Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Totalni zpomaleni netu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Totalni zpomaleni netu
Já bych to odinstaloval (při odinstalaci v uninstalleru zatrhněte všechny komponenty)
a nainstaloval bych si pouze nějaký balíček s kodeky. Pro přehrávání bych používal WMP.
a nainstaloval bych si pouze nějaký balíček s kodeky. Pro přehrávání bych používal WMP.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
No, to bych rad, ale nejde to. 
1) Jedna se o stranky http://divx.kinotip.cz, kde je DivX vyzadovana platforma.
Ale tam jsem nasel nejlepsi pramen bezplatnych filmu v dobre kvalite a BEZ NUCENE prestavky.
Po takovych strankach je zbytecne stahovat filmy, je jich tam milion
Neznam nic lepsiho? A na tom jsem uz skoro zavisly
2) Do pred 10 dnu to DivX mi slo, pak se neco stalo. Zkusel jsem vuce variant a myslim ze to neni tou grafikou.
Sice, ted jak jsem dal starsi, mam pocit ze je to lepsi, ale STEJNE se stalo i kdyz ATI a DivX byly odinstalovany
Takze, PC zkolabuje (ne ale pokazde) kdyz ho ponecham stat po zapnuti, nejak se sam udusi, vypne monitor ale on zustane zapnut.
Kdyz zacnu s nim hned pracovat, funguje normalni (krome toho DivX), mojkani mu asi pomaha

Da se ale prezit i takto
Jen skoda to nevyresit, co myslite?

1) Jedna se o stranky http://divx.kinotip.cz, kde je DivX vyzadovana platforma.
Ale tam jsem nasel nejlepsi pramen bezplatnych filmu v dobre kvalite a BEZ NUCENE prestavky.
Po takovych strankach je zbytecne stahovat filmy, je jich tam milion

Neznam nic lepsiho? A na tom jsem uz skoro zavisly

2) Do pred 10 dnu to DivX mi slo, pak se neco stalo. Zkusel jsem vuce variant a myslim ze to neni tou grafikou.
Sice, ted jak jsem dal starsi, mam pocit ze je to lepsi, ale STEJNE se stalo i kdyz ATI a DivX byly odinstalovany

Takze, PC zkolabuje (ne ale pokazde) kdyz ho ponecham stat po zapnuti, nejak se sam udusi, vypne monitor ale on zustane zapnut.
Kdyz zacnu s nim hned pracovat, funguje normalni (krome toho DivX), mojkani mu asi pomaha

Da se ale prezit i takto

Jen skoda to nevyresit, co myslite?
Nebojsa
Dobrá.
Přehrávání DivX videa uloženého na disku v tom DivX přehrávači funguje?
Podívejte se, zda DivX přehrávač není blokovaný firewallem.
Podíváme se, jestli není problém někde v jádře:
Dále v Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí-> klikněte pravým myšítkem na protokol Systém, uložte události do .evt souboru a ten také upněte.
Přehrávání DivX videa uloženého na disku v tom DivX přehrávači funguje?
Podívejte se, zda DivX přehrávač není blokovaný firewallem.
Podíváme se, jestli není problém někde v jádře:
Dále stáhněte utilitu Autoruns, spusťte ji a až dokončí scan, tak v nabídce File zvolte Save. Soubor .arn který se vytvoří, upněte na http://www.leteckaposta.cz.Spustit->napište "verifier"->OK->Vytvořit uživatelské nastavení->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->mimo "Simulace nedostatku prostředků" zatrhněte vše->vybrat ovladače ze seznamu->vyberte vše, co není od Microsoftu->Dokončit->restartujte PC
Pokud verifier narazí na nějaký problém, objeví se BSOD a dojde k restartu počítače. Ve složce Windows\Minidump by se měl vytvořit nový výpis paměti, který mi upněte.
Pokud by k BSOD docházelo už při startu OS a nedařilo se i po několika restartech zavést systém,
spusťte nouzový režim (mačkání F8 při startu PC)
Tam spusťte Verifier a zvolte "Odstranit existující nastavení->Dokončit->restart PC.
Dále v Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí-> klikněte pravým myšítkem na protokol Systém, uložte události do .evt souboru a ten také upněte.
Jako prvni, ohl. Verifieru: PC se normalne zapnul a ve slozce Minidump neni nic.
Dale, DivX jsem dal jako vyjimku do Firewall nastaveni.
Jinak, DivX Plus Player mi pustil video zaznam, bez problemu.
Jedine v ramci prohlizece (to okno) nejde. Otevre se, vse jakobi zacne, ale je to mrtvy brouk a nejde Buffering, neposune se z 0,00%
A tady mame ty soubory: http://leteckaposta.cz/209418367
Dale, DivX jsem dal jako vyjimku do Firewall nastaveni.
Jinak, DivX Plus Player mi pustil video zaznam, bez problemu.
Jedine v ramci prohlizece (to okno) nejde. Otevre se, vse jakobi zacne, ale je to mrtvy brouk a nejde Buffering, neposune se z 0,00%

A tady mame ty soubory: http://leteckaposta.cz/209418367
Nebojsa
S tím Verifierem počkejte na nějaký ten zásek. Jestli se to kousne někde v jádře, mohl by to detekovat.
Spíš si ale myslím, že problém bude někde v uživatelském režimu.
Nejspíše jak se zdá přímo v pluginu DivX přehrávače a nejste sám.
Pokuste se to prostě odinstalovat a nahodit jinou verzi.
Pokud se vám to nepodaří, vysekáme to ručně.
Spíš si ale myslím, že problém bude někde v uživatelském režimu.
Nejspíše jak se zdá přímo v pluginu DivX přehrávače a nejste sám.
Pokuste se to prostě odinstalovat a nahodit jinou verzi.
Pokud se vám to nepodaří, vysekáme to ručně.
Aha, tak to jo 
Ovsem, zasek byl vzdy takovy, ze zmrazil prvni ten web a pak i cely PC, nevim jestli bych stihnul Verifier udelat
Ale udelal jsem dle toho Quicksilver Forumu co ste mi poslal, nainstaloval starsi verzi a jde to.
Ted zalezi na Vas co doporucite dal
Nechat, ci updatovat a opravit?
Takze, jde to

Ovsem, zasek byl vzdy takovy, ze zmrazil prvni ten web a pak i cely PC, nevim jestli bych stihnul Verifier udelat

Ale udelal jsem dle toho Quicksilver Forumu co ste mi poslal, nainstaloval starsi verzi a jde to.
Ted zalezi na Vas co doporucite dal

Nechat, ci updatovat a opravit?
Takze, jde to

Nebojsa
Pokud se to nebude kousat, nechal bych to být.
Jinak ten Verifier jednou nastavíte a pak se spouští automaticky při každém startu OS (vyjma nouzového režimu)
Pokud ho chcete vypnout, můse ho znovu spustit a zvolit "Odebrat existující nastavení"
Jinak ten Verifier jednou nastavíte a pak se spouští automaticky při každém startu OS (vyjma nouzového režimu)
Pokud ho chcete vypnout, můse ho znovu spustit a zvolit "Odebrat existující nastavení"
Dobry vecer!
Nooo, vzdy jak neco vyresim, objevi se nejaky dalsi problem.
Nedeli vecer se PC nemohl zvednout do Windowsu (nemohl se vypnout ani zapnut vice krat), tak jsem se znovu lekl, pak jsem ho z Nouzoveho obnovil do bodu (ktery jste mi doporucil). Takze, nevim co od toho nastaveni zustalo a co se ztratilo (nevim jestli to nastaveni Verifieru take nezmizlo)?
Ted uz druhy den funguje...
Nejsem uplne prumerny a nedbaly uzivatel, rozmyslim kdyz neco davam, kam koukam, ovsem cesty haveti, nechapani opravdovych hlubin PCa i cas jsou mely vliv na muj stroj. Uz ma skoro 4 roky. Ale nemuzu si ted poridit novy a platit servisy. Kazdy Vas (obou) navrch proto rad uplatnim, abych ho zlepsil, az budete mit trpelivost.
Dekuji
PS: Ten otravny DivX se ted 10x denne pta jestli nechci updatovat do nove verze
Da se to nejak zastavit?
Nooo, vzdy jak neco vyresim, objevi se nejaky dalsi problem.

Nedeli vecer se PC nemohl zvednout do Windowsu (nemohl se vypnout ani zapnut vice krat), tak jsem se znovu lekl, pak jsem ho z Nouzoveho obnovil do bodu (ktery jste mi doporucil). Takze, nevim co od toho nastaveni zustalo a co se ztratilo (nevim jestli to nastaveni Verifieru take nezmizlo)?
Ted uz druhy den funguje...
Nejsem uplne prumerny a nedbaly uzivatel, rozmyslim kdyz neco davam, kam koukam, ovsem cesty haveti, nechapani opravdovych hlubin PCa i cas jsou mely vliv na muj stroj. Uz ma skoro 4 roky. Ale nemuzu si ted poridit novy a platit servisy. Kazdy Vas (obou) navrch proto rad uplatnim, abych ho zlepsil, az budete mit trpelivost.
Dekuji

PS: Ten otravny DivX se ted 10x denne pta jestli nechci updatovat do nove verze

Da se to nejak zastavit?
Nebojsa
Uplácejte
Ovládací panely->DivX Control Panel->Updates->"Check for updates interval" nastavte na "Never"
Mějte se

Ovládací panely->DivX Control Panel->Updates->"Check for updates interval" nastavte na "Never"
Mějte se

´´´´´´´´´´´´´´´´´´
(Njn, svedomi je dnes jen asi zbytecnou zatezi...)
Nebojsa
Také přejeme 

Zdravim Vas, radci!
Mam dalsi problem (ach joooo)
Neco se (asi) deje s grafickou kartou?
Uz 3 den nemuzu pouzivat komunikacni SW (Skype, Mumble, VoIPcall...) -> nejde mikrofon!
Ale kdyz fouknem do neho, nebo projdu test HW u Skype, slysim ho (funguje jakoby).
Ve stejnu chvili kdyz jsem to kontroloval se mi objevila hlaska o haveti v PC.
Na pril. obrazku je stadium ve kterem zmrzne Mumble a ta hlaska Avastu.
Skype ma hlasku ze mikrofon je nefunkcni, VoIP hlasi - neni spojeni s volajicim...
Co to muze byt? Mate nejaky navrch, pls?
Dekuji
Mam dalsi problem (ach joooo)

Neco se (asi) deje s grafickou kartou?
Uz 3 den nemuzu pouzivat komunikacni SW (Skype, Mumble, VoIPcall...) -> nejde mikrofon!
Ale kdyz fouknem do neho, nebo projdu test HW u Skype, slysim ho (funguje jakoby).
Ve stejnu chvili kdyz jsem to kontroloval se mi objevila hlaska o haveti v PC.
Na pril. obrazku je stadium ve kterem zmrzne Mumble a ta hlaska Avastu.
Skype ma hlasku ze mikrofon je nefunkcni, VoIP hlasi - neni spojeni s volajicim...
Co to muze byt? Mate nejaky navrch, pls?
Dekuji

- Přílohy
-
- Zvukovka, ci....JPG
- (102.36 KiB) Staženo 63 x
Nebojsa
Dobrý večer
Poprosím o log ze rsitu, viz můj podpis.
Co to ten Avast našel?

