"žubrienka", tak sa vola jeden klub zacinajucich mazoretiek - malych deciek a tak ako u nas, tak aj v cs, nadobuda len jeden vyznam a to toho klubu.
Inak.
ŽU - skratka pre zuvacku
BRIE - vyznamovo "dobre" - len ty pavuk, nie si z cz, takze tomu aj tak rozumiet nebudes

NKA - skratka - Narodny Komercny Algoritmus - nejaky nazov pre nadsencov programatorov, ktori vytvaraju svoje produkty "shity" za cielom ich zisku, chapes, ziaden freeware, len shareware a milion penazi zan - psychicky odrb = "Microsoft"
Takze, pospajanim tychto troch veci, v podstate zistis, ze ide o nejakeho, ropuchaca, ktory sa bali na blbosti ludi, ktori si myslia, ze jeho vytvory su krasa, a navyse ma rad zuvacku = sedi, diva sa, smeje sa a zuje.
►
Vyšla moja nová kniha BOTNETY! 
Informácie o nej nájdete tu: >>
BOTNETY <<
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >>
CyberSecurity UNIT <<

----
►
Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu:
card <<
----
►
Háveťárna - UPLOAD Malwaru:
>> upload <<
---
►
Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na:
diallix@centrum.sk,
info@diallix.net alebo
diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.
Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky