Dobrý večer,
prosím pomozte mi někdo. Při brouzdání na internetu na mne vyskočil nějaký antivirus8 s tím, že mi našel v počítači několik infikovaných souborů, že si jej mám nainstalovat, a že mi vyčistí počítač. No a já to udělala. Poté jak jsem dala vyčistit, tak po mne chtěl zaplatit cca 60 dolarů, tak to jsem nechtěla a ještě pro jistotu jsem sio dala zkontrolovat počítač Avastem, který nic nenašel. Poté jsme chtěla tento Antivirus8 odinstalovat
, tak to nešlo, tak jsem najela na C- program Files a tam jsem chtěla dát tento
soubor pryč v tom nastala modá smrt a od té doby se nemohu do počítačr dostat. Pořád jen blika černá obrazovka a na ní je pomlčka, která bliká a nápis Boot from CD. Ještě, když to najíždí, tak mám na výběr F2 anebo F8, ale vůbec nevím co mám dělat. |Zkoušela jsem všechno možné a počítatč nejde, Prosím neuměli byste někdo pomoct? Mám tam spoustu uložených fotek a jiných věcí. Pomocí tlačítka F8 to nefunguje a poslední konfiguraci vyvolat nejde. Tlačítko F2 je BIOS a pomoicí F8 jde jenom butovat.
Děkuji moc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím pomozte mi - nefunguje mi počítač - antivirus 8
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Prosím pomozte mi - nefunguje mi počítač - antivirus 8
Dobrý večer
Inst.cd máte?
máte možnost na jiném počítači vypálit bootovací cd, pomocí kterého by jste si vytahala fotky a důležitá data? A pak bychom přes něj případně opravili systém

Inst.cd máte?
máte možnost na jiném počítači vypálit bootovací cd, pomocí kterého by jste si vytahala fotky a důležitá data? A pak bychom přes něj případně opravili systém

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.