Poprosím o log ze rsitu, viz můj podpis.
Co to ten Avast našel?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Nooo, tam jsem dal odstranit a koukam do Avastu, neni zadny log testu zachovan 
Takze, nevim jestli je jina moznost to zjistit?
Tady je RSIT log:

Takze, nevim jestli je jina moznost to zjistit?
Tady je RSIT log:
Logfile of random's system information tool 1.08 (written by random/random)
Run by Ing. Markovic at 2011-01-25 00:03:43
Systém Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
System drive C: has 59 GB (53%) free of 113 GB
Total RAM: 2046 MB (65% free)
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 0:03:58, on 25.1.2011
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.17093)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe
C:\Program Files\Tenda\Common\RaRegistry.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\Program Files\Tenda\Common\RaUI.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\ccc.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\Program Files\Avant Browser\avant.exe
C:\Program Files\Avant Browser\ybrowser.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Acronis\OnlineBackupStandalone\TrueImageMonitor.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedhlp.exe
C:\Documents and Settings\Ing. Markovic\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\2YEB5LTT\RSIT[1].exe
C:\Program Files\trend micro\Ing. Markovic.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O1 - Hosts: ˙ţ127.0.0.1 localhost
O1 - Hosts: ::1 localhost
O2 - BHO: SkypeIEPluginBHO - {AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O2 - BHO: Ukazatel S-Rank - {EA837F48-5AD1-443E-AE34-FFE03CBF3099} - C:\Program Files\Seznam.cz\listicka.dll
O3 - Toolbar: Nástroje Lištičky - {1EA00BE1-6E54-4E2A-8099-680300BF23E1} - C:\Program Files\Seznam.cz\toolbar\toolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SAOB Monitor] C:\Program Files\Acronis\OnlineBackupStandalone\TrueImageMonitor.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TrueImageMonitor.exe] "C:\Program Files\Acronis\TrueImageHome\TrueImageMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Služba Acronis Scheduler2] "C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedhlp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [avast5] "C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe" /nogui
O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" MSRun
O4 - HKLM\..\Run: [C6501Sound] RunDll32 c6501.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Tenda Wireless Utility.lnk = C:\Program Files\Tenda\Common\RaUI.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Nastavení Lištičky ... - {0E46D7B6-887D-4F81-B4CA-FCC92AF73610} - C:\Program Files\Seznam.cz\listicka.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Nastavení Lištičky ... - {0E46D7B6-887D-4F81-B4CA-FCC92AF73610} - C:\Program Files\Seznam.cz\listicka.dll
O9 - Extra button: Zvýrazňovač slov Lištičky - {4E6D6F90-31CA-4878-A7A3-1CD50F115A69} - C:\Program Files\Seznam.cz\listicka.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Zvýrazňovač slov Lištičky - {4E6D6F90-31CA-4878-A7A3-1CD50F115A69} - C:\Program Files\Seznam.cz\listicka.dll
O9 - Extra button: Skype Plug-In - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Skype Plug-In - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O16 - DPF: {67DABFBF-D0AB-41FA-9C46-CC0F21721616} (DivXBrowserPlugin Object) - http://download.divx.com/player/DivXBrowserPlugin.cab
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/s ... wflash.cab
O18 - Protocol: skype-ie-addon-data - {91774881-D725-4E58-B298-07617B9B86A8} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Proces mezipaměti kategorií součástí - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Služba Acronis Scheduler2 (AcrSch2Svc) - Acronis - C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe
O23 - Service: Ralink Registry Writer (RalinkRegistryWriter) - Ralink Technology, Corp. - C:\Program Files\Tenda\Common\RaRegistry.exe
--
End of file - 6256 bytes
======Scheduled tasks folder======
C:\WINDOWS\tasks\Game_Booster_Startup.job
======Registry dump======
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}]
Skype Plug-In - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll [2010-09-27 1250696]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{EA837F48-5AD1-443E-AE34-FFE03CBF3099}]
Lištička - C:\Program Files\Seznam.cz\listicka.dll [2010-10-07 1961240]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar]
{1EA00BE1-6E54-4E2A-8099-680300BF23E1} - Nástroje Lištičky - C:\Program Files\Seznam.cz\toolbar\toolbar.dll [2010-10-07 187672]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"SAOB Monitor"=C:\Program Files\Acronis\OnlineBackupStandalone\TrueImageMonitor.exe [2010-09-02 2536752]
"TrueImageMonitor.exe"=C:\Program Files\Acronis\TrueImageHome\TrueImageMonitor.exe [2010-09-23 5502312]
"Služba Acronis Scheduler2"=C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedhlp.exe [2010-09-23 391144]
"TkBellExe"=C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe [2009-10-21 198160]
"QuickTime Task"=C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe [2010-11-29 421888]
"avast5"=C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\avastUI.exe [2010-09-07 2838912]
"StartCCC"=C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe [2009-07-02 98304]
"C6501Sound"=RunDll32 c6501.cpl,CMICtrlWnd []
