Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Počítač se seká, prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Počítač se seká, prosím o kontrolu logu
To by bylo... a dál?

- Spustte a kliknete na Search for files
- Po dokonceni skenu kliknete na Save List to File a nasledne OK
- Na plose se Vam vytvori log s nazvem ckfiles.txt, jeho obsah mi sem vlozte

- Vypnete vsechny rezidentni bezpecnostní programy - firewally, antiviry, antispywary apod.
- Pokud mate Win XP spustte pod uctem Spravce\Administratora
- Pokud mate Win Vista ci Win 7, kliknete na Combofix pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Ihned po startu se zobrazi stranka s licencnim ujednanim, pokracujte kliknutim na Ano
- Pokud Vam CF nabidne instalaci Konzoly pro zotaveni, tak souhlaste
- Dale postupujte dle pokynu, behem scanu nechte PC naprosto v klidu - nespoustejte zadne aplikace a neklikejte do zobrazujiciho se okna
- Scan by mel trvat cca 10 min, ale pokud bude PC hodne zaneseno, muze se cas prodlouzit
- Po dokonceni skenu a pripadnem restartu CF zobrazi log, pripadne jej najdete zde C:\ComboFix.txt, jeho obsah sem vlozte
- Detailni postup vc. obrazku mate zde http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix
Vypnete vsechny rezidentni bezpecnostní programy - firewally, antiviry, antispywary apod.
Co jsou to antispywary? A popřípadně jaké bych měla vypnout?
Co jsou to antispywary? A popřípadně jaké bych měla vypnout?

Dobře, tohle vypadá na dlouho... v tom avastu to chce asi úplný test systému co? Jinak doufám, že je to bezpečné. Pokračování zítra, tak dobrou noc. Jinak celkem zajímavé, když mě chce seřvat někdo, kdo je jenom o pár let starší. 

Tak proskenovaný mám, ale žádnej soubor mi to nevytvořilo, ale napsalo to, že nemám žádnej infikovanej soubor, pouze dva nešly zkontrolovat, protože jsu chráněný heslem ...
To jste skenovala Avastem ze...
Jeste udelejte ComboFix jak jsem psal vyse...Sice Avast nic nenasel, ale ja v logu vidim haveti pekne nalozeno...
Jeste udelejte ComboFix jak jsem psal vyse...Sice Avast nic nenasel, ale ja v logu vidim haveti pekne nalozeno...