovat ale kde vezmem to na co som nemyslel pri zalohe?skusal som aj zrkadlovy disk xp nema priamu podporu a cez norton to nebolo tiez bohie co.jedine riesenie je format (aj ked nie ntfc)ale stym sa musim vyrovnat a je to horsie ako stratit penazenku. najhorsie na tom je ze ked to sem niekto donesie tak nevaham ale vlastne data???no a to je secko zas nabuduce ked bude cas a na com.P

peter391
Návštěvník
Návštěvník

#52 Příspěvek od peter391 »

a co ten slon

motji
VIP
VIP

#53 Příspěvek od motji »

peter391 napsal:a co ten slon
:o co je s ním? :o

CF - to je prosím co?
Prominte, ale já Vám moc nerozumím. Zkoušel jste vyměnit u druhého disku datový kabel?

Obrázek

Odpovědět