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"ctfmon.exe"=C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe [2008-04-14 15360]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Adobe ARM]
C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe [2010-09-20 932288]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Adobe Reader Speed Launcher]
C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe [2010-09-23 35760]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\AlcoholAutomount]
E:\Alcohol120\Alcohol 120\axcmd.exe [2009-04-24 203928]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\ATICustomerCare]
C:\Program Files\ATI\ATICustomerCare\ATICustomerCare.exe []
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\CTFMON.EXE]
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe [2008-04-14 15360]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\DivXUpdate]
C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe /CHECKNOW []
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Google Update]
C:\Documents and Settings\Ing. Markovic\Local Settings\Data aplikací\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2010-04-03 136176]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\igndlm.exe]
C:\Program Files\IGN\Download Manager\DLM.exe [2009-05-14 1103216]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\iTunesHelper]
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe [2010-11-11 421160]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\KernelFaultCheck]
C:\WINDOWS\system32\dumprep 0 -k []
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\LanguageShortcut]
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\Language\Language.exe [2006-09-29 49152]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NokiaMServer]
C:\Program Files\Common Files\Nokia\MPlatform\NokiaMServer /watchfiles startup []
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NokiaOviSuite2]
C:\Program Files\Nokia\Nokia Ovi Suite\NokiaOviSuite.exe [2010-09-02 672632]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\QuickTime Task]
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe [2010-11-29 421888]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\StartCCC]
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe [2009-07-02 98304]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\SunJavaUpdateSched]
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe [2010-05-14 248552]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\TkBellExe]
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe [2009-10-21 198160]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Documents and Settings^All Users^Nabídka Start^Programy^Po spuštění^AutoUpdate Monitor.lnk]
D:\PROGRA~1\AUTOUP~1\ALMon.exe []
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Documents and Settings^All Users^Nabídka Start^Programy^Po spuštění^HP Digital Imaging Monitor.lnk]
C:\PROGRA~1\HP\DIGITA~1\bin\hpqtra08.exe [2006-02-19 288472]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Documents and Settings^All Users^Nabídka Start^Programy^Po spuštění^Rychlý začátek s aplikací HP Photosmart Premier.lnk]
C:\PROGRA~1\HP\DIGITA~1\bin\hpqthb08.exe [2006-02-10 73728]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Documents and Settings^All Users^Nabídka Start^Programy^Po spuštění^Tenda W311U.lnk]
C:\Program Files\Tenda\W311U\UI.exe []
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Documents and Settings^Ing. Markovic^Nabídka Start^Programy^Po spuštění^OpenOffice.org 3.1.lnk]
C:\PROGRA~1\OPENOF~1.ORG\program\QUICKS~1.EXE [2009-05-15 384512]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\services]
"WMPNetworkSvc"=3
"STI Simulator"=2
"StarWindServiceAE"=2
"ose"=3
"odserv"=3
"npggsvc"=3
"LightScribeService"=2
"JavaQuickStarterService"=2
"idsvc"=3
"gupdate"=2
"DAUpdaterSvc"=3
"avg9wd"=2
"ATI Smart"=2
"Ati HotKey Poller"=2
"afcdpsrv"=2
"avast! Web Scanner"=3
"avast! Mail Scanner"=3
"avast! Antivirus"=2
C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Po spuštění
Tenda Wireless Utility.lnk - C:\Program Files\Tenda\Common\RaUI.exe
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\AtiExtEvent]
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.dll [2009-07-02 155648]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon]
C:\WINDOWS\system32\WgaLogon.dll [2009-03-10 265096]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad]
WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll [2006-10-18 133632]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ShellExecuteHooks]
"{5AE067D3-9AFB-48E0-853A-EBB7F4A000DA}"= []
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\aawservice]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\Wdf01000.sys]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\WudfSvc]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\aawservice]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\vsmon]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\Wdf01000.sys]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\WudfSvc]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\{1a3e09be-1e45-494b-9174-d7385b45bbf5}]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"dontdisplaylastusername"=0
"legalnoticecaption"=
"legalnoticetext"=
"shutdownwithoutlogon"=1
"undockwithoutlogon"=1
"EnableLinkedConnections"=1
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoDriveAutoRun"=67108863
