Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosim o pomoc :) LOG
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosim o pomoc :) LOG
To jsem dal ale bohužel to nepomohlo 

Zkus ještě toto:
Najeď třeba na Youtube, klikni pravým myšítkem na okno s videem, zvol Nastavení a na první záložce zruš zatržítko u "Zapnout hardwarovou akceleraci"
Najeď třeba na Youtube, klikni pravým myšítkem na okno s videem, zvol Nastavení a na první záložce zruš zatržítko u "Zapnout hardwarovou akceleraci"
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Bohužel nepomohloMiliNess píše:Zkus ještě toto:

Tak to už fakt nevím 
Ona taky může být chyba na straně YouTube. Na sekání videa si stěžuje spousta lidí a souvisí to s vytížeností serverů (prostě nestíhají)
HD video potřebuje mnohem vyšší datový tok, server nemusí stíhat. Zkuste to např. po ránu, kdy je zatížení menší.
Taky updatněte ten ovladač grafické karty.

Ona taky může být chyba na straně YouTube. Na sekání videa si stěžuje spousta lidí a souvisí to s vytížeností serverů (prostě nestíhají)
HD video potřebuje mnohem vyšší datový tok, server nemusí stíhat. Zkuste to např. po ránu, kdy je zatížení menší.
Taky updatněte ten ovladač grafické karty.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dělají to HD videa, nebo i normální???
i normální video se kousaji
a např: Tato hra pozadavky mam vicekrat a proste se mi hrozne seká

a např: Tato hra pozadavky mam vicekrat a proste se mi hrozne seká

Ještě bych zkusil vypnou antivirus a zkusit načíst video a pak pustit. Není to úplně ok, ale některé antiviry ho nemají rádi. (on totiž odesílá Vaše profilová data a ty pak slouží k třídění reklamy, která na vás vyskakuje). A nedělá Vám to takové různobarvné tečky velikosti pixelu jen na místě přehrávání flashe??? Prosím pošlete mi SZ, ať nespamujeme fórum mimo téma.
Jak jsme tady mel ty logy tak nekdo rikal ze kdyz mam nelegalni windows tak nci neodhali
Jak neodhalí? Prominte, ale nerozumím Vám.ellhonza píše:Jak jsme tady mel ty logy tak nekdo rikal ze kdyz mam nelegalni windows tak nci neodhali
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
motji píše:Jak neodhalí? Prominte, ale nerozumím Vám.ellhonza píše:Jak jsme tady mel ty logy tak nekdo rikal ze kdyz mam nelegalni windows tak nci neodhali
Toto mi nekdo napsal na diskuzi jine : Pokud máš nelegální Windows s již integrovanym malware, logy ti toho moc neprozradí.

Tak to nevím. Pokud by jste si s crackem zanesl do pc např. Mbr rootkita, tak toho podle logu zkutečně nepoznám. Ono nezáleží, jeslti si ho zanesete při instalaci, nebo po, záleží na druhu viru,jak seumí maskovat.
Ale nelegálními programy, potažmo Os, se tu nezabýváme
Ale nelegálními programy, potažmo Os, se tu nezabýváme

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!