Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

chyba/problém v inštalácii os

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
saiyan
Návštěvník
Návštěvník

chyba/problém v inštalácii os

#1 Příspěvek od saiyan »

Mám problém s inštaláciou os XP profesional na hdd,kde som už mal inštalovaný ten istý os.Je to starý harddisk,systém bol FAT32,2 particie.os úspešne nainštalovany na particiu D: a prevedený na NTSF avšak C: ostalo vo formate FAT32.Stiahol som nejaký program na sformátovanie,ktorý na úspešne sformát.doporučil restart systému s tým, že sa automaticky spustí.Nestalo sa tak a už som sa nemohol prihlásiť do os.Takže som vzal inštal.disk s tým istým os aký som predtým nainštaloval,ale čo sa nestalo. Vypísalo mi 2x pod seba Boot from cd. . .
Mechanika mi hučala a po stíchnutí sa nič nestalo. Jednoducho mi nevzalo inštal.disk. Ked som si od kamaráta požičal inú verziu os,ten sa bez problémov spustil.
Nerozumiem tomu.
SSDD

saiyan
Návštěvník
Návštěvník

Re: chyba/problém v inštalácii os

#2 Příspěvek od saiyan »

No zdá sa že problém je vyriešený-druhou inštaláciou os na druhú (už sformátovanú) particiu. Ale rád by som vedel
ako odinštalovať jeden z os?
SSDD

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba/problém v inštalácii os

#3 Příspěvek od sudanec »

Dobry den,
particiu s druhym OS mozte jednoducho sformatovat a prislusne upravit bootovaci subor (zalezi od verzie OS ktory to je, viete sa k tomu preklikat v ovladacich paneloch)
Obrázek

Odpovědět