"NoDrives"=0
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveAutoRun"=67108863
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoResolveTrack"=1
"HonorAutoRunSetting"=1
"NoDrives"=0
"NoResolveSearch"=1
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\authorizedapplications\list]
"%windir%\system32\sessmgr.exe"="%windir%\system32\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"
"C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\OUTLOOK.EXE"="C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\OUTLOOK.EXE:*:Enabled:Microsoft Office Outlook"
"C:\Program Files\Skype\Skype old\Skype.exe"="C:\Program Files\Skype\Skype old\Skype.exe:*:Enabled:Skype"
"%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe"="%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"
"C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PowerDVD.exe"="C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PowerDVD.exe:*:Enabled:PowerDVD"
"C:\WINDOWS\System32\DPNSvr.exe"="C:\WINDOWS\System32\DPNSvr.exe:*:Enabled:Microsoft DirectPlay8 Server"
"C:\Program Files\Common Files\Nokia\Service Layer\A\nsl_host_process.exe"="C:\Program Files\Common Files\Nokia\Service Layer\A\nsl_host_process.exe:*:Enabled:Nokia Service Layer Host Process "
"C:\Program Files\Nokia\Nokia Software Updater\nsu_ui_client.exe"="C:\Program Files\Nokia\Nokia Software Updater\nsu_ui_client.exe:*:Enabled:Nokia Software Updater"
"C:\Program Files\TeamViewer\Version4\TeamViewer.exe"="C:\Program Files\TeamViewer\Version4\TeamViewer.exe:*:Enabled:TeamViewer Remote Control Application"
"C:\Program Files\Real\RealPlayer\realplay.exe"="C:\Program Files\Real\RealPlayer\realplay.exe:*:Enabled:RealPlayer"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe:*:Enabled:hpqtra08.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqste08.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqste08.exe:*:Enabled:hpqste08.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpofxm08.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpofxm08.exe:*:Enabled:hpofxm08.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hposfx08.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hposfx08.exe:*:Enabled:hposfx08.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hposid01.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hposid01.exe:*:Enabled:hposid01.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqscnvw.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqscnvw.exe:*:Enabled:hpqscnvw.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqkygrp.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqkygrp.exe:*:Enabled:hpqkygrp.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpzwiz01.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpzwiz01.exe:*:Enabled:hpzwiz01.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Unload\HpqPhUnl.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Unload\HpqPhUnl.exe:*:Enabled:hpqphunl.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Unload\HpqDIA.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\Unload\HpqDIA.exe:*:Enabled:hpqdia.exe"
"C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqnrs08.exe"="C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqnrs08.exe:*:Enabled:hpqnrs08.exe"
"C:\WINDOWS\System32\dpvsetup.exe"="C:\WINDOWS\System32\dpvsetup.exe:*:Enabled:Microsoft DirectPlay Voice Test"
"C:\WINDOWS\System32\dxdiag.exe"="C:\WINDOWS\System32\dxdiag.exe:*:Enabled:Microsoft DirectX Diagnostic Tool"
"C:\Program Files\DNA\btdna.exe"="C:\Program Files\DNA\btdna.exe:*:Enabled:DNA"
"E:\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe"="E:\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe:*:Enabled:Dragon Age Prameny Hra"
"E:\Dragon Age\DAOriginsLauncher.exe"="E:\Dragon Age\DAOriginsLauncher.exe:*:Enabled:Dragon Age Prameny Spustit"
"E:\Dragon Age\bin_ship\daupdatersvc.service.exe"="E:\Dragon Age\bin_ship\daupdatersvc.service.exe:*:Enabled:Dragon Age Prameny Aktualizovat"
"D:\Program Files\TelMe - DeskCall NG\DeskCallEvo.exe"="D:\Program Files\TelMe - DeskCall NG\DeskCallEvo.exe:*:Enabled:DeskCallEvo"
"D:\Program Files\PoivY\PoivY.exe"="D:\Program Files\PoivY\PoivY.exe:*:Enabled:PoivY"
"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe"="C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe:*:Enabled:iTunes"
"C:\Program Files\ICQ7.2\ICQ.exe"="C:\Program Files\ICQ7.2\ICQ.exe:*:Enabled:ICQ7.2"
"C:\Program Files\ICQ7.2\aolload.exe"="C:\Program Files\ICQ7.2\aolload.exe:*:Enabled:aolload.exe"
"C:\Program Files\VoipGain.com\VoipGain\VoipGain.exe"="C:\Program Files\VoipGain.com\VoipGain\VoipGain.exe:*:Enabled:VoipGain"
"C:\Program Files\Opera\opera.exe"="C:\Program Files\Opera\opera.exe:*:Enabled:Opera Internet Browser"
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe"="C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe:*:Enabled:Skype"
"C:\Program Files\Google\Google Earth\client\googleearth.exe"="C:\Program Files\Google\Google Earth\client\googleearth.exe:*:Enabled:Google Earth"
"C:\WINDOWS\System32\mmc.exe"="C:\WINDOWS\System32\mmc.exe:*:Enabled:Konzola Microsoft Management Console"
"C:\WINDOWS\System32\rundll32.exe"="C:\WINDOWS\System32\rundll32.exe:*:Enabled:Run a DLL as an App"
"C:\Program Files\Ventrilo\Ventrilo.exe"="C:\Program Files\Ventrilo\Ventrilo.exe:*:Enabled:Ventrilo.exe"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\domainprofile\authorizedapplications\list]
