Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pomalé PC, nejde vytvořit log z RSIT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
pomalé PC, nejde vytvořit log z RSIT
Chtel jsem vycistit pocitac, projel jsem ho CCleanerem a chtel jsem nechat vyjet log z RSIT, tak jsem to spustil, všechno to běželo až do konce, ale na konci se mi objevila chybová tabulka s nápisem "C:\rsit\log.txt PŘÍSTUP BYL ODEPŘEN". Mám Win XP a jsem přihlášen přes administrátora. Omlouvám se, pokud jse o nějakou banalitu - není to moje PC.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomalé PC, nejde vytvořit log z RSIT
zdravim
Do príkazového riadka zadajte nasledujúci príkaz a stlačte kláves ENTER:
Prevziať vlastníctvo súboru.
takeown /f C:\rsit
Udeliť správcom úplný prístup k súboru:Zadajte nasledujúci príkaz a potom stlačte kláves ENTER,
icacls C:\rsit /grant administrators:F
Do príkazového riadka zadajte nasledujúci príkaz a stlačte kláves ENTER:
Prevziať vlastníctvo súboru.
takeown /f C:\rsit
Udeliť správcom úplný prístup k súboru:Zadajte nasledujúci príkaz a potom stlačte kláves ENTER,
icacls C:\rsit /grant administrators:F
-
- Návštěvník
Asi jsem to nepochopil, nebo neco delam spatne.
Kde je chyba? píše mi to, že takeown ani icacls není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu,spustitelného programu nebo dávkového souboru.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

1.Stiahnite a nainštalujte súbor http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en
Subinacl.exe.
2:Nainštaluje sa do C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\Subinacl.exe.
1.Spusťte program Poznámkový blok.[notepad]
2.Skopírujte a vložte nasledujúci text do programu Poznámkový blok.
Kód: Vybrat vše
cd /d "%ProgramFiles%\Windows Resource Kits\Tools"
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /subdirec *.* /grant=administrators=f /grant=system=f /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /subdirectories %SystemDrive% /grant=administrators=f /grant=system=f /setowner=administrators
5.Klepnete pravým tlačítkom myši na súbor oprava.cmd a potom klepnite na príkaz Spustite ako správca.
potom odskusaj.
-
- Návštěvník
všechno jsem udělal ...jen když na to kliknu pravym, tak možnost "Spustit jako správce" chybí... Je tam jen otevřít. A když zkusim to, tak rsit pořád nefunguje.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Pravy klik je pre vistu a pre win7
spust normalne 2-klikni na oprava.cmd, >>.nechas prebehnut program ccc1-az 5 minut>>ked ukonci>>restart.
zmaz RSIT, a stiahni novu verziu a spust
Stiahnes>>RSIT >>logy vloz sem,
spust normalne 2-klikni na oprava.cmd, >>.nechas prebehnut program ccc1-az 5 minut>>ked ukonci>>restart.
zmaz RSIT, a stiahni novu verziu a spust
Stiahnes>>RSIT >>logy vloz sem,
-
- Návštěvník
pořád nic...pořád to samý a já se tak snažim...
když jsem spustil ten soubor, tak to v cmd neběželo minutu až pět, ale tak tři vteřiny... to je asi špatně, co? Nefunguje to ani po restartu - navíc se mi počítač nechtěl vypnout, ale to nevim, jestli už tak bylo předtim, nebo je to nově. Jak jsem řikal - neni to moje pc... Co mám tedy učiniti?

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ok,
kolkom uctov mas na tomto pocitaci??
kolkom uctov mas na tomto pocitaci??
-
- Návštěvník
3. Admin, Guest (ten je zakázanej) a pak nějakej účet "ASP.NET" s omezenym přístupem... to asi je od tý doby, co se dům připojoval k internetu...
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ok.
1:najdi C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools SetACLErrlog.txt>>vloz sem
2:zmaz oprava.cmd, a vytvoris a spustid tento:
PROSIM CITAJTE POZORNE NAVOD!!!,
Použij ComboFix podle tohoto návodu: http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix
Log znej vloz sem.
1:najdi C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools SetACLErrlog.txt>>vloz sem
2:zmaz oprava.cmd, a vytvoris a spustid tento:
Kód: Vybrat vše
cd/d "%ProgramFiles%\Windows Resource Kits\Tools"
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /keyreg HKEY_LOCAL_MACHINE /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /subkeyreg HKEY_CURRENT_USER /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /keyreg HKEY_CURRENT_USER /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /keyreg HKEY_CLASSES_ROOT /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /subdirectories %SystemDrive% /grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
subinacl /errorlog=SetACLErrlog.txt /subdirectories %windir%\*.*/grant=administrators=f /grant=system=f /grant=users=r /setowner=administrators
secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

Použij ComboFix podle tohoto návodu: http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix
Log znej vloz sem.
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
oprava.
Ako si nespravne uklada FF >>scripta.do fora a tento program je velmi citlivy. preto stiahni na plochu toto: a spust.
http://leteckaposta.cz/449031329
a zbytok tak ako som napisal.
Ako si nespravne uklada FF >>scripta.do fora a tento program je velmi citlivy. preto stiahni na plochu toto: a spust.
http://leteckaposta.cz/449031329
a zbytok tak ako som napisal.
-
- Návštěvník
SetACLErrlog.txt nejde otevřít. Přístup byl odepřen. mám vynechat to zaslání logu a pokračovat bez toho?
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
ano, stiahni z leteckej posty oprava.cmd a spust, ne restartuj pocitac, a spust combofix.
-
- Návštěvník
Vypnul jsem firewall i antivir dle navodu. Behem spusteni ComboFixu najednou vyskočilo vpravo dole, že nějakej soubor je poškozenej. O chvilku poději se objevila klasická tabulka, že program se stejnou koncovkou přestal pracovat a možnost odeslat report nebo neodesílat. Zdálo se, že Combo fix nepracuje, když tam je tabulka naskočená, tak jsem po chvíli kliknul na neodesílat... Pak to běhěm scanu skočilo ještě hodněkrát... nakonec to přeskočilo na tabulku "Připravuji Log Report", ale pak se ComboFix zavřel, nic se nedělo a ta ikonka vpravo dole o poskozenym souboru zmizela. Na C:\ žádná složka ComboFix nevznikla. Skoro to vypadá, že se ten počítač brání... Co teď? Mám to zkusit znovu?
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
aky antivir a firewal tam mas??