Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Visty po reinstalaci
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Visty po reinstalaci
D den. Asi je to blbý, ale nevim jak přiližit prsc k odpovědi. Můžete polopaticky? Díky.
Obrázek můžete nahrát třeba sem http://www.imageshack.us/ a do topicu vložte pouze link 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
To víta englicky hrůza , ale zkusíme:http://profile.imageshack.us/user/karwel4/
Děkuji
Děkuji
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

ADATA UFD je fleška?
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
ano ADATA je fleš 16GB. A novinka večer jsem tiskl na tiskárně a z ničeho nic začla chrčet a nemohla se srovnat.
Teď už blbne chrčí a neví co, i bez připojení k USB portu.Po svátcích bude muset asi do Canonu?! Ještě jí nejsou 2 roky a vytiskla tak 2500 ks výtisků A4.
Do té doby budu muset mezi svátky sehnat jinou náhradní, protože m.j.
píšu revizní zprávy a tisknu faktury no a konec roku, takže uzávěrku a daně atd.
Teď už blbne chrčí a neví co, i bez připojení k USB portu.Po svátcích bude muset asi do Canonu?! Ještě jí nejsou 2 roky a vytiskla tak 2500 ks výtisků A4.
Do té doby budu muset mezi svátky sehnat jinou náhradní, protože m.j.
píšu revizní zprávy a tisknu faktury no a konec roku, takže uzávěrku a daně atd.
Pokud máte na té záložce "Synchronizovat" v knihovně tu flešku i když není připojená, klikněte na ni pravým myšítkem (v seznamu Knihovna, vlevo) a zvolte "Ukončit synchronizační partnerství". Pak restartujte počítač a zkuste, zda se s připojenou fleškou zase spustí wmplayer.exe.
Ta tiskárna to zřejmě už bude mít za sebou. To chce rozhodně servis.
Ta tiskárna to zřejmě už bude mít za sebou. To chce rozhodně servis.
D večer.Mám novou tiskárnu - sranděru taky Pixmu dělá to samé.
Pokud vytáhnu fleš (revize -Elmer) tak se v synchronizovat neobjevuje.
Fleš jsem tam měl i před přeinstalací bez problémů . Slouží zároveň jako
klíč, abych mohl psát revize.
Pokud vytáhnu fleš (revize -Elmer) tak se v synchronizovat neobjevuje.
Fleš jsem tam měl i před přeinstalací bez problémů . Slouží zároveň jako
klíč, abych mohl psát revize.
Takže stále ty samé potíže s Wmplayer.exe?
Původní ovladače tiskárny jste odinstaloval?
Původní ovladače tiskárny jste odinstaloval?
Prosím, nechtěl jsem otravovat přes svátky.-Ovladače pro MP 630 jsem odinstaloval až dnes.Nová tiskárna je jen na přechodnou dobu IP 2700, ale vypadá to, že po odinstalaci MP630 zatím nenahazuje wmp. Takže na 80% dobrý.I když při ručním spuštění wmp se rozjede a sežere 100% výkonu CPU, ale to by nevadilo.MP 630 odvezu k opravě - je ještě v záruce - tak uvidíme- jestli už blbla sama ? Díky z Karlštejna i od Karla IV.
Tak planý poplach. Dnes jsem do slotu USB strčil čtečku karet a taky 100% CPU a spuštěný wmp.
Stáhněte si tento soubor a rozbalte ho.
Ve složce která se vám vytvoří budete mít dva soubory:dmp.bat a procdump.exe.
Až bude spuštěný wmplayer.exe a bude hodně vytěžovat procesor, spusťte dmp.bat.
Po deseti sekundách by se měl v té složce objevit soubor wmplayer_xxxxxx_xxxxxx.dmp. Ten mi upněte.
Podívám se, co ten wmp právě dělá.
Dále zastavte a zakažte službu Služba Windows Media Player Network Sharing
a zkuste pokusně zastavit a zakázat službu Rozpoznávání hardwaru.
(tato služba implementuje funkci Auto Play a není kritická)
Služby zastavujte a zakazujte v Services.msc.
Pokud byste měl problém např. s tím, že po restartu zmizí z průzkumníku CD/DVD mechanika, službu Rozpoznávání hardwaru zase nastavte na automaticky.
Pak si stáhněte Autoruns, spusťte ho jako správce, počkejte až proskenuje systém, pak v nabídce File zvolte Save. Výsledný .arn soubor upněte na http://www.leteckaposta.cz.
Taky by mohl být problém s Windows Portable Devices, co jste instaloval, ale spíš to vidím na nějaký problém funkce auto play.
Jinak Wmp 11 nebyl zrovna povedený kousek
Ve složce která se vám vytvoří budete mít dva soubory:dmp.bat a procdump.exe.
Až bude spuštěný wmplayer.exe a bude hodně vytěžovat procesor, spusťte dmp.bat.
Po deseti sekundách by se měl v té složce objevit soubor wmplayer_xxxxxx_xxxxxx.dmp. Ten mi upněte.
Podívám se, co ten wmp právě dělá.
Dále zastavte a zakažte službu Služba Windows Media Player Network Sharing
a zkuste pokusně zastavit a zakázat službu Rozpoznávání hardwaru.
(tato služba implementuje funkci Auto Play a není kritická)
Služby zastavujte a zakazujte v Services.msc.
Pokud byste měl problém např. s tím, že po restartu zmizí z průzkumníku CD/DVD mechanika, službu Rozpoznávání hardwaru zase nastavte na automaticky.
Pak si stáhněte Autoruns, spusťte ho jako správce, počkejte až proskenuje systém, pak v nabídce File zvolte Save. Výsledný .arn soubor upněte na http://www.leteckaposta.cz.
Taky by mohl být problém s Windows Portable Devices, co jste instaloval, ale spíš to vidím na nějaký problém funkce auto play.
Jinak Wmp 11 nebyl zrovna povedený kousek

Tak jsem stahnul ten první soubor , vytvořily se složky jak jste popsali, ale nyní už nemohu zatím vytížit procesor a zdá se, že je vše vpořádku,
Nevím, zda to nemá souvislost, ale pro změnu nemohu na ploše vytvořit zástupce programů. Pravý klik nový-složka bez problémů. Objeví se Nová složka, ale po kliku na vytvoř zástupce se nic neděje nemá to souvislost? a je možné to nějak opravit? Díky apřeji šťastný nový rok.
Nevím, zda to nemá souvislost, ale pro změnu nemohu na ploše vytvořit zástupce programů. Pravý klik nový-složka bez problémů. Objeví se Nová složka, ale po kliku na vytvoř zástupce se nic neděje nemá to souvislost? a je možné to nějak opravit? Díky apřeji šťastný nový rok.
Souvislost to s tím asi mít nebude. Spíše bude nějaká chyba v registru.
Tak tedy dnes jsem probudil počítač ze spánku a hups 80-100% CPU a spuštěný Wmp.
Po odkliknutí souboru . bat a po odkliku jakékoliv klávesy ani po 30 sec. soubor další nevznikl,naopak vše se uklidnilo na 2-5%, ale proces spuštěn wmp zůstal v esprávci zapsán, ale již navytěžoval CPU. To jsou věci! Díky za trpělivost.
Po odkliknutí souboru . bat a po odkliku jakékoliv klávesy ani po 30 sec. soubor další nevznikl,naopak vše se uklidnilo na 2-5%, ale proces spuštěn wmp zůstal v esprávci zapsán, ale již navytěžoval CPU. To jsou věci! Díky za trpělivost.