"%windir%\system32\sessmgr.exe"="%windir%\system32\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"
"%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe"="%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"
"C:\Program Files\ICQ7.2\ICQ.exe"="C:\Program Files\ICQ7.2\ICQ.exe:*:Enabled:ICQ7.2"
"C:\Program Files\ICQ7.2\aolload.exe"="C:\Program Files\ICQ7.2\aolload.exe:*:Enabled:aolload.exe"
======List of files/folders created in the last 1 months======
2011-01-23 19:43:46 ----A---- C:\WINDOWS\Cmi6501Uninstall.exe
2011-01-23 19:43:45 ----A---- C:\WINDOWS\system32\drivers\c6501.sys
2011-01-23 19:43:45 ----A---- C:\WINDOWS\system32\c6501rm.exe
2011-01-23 19:43:45 ----A---- C:\WINDOWS\system32\c6501rm.dll
2011-01-23 19:43:45 ----A---- C:\WINDOWS\system32\c6501p.dll
2011-01-23 19:43:45 ----A---- C:\WINDOWS\system32\c6501a3d.dll
2011-01-23 19:43:45 ----A---- C:\WINDOWS\C6501.ini
2011-01-23 19:42:48 ----D---- C:\Program Files\C-Media
2011-01-23 01:10:48 ----D---- C:\Program Files\TeamSpeak 3 Client
2011-01-23 01:10:15 ----D---- C:\Program Files\Ventrilo
2011-01-23 01:10:13 ----A---- C:\WINDOWS\{789289CA-F73A-4A16-A331-54D498CE069F}_WiseFW.ini
2011-01-22 21:10:50 ----D---- C:\Documents and Settings\Ing. Markovic\Data aplikací\Mumble
2011-01-22 21:10:36 ----D---- C:\Program Files\Mumble
2011-01-22 13:49:14 ----D---- C:\Program Files\Mumble(2)
2011-01-12 10:44:58 ----HD---- C:\WINDOWS\$NtUninstallKB2419632$
2011-01-05 17:59:10 ----A---- C:\WINDOWS\system32\W32N55.INI
2011-01-05 17:59:10 ----A---- C:\WINDOWS\system32\W32N55.dll
2011-01-05 17:59:10 ----A---- C:\WINDOWS\system32\ssleay32.dll
2011-01-05 17:59:10 ----A---- C:\WINDOWS\system32\DiagFunc.ini
2011-01-05 17:59:09 ----A---- C:\WINDOWS\system32\Scutum.dll
2011-01-05 17:59:09 ----A---- C:\WINDOWS\system32\RalinkGina.dll
2011-01-05 17:59:09 ----A---- C:\WINDOWS\system32\libeay32.dll
2011-01-05 17:59:09 ----A---- C:\WINDOWS\system32\drivers\Scutum50.sys
2011-01-05 17:59:09 ----A---- C:\WINDOWS\system32\DiagFunc.dll
2011-01-05 17:59:05 ----A---- C:\WINDOWS\system32\RaCoInst.dll
2011-01-05 17:59:05 ----A---- C:\WINDOWS\system32\drivers\rt2870.sys
2011-01-05 17:59:04 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Tenda Driver
2011-01-05 17:35:59 ----D---- C:\Program Files\Tenda
2010-12-31 15:50:28 ----A---- C:\WINDOWS\IE4 Error Log.txt
2010-12-30 21:36:36 ----D---- C:\Program Files\Seznam.cz
======List of files/folders modified in the last 1 months======
2011-01-25 00:00:06 ----A---- C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt
2011-01-23 16:51:18 ----A---- C:\rmdldump.txt
2011-01-21 11:59:58 ----A---- C:\WINDOWS\win.ini
2011-01-13 09:47:32 ----A---- C:\WINDOWS\system32\aswBoot.exe
2011-01-12 10:45:42 ----A---- C:\WINDOWS\system32\MRT.exe
2011-01-05 17:54:00 ----A---- C:\WINDOWS\system32\PerfStringBackup.INI
2010-12-30 17:22:00 ----A---- C:\WINDOWS\NeroDigital.ini
======List of drivers (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======
R0 nvata;nvata; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nvata.sys [2005-05-17 92800]
R0 ohci1394;Hostitelský řadič IEEE 1394 dle standardu OHCI VIA; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ohci1394.sys [2008-04-13 61696]
R0 PxHelp20;PxHelp20; C:\WINDOWS\System32\Drivers\PxHelp20.sys [2010-06-10 45648]
R0 snapman;Acronis Snapshots Manager; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\snapman.sys [2010-11-17 170464]
R0 sptd;sptd; C:\WINDOWS\System32\Drivers\sptd.sys [2009-09-30 721904]
R0 tdrpman273;Acronis Try&Decide and Restore Points filter (build 273); C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\tdrpm273.sys [2010-11-17 752128]
R0 timounter;Acronis Backup Archive Explorer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\timntr.sys [2010-11-17 600928]
R0 WudfPf;Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework Platform Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\WudfPf.sys [2009-07-13 91904]
R1 Aavmker4;avast! Asynchronous Virus Monitor; C:\WINDOWS\system32\drivers\Aavmker4.sys [2010-09-07 28880]
R1 AmdK8;Ovladač procesoru AMD; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\AmdK8.sys [2006-07-01 43008]
R1 aswSP;aswSP; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswSP.sys [2010-09-07 165584]
R1 aswTdi;avast! Network Shield Support; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswTdi.sys [2010-09-07 46672]
R1 eeCtrl;Symantec Eraser Control driver; \??\C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\EENGINE\eeCtrl.sys []
R1 kbdhid;Ovladač klávesnice standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys [2008-04-14 14592]
R1 sp_rsdrv2;Spyware Terminator Driver 2; \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\sp_rsdrv2.sys []
R1 WS2IFSL;Podpůrné prostředí zprostředkovatele služeb Windows Socket 2.0 bez podpory IFS; C:\WINDOWS\System32\drivers\ws2ifsl.sys [2006-03-02 12032]
R2 AegisP;AEGIS Protocol (IEEE 802.1x) v3.5.3.0; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\AegisP.sys [2010-11-19 21419]
R2 aswFsBlk;aswFsBlk; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswFsBlk.sys [2010-09-07 17744]
R2 aswMon2;avast! Standard Shield Support; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswMon2.sys [2010-09-07 100176]
R2 Scutum50;Scutum50 NDIS Protocol Driver; C:\WINDOWS\System32\Drivers\Scutum50.sys [2009-12-10 19072]
