Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Avast 5 - informace o aktualizaci
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Avast 5 - informace o aktualizaci
Jo to by mela byt aktualni...
Tak nevím, ale nezdá se mi, že by to nějak pomohlo. Zdá se mi, jako by to stále nezobrazovalo to informační okno.
Ještě přemýšlím, jestli to může být tím, že mám na netbooku z určitých důvodu stále většinou vypnutý zvuk, ale pochybuji, že by to nějak vadilo...
Ještě přemýšlím, jestli to může být tím, že mám na netbooku z určitých důvodu stále většinou vypnutý zvuk, ale pochybuji, že by to nějak vadilo...
Zvuk nikoliv, to okno vyskoci i kdyz mate vypnuty zvuk...Zkuste reinstal Avastu pripadne bych pak zkusil jejich technickou podporu...
Zdravím ,dnes jsem provedl ručně aktualizaci na verzi 5.1.864 a po restartu modrá smrt.
Počítač mám v pořádku ,zřejmě to způsobil avast

Počítač mám v pořádku ,zřejmě to způsobil avast
petison: Zalozte si prosim na svuj problem nove tema jak prikazuji pravidla fora a mrknete ci mate ve slozce c:\windows\minidump nejake soubory, pripadne je zabalte a do uploadnete treba na LP http://leteckaposta.cz/ a dejte tam i ten odkaz
Omlouvám se to bylo jen konstatování,mám zálohu v acronisu a už provádím obnovu.Avast odinstaluji a dám tam MSE.
Zajímalo mne zda měl někdo stejný problém.
Zajímalo mne zda měl někdo stejný problém.
Dle meho obnova nemusela byt pokud to spadlo jen jednou...z free muzete dat jeste Aviru...
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, právě jsem Avast na tvůj popud převedl na 5.1.864 - restart OK a bez problémů běží 

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Po obnově v acronisu vše v pořádku a nikdy předtím jsem BSOD neměl až po aktualizaci Avastu.Podruhé to zkoušet nebudu a dám tam raději MSE .Mám windows 7 32 bit.Po restartu to chtělo opravit zaváděcí sector.Zřejmě mi ta aktualizace provedla něco se zaváděcím sectorem.Jinak zdravím Jablonec z Liberce.
Nespadlo to jen jednou,ale systém už nešel nastartovat.Nešlo se dostat do Windows.Po každém restartu černá obrazovka a nabídka zda chci systém zavést obvyklým způsobem a pokud jsem potvrdil tak BSOD a stále dokola.Nešel ani nouzový režim.Ještě ,že mám acronis,jinak bych musel formátovat.vyosek píše:Dle meho obnova nemusela byt pokud to spadlo jen jednou...z free muzete dat jeste Aviru...
Diky za info, ja Avast aktualizoval tedka, ceka me restart, tak jsem zvedav...petison píše:Nespadlo to jen jednou,ale systém už nešel nastartovat.Nešlo se dostat do Windows.Po každém restartu černá obrazovka a nabídka zda chci systém zavést obvyklým způsobem a pokud jsem potvrdil tak BSOD a stále dokola.Nešel ani nouzový režim.Ještě ,že mám acronis,jinak bych musel formátovat.vyosek píše:Dle meho obnova nemusela byt pokud to spadlo jen jednou...z free muzete dat jeste Aviru...
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak aktualizaci Avastu přežil i NTB 

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <