jak se chová počítač?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
poprosim o preventivnu kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: poprosim o preventivnu kontrolu
Tak tady nic nevyčtu
, poprosím kolegu Milinesse.
jak se chová počítač?
jak se chová počítač?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Kolega by potřeboval spustit Verifier. Možná by to mohl dělat ovladač grafické karty, ale to je jen odhad.
Potřebuji povolit speciální fond, což zajistí Verifier.
Nechte ho běžet několik hodin (alespoň 2 průchody pamětí)
Potřebuji povolit speciální fond, což zajistí Verifier.
Udělejte i test pomocí GoldMemory. ISO vypalte jako obraz disku na CD, nabootujte z něho a spusťte test.Spustit->napište "verifier"->OK->Vytvořit uživatelské nastavení->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->mimo "Simulace nedostatku prostředků" zatrhněte vše->vybrat ovladače ze seznamu->vyberte vše, co není od Microsoftu->Dokončit->restartujte PC
Pokud verifier narazí na nějaký problém, objeví se BSOD a dojde k restartu počítače. Ve složce Windows\Minidump by se měl vytvořit nový výpis paměti, který mi upněte.
Pokud by k BSOD docházelo už při startu OS a nedařilo se i po několika restartech zavést systém,
spusťte nouzový režim (mačkání F8 při startu PC)
Tam spusťte Verifier a zvolte "Odstranit existující nastavení->Dokončit->restart PC.
Nechte ho běžet několik hodin (alespoň 2 průchody pamětí)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
takze pri nastaveniach verifer-a mi WIN ani nenabehol a toto je z minidump-u
http://leteckaposta.cz/339980086
CD momentálne nemam takze test ram nebude-(ináč ram som kupoval 10dni spat a grafiku v utorok),ale chyby to hadzalo aj predtym...neviem
http://leteckaposta.cz/339980086
CD momentálne nemam takze test ram nebude-(ináč ram som kupoval 10dni spat a grafiku v utorok),ale chyby to hadzalo aj predtym...neviem
Kdy jste instaloval Comodo Firewall?
asi 4-5 dní spat,asi idem reinstal win,len tak som pozrel na pocet procesov a ze 57...tam je uz toho asi moc
A ty BSOD se objevují jak dlouho?
Těch procesů je fakt dost. Naučte se ale řešit věci jiným způsobem než reinstalem.
Stáhněte si Autoruns, v něm můžete mimo jiné vypnout programy a služby, které se spouští automaticky po startu a počítači ulevit.
Těch procesů je fakt dost. Naučte se ale řešit věci jiným způsobem než reinstalem.
Stáhněte si Autoruns, v něm můžete mimo jiné vypnout programy a služby, které se spouští automaticky po startu a počítači ulevit.

Přispějete na provoz fóra?