R2 symlcbrd;symlcbrd; \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\symlcbrd.sys []
R3 Arp1394;Protokol 1394 ARP Client; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\arp1394.sys [2008-04-13 60800]
R3 aswRdr;aswRdr; C:\WINDOWS\system32\drivers\aswRdr.sys [2010-09-07 23376]
R3 ati2mtag;ati2mtag; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ati2mtag.sys [2009-07-02 4125696]
R3 cm102u32;C-Media CM6501 Like Sound Interface; C:\WINDOWS\system32\drivers\c6501.sys [2006-09-06 1419968]
R3 GEARAspiWDM;GEAR ASPI Filter Driver; C:\WINDOWS\System32\Drivers\GEARAspiWDM.sys [2009-05-18 26600]
R3 HdAudAddService;ATI Function Driver for High Definition Audio Service; C:\WINDOWS\system32\drivers\AtiHdAud.sys [2006-12-28 84992]
R3 HDAudBus;Ovladač Microsoft UAA pro sběrnici High Definition Audio; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\HDAudBus.sys [2008-04-13 144384]
R3 HidUsb;Ovladač třídy standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\hidusb.sys [2008-04-13 10368]
R3 mouhid;Ovladač myši standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\mouhid.sys [2001-10-24 12160]
R3 MTsensor;ATK0110 ACPI UTILITY; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ASACPI.sys [2004-08-13 5810]
R3 NIC1394;1394 Net Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nic1394.sys [2008-04-13 61824]
R3 NVENETFD;NVIDIA nForce Networking Controller Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\NVENETFD.sys [2005-04-06 33536]
R3 nvnetbus;NVIDIA Network Bus Enumerator; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nvnetbus.sys [2005-04-06 12928]
R3 rt2870;Ralink 802.11n USB Wireless LAN Card Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\rt2870.sys [2010-04-14 827488]
R3 Stmatm;ATM/ADSL miniport; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\stmatm.sys [2003-08-12 60255]
R3 usbccgp;Obecný nadřazený ovladač Microsoft USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbccgp.sys [2008-04-13 32128]
S1 AmdPPM;Ovladač procesoru HwPState AMD; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\AmdPPM.sys [2007-04-16 33792]
S1 SASDIFSV;SASDIFSV; \??\C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASDIFSV.SYS []
S1 SASKUTIL;SASKUTIL; \??\C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASKUTIL.SYS []
S3 afcdp;afcdp; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\afcdp.sys [2010-11-17 163232]
S3 AmdLLD;AMD Low Level Device Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\AmdLLD.sys []
S3 ax9l8qr0;ax9l8qr0; C:\WINDOWS\system32\drivers\ax9l8qr0.sys []
S3 c65013264;C-Media CM6501 Like Sound UDAX Interface; C:\WINDOWS\system32\drivers\c6501.sys [2006-09-06 1419968]
S3 CCDECODE;Dekodér Closed Caption; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\CCDECODE.sys [2008-04-13 17024]
S3 CO_Mon;CO_Mon; \??\C:\WINDOWS\system32\Drivers\CO_Mon.sys []
S3 HPZid412;IEEE-1284.4 Driver HPZid412; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\HPZid412.sys [2007-07-05 49920]
S3 HPZipr12;Print Class Driver for IEEE-1284.4 HPZipr12; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\HPZipr12.sys [2007-07-05 16496]
S3 HPZius12;USB to IEEE-1284.4 Translation Driver HPZius12; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\HPZius12.sys [2007-07-05 21568]
S3 MSTEE;Microsoft Streaming Tee/Sink-to-Sink Converter; C:\WINDOWS\system32\drivers\MSTEE.sys [2008-04-13 5504]
S3 NABTSFEC;NABTS/FEC VBI Codec; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\NABTSFEC.sys [2008-04-13 85248]
S3 NdisIP;Microsoft TV/Video Connection; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\NdisIP.sys [2008-04-13 10880]
S3 nmwcd;Nokia USB Phone Parent; C:\WINDOWS\system32\drivers\ccdcmb.sys [2010-02-26 18176]
S3 nmwcdc;Nokia USB Generic; C:\WINDOWS\system32\drivers\ccdcmbo.sys [2010-02-26 22528]
S3 npkcrypt;npkcrypt; \??\C:\Program Files\L2 - Hellbound\system1\npkcrypt.sys []
S3 npkcusb;npkcusb; \??\C:\Program Files\L2 - Hellbound\system1\npkcusb.sys []
S3 npkycryp;npkycryp; \??\C:\Program Files\L2 - Hellbound\system1\npkycryp.sys []
S3 PAC7311;Phenix-Q8; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\PA707UCM.SYS [2005-10-18 154752]
S3 pccsmcfd;PCCS Mode Change Filter Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\pccsmcfd.sys [2008-08-26 18816]
S3 SLIP;BDA Slip De-Framer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\SLIP.sys [2008-04-13 11136]
S3 SONYPVU1;Sony USB Filter Driver (SONYPVU1); C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\SONYPVU1.SYS [2001-08-17 7552]
S3 streamip;BDA IPSink; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\StreamIP.sys [2008-04-13 15232]
S3 TaurusUsb;ADSL Modem USB Service; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\torususb.sys [2003-12-23 549421]
S3 TKFsAc;TKFsAc; \??\C:\WINDOWS\system32\TKFsAc2k.sys []
S3 TKFsAv;TKFsAv; \??\C:\WINDOWS\system32\TKFsAv2k.sys []
S3 TKFsFt;TKFsFt; \??\C:\WINDOWS\system32\TKFsFt2k.sys []
S3 TKRgAc;TKRgAc; \??\C:\WINDOWS\system32\TKRgAc2k.sys []
S3 TKRgFt;TKRgFt; \??\C:\WINDOWS\system32\TKRgFtXp.sys []
S3 upperdev;upperdev; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbser_lowerflt.sys [2010-02-26 8192]
S3 usbaudio;Ovladač zvukové karty USB (WDM); C:\WINDOWS\system32\drivers\usbaudio.sys [2008-04-13 60032]
S3 usbprint;Třída USB Printer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbprint.sys [2008-04-13 25856]
S3 usbscan;Ovladač skeneru USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbscan.sys [2008-04-13 15104]
