Prosím, jsem ve škole, a nejde vůbec zapnout počítač. Naběhne černé okno, kde se zeptá jakým způsobem zapnout počítač (stav nouze,...) Ať dám cokoli, počítač se restartuje a ptá se pořád dokolečka dokola....
Poradíte mi???
Děkuju za odpověď

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nejde zapnout :(
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Nejde zapnout :(
Zdravim a pekny den preji
Jestli jsem dobre pochopil, tak Vam nejde zapnout skolni PC 

Bohužel ano.... S učitelkou nad tím dumáme a nejde... Jelikož jste mi hodně poradili s mým počítačem doma, tak to zkouším i teď....

A jeste jeden prispevek moderatora foraiwigirl píše:Dobrý den,
naše fórum funguje na bázi dobrovolnosti, rádci zde radí zadarmo a ve svém volném čase.
Z kapacitních a ani etických důvodů nesuplujeme práci bezpečnostních techniků ani lidí, kteří za tuto činnost jsou placeni.
S pozdravem
iwigirl
site admin
Takze doporucuji se obratit na IT technika Vasi skoly.riffman píše:delame to tady vsichni zadarmo a z presvedceni a nehodlame tady podporovat lidi, co si servisem vypocetni techniky vydelavaji
Omlouvam se ze neprinasim lepsi zpravy, ale posledni dobou je zde mnoho useru, kteri si zde chce lecit sve firemni\skolni PC ac od toho maji placene ajtaky. A je to opravdu problem tady suplovat neci praci - ac pomahame radi...
no nevadí, samozřejmně to chápu, a i tak děkuju 

Nemate zac, preji hodne stesti pri oprave