Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
dotaz ohledne fora a OS UBUBNTU
Moderátor: Moderátoři
dotaz ohledne fora a OS UBUBNTU
zdravicko je mozne o tomto systemu zde debatovat popripade se ptat na nejaky veci?
Vim ze nic nevim.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz ohledne fora a OS UBUBNTU
Možné to je, ale nevím, který z kolegů se tímto OS zabývá. Linuxové distribuce, nejsou téměř napadány viry, tím je dáno, že jsou tu brány jako okrajové.KOKOS1 píše:zdravicko je mozne o tomto systemu zde debatovat popripade se ptat na nejaky veci?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
dekuju za odpoved zrovna Jste odpovedel na dotaz co jsem se chtel zeptat
ale mam dalsi. netyka se celkove bezpecnosti ale mozna nekdo z vas vi proc v ubuntu neustale se objevuje PRI YOUTUBE prohlizeni (flash player crash nebo uplne zamrznuti systemu musim udelat tvrdy reset jinak to nehne) predem dekuju za odpoved. celkove na forumech jsem cetl ruzne rady ze to muze byt vice flash pluginu to muzu z jistotou rict ze mam jen 1 od mozilla firefox. vite nekdo co s tym nebo jesli nekdo ma nejakou skusenost predem dekuku za jakoukoliv odpoved.
verze firefoxu 3.6.13
verze flash player plugin je 10.1 r102

verze firefoxu 3.6.13
verze flash player plugin je 10.1 r102
Vim ze nic nevim.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste tento dotaz položit kolegovi sudanec. Ten má jisté zkušenosti s OS, založených na linuxu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Zdravím, len si dovolím skok.... Celkom dobré fórum o ubuntu je: http://forum.ubuntu.cz/ .
V ubuntu mám 3pc a žiadne nemá problém s youtube, (na dvoch som musel ubuntu celkom preinštalovať na najnovšiu verziu, lebo aktualizácia sa nepodarila) zrejme ozaj nejaký špecifický problém hodný odborníka... (tá istá verzia ako popisované)
V ubuntu mám 3pc a žiadne nemá problém s youtube, (na dvoch som musel ubuntu celkom preinštalovať na najnovšiu verziu, lebo aktualizácia sa nepodarila) zrejme ozaj nejaký špecifický problém hodný odborníka... (tá istá verzia ako popisované)
To je moja fotka,len vlasov mám o 1 menej.
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!
Vraj som pre ženy príťažlivý. Ale to mi povedia až teraz??!!!
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
tento problem som videl v starsich verziach.. aku verziu ubuntu mate v pocitaci?
tento problem som videl v starsich verziach.. aku verziu ubuntu mate v pocitaci?
verze ubuntu je tato Ubuntu 10.10 - Maverick Meerkat. abych to upresnil nekdy to muze treba 2 dny fungovat bez problemu a zniceho nic muze za den nebo tu dobu co jsem u pc objevit 20 krat.
Vim ze nic nevim.
ja jsem zvykli z Windows 2 a vice prohlizeci konfliktuji mezi sebou tak jsem neskousel. mam teda skusit jiny? jaky poradite? arora? nebo dooble?
Vim ze nic nevim.
Teda nevím jak kolegové, ale žádné konflikty mezi prohlížeči jsem ve Windows nikdy nezaznamenal.
Opera nebo Google Chrome? Jinak nevím.
Opera nebo Google Chrome? Jinak nevím.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Prehliadace fakt nezvyknu mat konflikty.. velmi si to ani neviem predstavit ako by mali.
Skuste lubovolny, ktory flash podporuje..
Skuste lubovolny, ktory flash podporuje..
nastala chyba firefox poslal jsem report bug a do 4 hodin prisla aktualizace. nevim zda to bylo na muj problem ale uz se to neobjevuje.
takze dekuju za straveny cas a trpelivost.
a vsem moderatorim,radcum a administratorum:
Do noveho roku hodně pohody,žadne nehody,významne dohody,legrační příhody a dalšíé vyznamne vyhody PŘEJE KOKOS1.

a vsem moderatorim,radcum a administratorum:
Do noveho roku hodně pohody,žadne nehody,významne dohody,legrační příhody a dalšíé vyznamne vyhody PŘEJE KOKOS1.
Vim ze nic nevim.
Tak otravuju vas z jinym problemem. pisu sem at zbytecne nedelam neporadek na foru novyma tematy.
takze jedna se o toto mam Skype- a chtel jsem volat na mobilni cislo pouzil jsem bankovni ucet. z Banky to odeslo protoze mam to v vypisu ale na ucet skype se to nepripsalo. nejak jsem prolezal ruzne fora a nic o podobnme problemu nenalezl nemate nejake skusenosti s tymto? jo abych nezapomel volam do banky posilaji me za skype ve skype mi rekli at si to viridim v bance. posilaji me mezi sebou a reseni nikde neni.
ted mimo misu slysel jsem o skype od par lidi ze je neco z jejich sitema spatne vite o tom neco? nebo jaky je vas na nazor na tento program?. predem dekuju za odpoved
takze jedna se o toto mam Skype- a chtel jsem volat na mobilni cislo pouzil jsem bankovni ucet. z Banky to odeslo protoze mam to v vypisu ale na ucet skype se to nepripsalo. nejak jsem prolezal ruzne fora a nic o podobnme problemu nenalezl nemate nejake skusenosti s tymto? jo abych nezapomel volam do banky posilaji me za skype ve skype mi rekli at si to viridim v bance. posilaji me mezi sebou a reseni nikde neni.
ted mimo misu slysel jsem o skype od par lidi ze je neco z jejich sitema spatne vite o tom neco? nebo jaky je vas na nazor na tento program?. predem dekuju za odpoved
Vim ze nic nevim.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Skype by mal uz byt v pohode.
Ohladom tohto asi velmi neporadime, treba si to vybavit so skype-om. Dajte si spravit vypis uctu, ze im to odislo budete mat tym padom na danovom doklade - a s tym sa potom pracuje dalej.
Ohladom tohto asi velmi neporadime, treba si to vybavit so skype-om. Dajte si spravit vypis uctu, ze im to odislo budete mat tym padom na danovom doklade - a s tym sa potom pracuje dalej.