S3 usbser;USB Modem Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\usbser.sys [2008-04-13 26112]
S3 UsbserFilt;UsbserFilt; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbser_lowerfltj.sys [2010-02-26 8192]
S3 USBSTOR;Ovladač velkokapacitního paměťového zařízení USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\USBSTOR.SYS [2008-04-13 26368]
S3 Wdf01000;Kernel Mode Driver Frameworks service; C:\WINDOWS\System32\Drivers\wdf01000.sys [2009-07-14 444136]
S3 WpdUsb;WpdUsb; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\wpdusb.sys [2006-10-18 38528]
S3 WSTCODEC;Dálnopisný kodek světového standardu; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\WSTCODEC.SYS [2008-04-13 19200]
S3 WudfRd;Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework Reflector; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\wudfrd.sys [2009-07-13 132224]
======List of services (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======
R2 AcrSch2Svc;Služba Acronis Scheduler2; C:\Program Files\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe [2010-09-23 780368]
R2 Ati HotKey Poller;Ati HotKey Poller; C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe [2009-07-02 602112]
R2 avast! Antivirus;avast! Antivirus; C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe [2010-09-07 40384]
R2 Net Driver HPZ12;Net Driver HPZ12; C:\WINDOWS\System32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
R2 Pml Driver HPZ12;Pml Driver HPZ12; C:\WINDOWS\System32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
R2 RalinkRegistryWriter;Ralink Registry Writer; C:\Program Files\Tenda\Common\RaRegistry.exe [2009-12-10 185632]
R2 WudfSvc;Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework; C:\WINDOWS\system32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
R3 avast! Mail Scanner;avast! Mail Scanner; C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe [2010-09-07 40384]
R3 avast! Web Scanner;avast! Web Scanner; C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe [2010-09-07 40384]
S3 aspnet_state;ASP.NET State Service; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_state.exe [2008-07-25 34312]
S3 clr_optimization_v2.0.50727_32;.NET Runtime Optimization Service v2.0.50727_X86; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe [2008-07-25 69632]
S3 FontCache3.0.0.0;Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0.0.0; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v3.0\WPF\PresentationFontCache.exe [2008-07-29 46104]
S3 hpqcxs08;hpqcxs08; C:\WINDOWS\system32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
S3 usprserv;User Privilege Service; C:\WINDOWS\System32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
S4 afcdpsrv;Služba Acronis Nonstop Backup; C:\Program Files\Common Files\Acronis\CDP\afcdpsrv.exe [2010-11-17 3975088]
S4 Apple Mobile Device;Apple Mobile Device; C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe [2010-10-16 37664]
S4 ATI Smart;ATI Smart; C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe [2009-07-02 593920]
S4 Automatic LiveUpdate Scheduler;Automatic LiveUpdate Scheduler; C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe []
S4 DAUpdaterSvc;Dragon Age: Prameny - aktualizace obsahu; E:\Dragon Age\bin_ship\DAUpdaterSvc.Service.exe [2009-07-26 25832]
S4 gupdate;Google Update Service (gupdate); C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2010-06-13 136176]
S4 idsvc;Windows CardSpace; c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v3.0\Windows Communication Foundation\infocard.exe [2008-07-29 881664]
S4 iPod Service;iPod Service; C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe [2010-11-11 820008]
S4 JavaQuickStarterService;Java Quick Starter; C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe [2010-09-15 153376]
S4 LightScribeService;LightScribeService Direct Disc Labeling Service; C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe [2007-05-15 79400]
S4 LiveUpdate;LiveUpdate; C:\PROGRA~1\Symantec\LIVEUP~1\LUCOMS~1.EXE []
S4 NBService;NBService; C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe [2007-04-13 792112]
S4 NetTcpPortSharing;Net.Tcp Port Sharing Service; c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v3.0\Windows Communication Foundation\SMSvcHost.exe [2008-07-29 132096]
S4 NMIndexingService;NMIndexingService; C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe [2007-05-16 271920]
S4 npggsvc;nProtect GameGuard Service; C:\WINDOWS\system32\GameMon.des [2009-04-15 2722845]
S4 odserv;Microsoft Office Diagnostics Service; C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE12\ODSERV.EXE [2008-11-04 441712]
S4 ose;Office Source Engine; C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Source Engine\OSE.EXE [2006-10-26 145184]
S4 ServiceLayer;ServiceLayer; C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe [2010-06-14 615936]
S4 StarWindServiceAE;StarWind AE Service; E:\Alcohol120\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe [2007-05-28 275968]
S4 STI Simulator;STI Simulator; C:\WINDOWS\System32\PAStiSvc.exe [2005-01-14 53248]
S4 Symantec Core LC;Symantec Core LC; C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe [2007-09-21 1247600]
S4 WMPNetworkSvc;Služba Windows Media Player Network Sharing; C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNetwk.exe [2007-01-05 913920]
-----------------EOF-----------------
Nebojsa